Aminnnnn ALLAH'ım herkese kolay doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsinbaya sabırsızmış
bakalım bizler neler yaşayacağız
güzel günlerde büyütün uzun ömürlü olur inşallah
Hiç korkma yap normal doğum. Bizi korkuttukları gibi değil inan. Ne o öle günlerce çekilen sancılar,dayanılmaz ağrılar vs vs inan bazen adet sancın bile daha dayanılmazdır doğum sancısının yanındacnm Allah analı babalı büyütsün inş. bu arada doğumun süper olmuş.Allah bizede böle kolay bi doğum nasip etsin.sezeryan istiyordum senin doğum hikayeni okuyunca fikrim değişmeye başladı....
çok teşekkür ederim mutluluk dileğin için. Aslaında hakkını yememem lazım eşimin ona gülmekten ilk baştaki ağrıları hissetmedim. Şaşkın,panik felan ama çok seviyorum eşimi :):):roflol::roflol::roflol::dance:hihoyyyt:teytey::hooray::lepi:
ay ne güzel de anlatmışsın ,maşşallah ssana ve bebeğine vay yaramaza bak sen ,utanmadan kafayı çıkarıyor birde heee ,olmayacak yerde...
çok güzel bir doğum hikayen var çoook şanslı ve cesursun gerçektende...
ne mutlu sana ,size..eşine de yazık adamın da 2 canı ona emanet o ,panik olmasında kim olsun ...3 kişilik mutlu bir dünya dilerim size...alkisalkisalkis
Hani ağır iş yaparsın halı silmek,cam kapı silmek gibi. Sonrasında belin ağrır ya ince bir sızı olur aynen öyle tabi şiddeti farklı olabilir ama inan yaşadığında bundan mı korkmuşum diyeceğin hafiflikte,doğum kasılmasında da ilk iki kasılmadan sonra ağrın sızın kalmaz emin ol. Ben dört yıldır doğum sancısından korktuğum için erteledim ve şimdi çok pişmanımbende böyle bir dogum istiyorum..bnmkide bugün yarın gelecek..en son gün pazartesiii..ama sancılardan öyle korkuyorumki anlattıgın biraz yüregime su serpti..bnmde senini gibi hamileligim güle oynaya gecti..her işimi eksiksiz sanki hamile degilmişim gibi yapıyorum..biraz yorgunluk oluyor ama sonra geciyor hafif sancılarım var ama öyle büyütülecek degil..cok hareketliyim tüm gün boyunca birseylerle ugrasıyorum..
tek dilegim bir anlık sancıyla bir dogum gerceklestirmek..nedense öyle hissediyorumki biz hareketlilerin dogumları daha kolay oluyor:)))
su sancı kısmını biraz anlatırmısınnn cok canı yanıyormu insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?