Hastane yaklaşık 45 dakikalık bir mesafede,ben zaten sancıyı evde çekmişim doktorlar şok oldular nasıl durdun diye artık suyum gelince anladım doğum yapacağımı :) oğluşum 2 kilo 870 gram ve 51 cm doğduAyy canım allah bebişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Hastane evinize çok mu uzaktı?Bide bebşin kaç kg doğdu canım.Benimde artık günlerim sayılı bebişimi kucağıma böyle kolay bi şekilde almak istiyorum.
Hastane yaklaşık 45 dakikalık bir mesafede,ben zaten sancıyı evde çekmişim doktorlar şok oldular nasıl durdun diye artık suyum gelince anladım doğum yapacağımı :) oğluşum 2 kilo 870 gram ve 51 cm doğdu
Canım hastane uzzakmış baya.Benimde 25-30 dk hastaneye uzaklık.Bende bazaen yolda doğururum diye korkuyorum.kaydirigubbakcemile3.Canım bebişin tekrar hayırlı olsun.opuyorumnanaktan
bebeğin hayırlı olsun canım 30 yıl evvel bende yolda doğmuşum ,takside :)))
ayrıca zap-zup hanımcığım ,normal doğum şeref te sezeryan şerefsizlik mi oluyor ,söylediğinizi algılayamadım ,bende şerefli ve onurlu bir şekilde paşalar gibi doğurdum yavrumu sezeryanla ..umarım olmak zorunda kalmam dediğinizde bir doğum şekli hatırlatırım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?