benim gibi hastane yolundayken arabada doğum yapan var mııı? ben hamileliğim son haftalarında bile günlük işlerimi kolaylıkla yaptım, o kadar rahat bir hamilelik dönemi geçirdim ki,inşallah herkes böyle rahat bir hamilelik dönemi yaşar. Son dr kontrolümde doktorum yaklaşık10-11 günlük bir zamanım olduğunu söyledi. Üç gün sonra kalktım ev işlerimi yaptım, hatta komşumla alışverişe bile gittim herşey gayet normaldi. Akşam belimde hafif bir sızı, kasıklarımda yok denecek kadar az bir ağrı, hep abartarak anlattıkları için doğum sancılarını aklımın ucundan bile geçmedi doğum sancısı olduğu. Yoruldum galiba ondan dedim, akşam yemeğimizi yedik bulaşıklarımı yıkadım,eşim kek istedi kalkıp kek ve yufka böreği bile yaptım düşünün artık ağrılar nasıl varla yok arası :) gece yattık sabaha karşı bi gariplik hissettim yataktan kalktım ve kalkmamla birlikte suyum geldi. Bundan sonrası tamamen komedi eşimi kaldırvım ve durumu anlattım doğum yapacak olan benim ama o benden panik kıyafetlerini ters giydi, gözünün önünde duran doğum çantamı bulamadı vs vs. Hemen alt kat komşumuz esini uyandırdık arabayı kullansın diye arabaya bindim ve olan oldu öyle bir kasılma geldiki durdurmak ne mümkün. Yola çıktık veeee bebeğim dayanamadı başını çıkarıverdi :) üçüncü kasılma ile bebeğim eşimin kollarındaydı tabiki eşimin gözler sımsıkı kapalı, neymiş bakamazmış korkuyormuş. Hastaneye vardığımızda doktorlar halimize gülseler mi ağlasalar mı bilemediler çünki ben eşimin başının etini yiyordum ne demek korkuyorum,doğuran acı çeken benim,sen nasıl adamsın cesur olman gerekirken ben senden daha cesurum vs vs. Doktorlar bebeğimin göbeğini kesip onu sarıp sarmalayıp kucağıma verdikleri anda ne ağrı,ne acı kaldı,eşim kucağına almak istediğinde kovdum yanımdan korkarsın öcüyüz biz diyerek. Acaip bir doğumdu ama eğer bu kadar kolay olduğunu bilseydim evlendiğim yıl doğum yapar ertelemezdim. Kızlarr ne olursa olsun normal doğumdan korkmayınnnnn çok abartıp korkutuyorlar bizi. Bebeğinizin sesini duyunca bitiyor herşey tabiii tam anlamı ile yaşamak için o anı benim ki gibi panik yapmayacak bir kocaya sahip olmalısınız :):):)