hastaneye yetişemeden geldi bebeğim...

nadif

feci halde aşık :)
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
98
2
46
46
Eskişehir
benim gibi hastane yolundayken arabada doğum yapan var mııı? ben hamileliğim son haftalarında bile günlük işlerimi kolaylıkla yaptım, o kadar rahat bir hamilelik dönemi geçirdim ki,inşallah herkes böyle rahat bir hamilelik dönemi yaşar. Son dr kontrolümde doktorum yaklaşık10-11 günlük bir zamanım olduğunu söyledi. Üç gün sonra kalktım ev işlerimi yaptım, hatta komşumla alışverişe bile gittim herşey gayet normaldi. Akşam belimde hafif bir sızı, kasıklarımda yok denecek kadar az bir ağrı, hep abartarak anlattıkları için doğum sancılarını aklımın ucundan bile geçmedi doğum sancısı olduğu. Yoruldum galiba ondan dedim, akşam yemeğimizi yedik bulaşıklarımı yıkadım,eşim kek istedi kalkıp kek ve yufka böreği bile yaptım düşünün artık ağrılar nasıl varla yok arası :) gece yattık sabaha karşı bi gariplik hissettim yataktan kalktım ve kalkmamla birlikte suyum geldi. Bundan sonrası tamamen komedi eşimi kaldırvım ve durumu anlattım doğum yapacak olan benim ama o benden panik kıyafetlerini ters giydi, gözünün önünde duran doğum çantamı bulamadı vs vs. Hemen alt kat komşumuz esini uyandırdık arabayı kullansın diye arabaya bindim ve olan oldu öyle bir kasılma geldiki durdurmak ne mümkün. Yola çıktık veeee bebeğim dayanamadı başını çıkarıverdi :) üçüncü kasılma ile bebeğim eşimin kollarındaydı tabiki eşimin gözler sımsıkı kapalı, neymiş bakamazmış korkuyormuş. Hastaneye vardığımızda doktorlar halimize gülseler mi ağlasalar mı bilemediler çünki ben eşimin başının etini yiyordum ne demek korkuyorum,doğuran acı çeken benim,sen nasıl adamsın cesur olman gerekirken ben senden daha cesurum vs vs. Doktorlar bebeğimin göbeğini kesip onu sarıp sarmalayıp kucağıma verdikleri anda ne ağrı,ne acı kaldı,eşim kucağına almak istediğinde kovdum yanımdan korkarsın öcüyüz biz diyerek. Acaip bir doğumdu ama eğer bu kadar kolay olduğunu bilseydim evlendiğim yıl doğum yapar ertelemezdim. Kızlarr ne olursa olsun normal doğumdan korkmayınnnnn çok abartıp korkutuyorlar bizi. Bebeğinizin sesini duyunca bitiyor herşey tabiii tam anlamı ile yaşamak için o anı benim ki gibi panik yapmayacak bir kocaya sahip olmalısınız :):):)

baya sabırsızmış
bakalım bizler neler yaşayacağız
güzel günlerde büyütün uzun ömürlü olur inşallah

cnm Allah analı babalı büyütsün inş. bu arada doğumun süper olmuş.Allah bizede böle kolay bi doğum nasip etsin.sezeryan istiyordum senin doğum hikayeni okuyunca fikrim değişmeye başladı....

:roflol::roflol::roflol::dance:hihoyyyt:teytey::hooray::lepi:
ay ne güzel de anlatmışsın ,maşşallah ssana ve bebeğine vay yaramaza bak sen ,utanmadan kafayı çıkarıyor birde heee ,olmayacak yerde...
çok güzel bir doğum hikayen var çoook şanslı ve cesursun gerçektende...
ne mutlu sana ,size..eşine de yazık adamın da 2 canı ona emanet o ,panik olmasında kim olsun ...3 kişilik mutlu bir dünya dilerim size...alkisalkisalkis

cnm Allah analı babalı büyütsün inş. bu arada doğumun süper olmuş.Allah bizede böle kolay bi doğum nasip etsin.sezeryan istiyordum senin doğum hikayeni okuyunca fikrim değişmeye başladı....
Hiç korkma yap normal doğum. Bizi korkuttukları gibi değil inan. Ne o öle günlerce çekilen sancılar,dayanılmaz ağrılar vs vs inan bazen adet sancın bile daha dayanılmazdır doğum sancısının yanında

HıÇ duymamsıtım bÖyle bıŞey yaa bu kadar kolay bı dogum ne demelı maaŞallah daha evlenmeden ılerde nasıp olursa nasıl dogurcam dÜsÜncesını tasıyanlardanımda

bende böyle bir dogum istiyorum..bnmkide bugün yarın gelecek..en son gün pazartesiii..ama sancılardan öyle korkuyorumki anlattıgın biraz yüregime su serpti..bnmde senini gibi hamileligim güle oynaya gecti..her işimi eksiksiz sanki hamile degilmişim gibi yapıyorum..biraz yorgunluk oluyor ama sonra geciyor hafif sancılarım var ama öyle büyütülecek degil..cok hareketliyim tüm gün boyunca birseylerle ugrasıyorum..

tek dilegim bir anlık sancıyla bir dogum gerceklestirmek..nedense öyle hissediyorumki biz hareketlilerin dogumları daha kolay oluyor:)))

su sancı kısmını biraz anlatırmısınnn cok canı yanıyormu insanın

çok teşekkür ederim mutluluk dileğin için. Aslaında hakkını yememem lazım eşimin ona gülmekten ilk baştaki ağrıları hissetmedim. Şaşkın,panik felan ama çok seviyorum eşimi :):)

ayy ne güzel kolay doğurmuşsun tabi bana burdan kolay geliyordur
Allah analı babalı büyütsün
ben çok korkuyorum zaman yaklaştıkça daha çok geriliyorum

hala ağzım acık:)masallah cnm sana ne güzel bir doğum ne acı ne ağrı bebişinle birlikte ömür booyu huzurlu sağlıklı kalın...

Hani ağır iş yaparsın halı silmek,cam kapı silmek gibi. Sonrasında belin ağrır ya ince bir sızı olur aynen öyle tabi şiddeti farklı olabilir ama inan yaşadığında bundan mı korkmuşum diyeceğin hafiflikte,doğum kasılmasında da ilk iki kasılmadan sonra ağrın sızın kalmaz emin ol. Ben dört yıldır doğum sancısından korktuğum için erteledim ve şimdi çok pişmanım

Bende kesin arabada doğurucam asıl bundan korkuyorum.Şehire bir buçuk saat uzaktayız.Arabayla gidene kadarrr... Burada da hastane yok ayvayı yedim kesin

Allah analı babalı büyütsün inşallah..doğumdan çok ama çok korkuyorum..aklıma getirmemeye çalışıyorum..hiç yapamıycam gibi geliyor...
ama senin hikayeni okuyunca biraz içim rahatladı..doğumuma 2,5 ay var..Allah bizlerede kolay doğumlar nasib etsin inşallah..

ay çok hoş ve komik bir doğum hikayen olmuş arkadaşım. inşallah Allah bizlere de böyle rahat doğumlar nasip eder. bu arada sabırsız bebişini de Allah size bağışlasın.uzun,sağlıklı ve hayırlı bi ömür nasip etsin

ne güzel doğum hatıranız olmuş.maşallah doğumunuzda çok kolay olmuş ama bazı insanların inan doğumları seninki kadar kolay olmuyo bende hamileyim ve çok korkuyorum rabbim tüm hamilelere hayırlı ve kolay doğumlar nasip eylesin.
bu arada meleğiniz hoşgelmiş aranıza

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize. ALLAH'ım hepinize hayırlı,kolay ağrısı sancısı çok olmayan doğumlar nasip etsinnn inşallahhhh. Hepiniz bi avazda doğurun emiii :):):)

Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. Benimde kuzenimin eşi ilk çocuğunu arabada doğurdu ikincisini de evde yatağında doğurdu. Çocukların arasında tam bir yaş bile yok. Diğer kuzernimin eşi de kontrole gittiği gün dr. senin doğum başlamış deyip 10 dk. içinde doğurdu. Helal olsun doğumdan korkmayan sizin gibi annelere imreniyorum doğrusu.

ay ne güzel bir doğum olmuş
Allah analı babalı büyütsün inşaallah
ben asla normal doğum yapamam
doktoruma kesinlikle sezeryan dicem
keşke herkesin doğumu sizin gibi kolay olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…