• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastaneden geldim ve sanki bir şakadayım :((((

ooo canım naptın sen ya. ne bu korku. kuçuk kuçuk kıstler kadınların yuzde seksenınde oluyor zaten. benım gecen sene 6 cm nur topu gıbı kıstım bıle vardı erıdı gıttı çok şukur. ustelık yıllardır adetım duzensız. ona rağmen dr ilacı kesersen hemen hamıle kalamazsın dıye bırşey yok belkıde hemen hamıle kalırsın dedi bana.telaşlanacak hiçbirşey yok cnm

ooo canım naptın sen ya. ne bu korku. kuçuk kuçuk kıstler kadınların yuzde seksenınde oluyor zaten. benım gecen sene 6 cm nur topu gıbı kıstım bıle vardı erıdı gıttı çok şukur. ustelık yıllardır adetım duzensız. ona rağmen dr ilacı kesersen hemen hamıle kalamazsın dıye bırşey yok belkıde hemen hamıle kalırsın dedi bana.telaşlanacak hiçbirşey yok cnm

teşekkür ederim tatlım....... işte kist deyince ki birde ailede hiç benzerine rastlamadığım için kurktum.... anneme falanda söyleyememiştim.. kendi içimde korka korka ağlaya ağlaya hiç sivilce çıkmayan yüzümü bir görseydin... ama diğer dr. ben kistleri göremedim normal her kadında olan birkaç kist onunda dışında birşey,in yok deyince valla 2 gün demeden kayboldu sivilcelerim.... :52:

asistansa muhakkak uzman bir doktora muayene ol. sivri zekalı asistanın biri bana rahim duvarında kalınlaşma var dedi ondan ara kanamam olduğunu söyledi uzman doktora gittim herşey normal görünüyor dedi sen düşün gerisini bundan sonra asistanların yüzüne bile bakmam

tahlillerini mutlaka yaptır,
ancak o zaman kesinleşir pko olup olmadığın.
pko.ysan kilo almaman, kiloluysan da vermen gerekiyor.
kilo bizim en büyük düşmanımız, kilo alınca daha beter oluyor çünkü. bu arada ben de pko.yum. bir oğlum var, 2.ye de hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef.
2 hamileliğimde de tedaviye başlamamıştık, kendiliğinden oldu.
kafana takma, herşeyin çözüm yolu var, sen sadece tahlillerini yaptır, gerisini doktoruna bırak...

tahlillerini mutlaka yaptır,
ancak o zaman kesinleşir pko olup olmadığın.
pko.ysan kilo almaman, kiloluysan da vermen gerekiyor.
kilo bizim en büyük düşmanımız, kilo alınca daha beter oluyor çünkü. bu arada ben de pko.yum. bir oğlum var, 2.ye de hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef.
2 hamileliğimde de tedaviye başlamamıştık, kendiliğinden oldu.
kafana takma, herşeyin çözüm yolu var, sen sadece tahlillerini yaptır, gerisini doktoruna bırak...

tşk.ederim cnm...
tahlillerimi birdaha ki aydan önce yaptırtamam çünkü haftasonlarımda dolu(hastaneye sabah gitmem lazm 2e kadar kursum var)
kilo için ise = mart iile mayıs toplamda 2 ayda 40kg verdim.... yanlız bu ay 1-2 kg aldım dün tekrar Allah ın izniyle diyete başladım....

kızlar geçen hafta dr.a gittim..........
bu seferki stajyer falan değildi..... pcos belirtisi olacak kislere ben rastlamadım dedi.... ama eğer daha 1 ay önce pcos dediyseler ki ona da bir usg ile nasıl dediler ayrı dedi....
tahliller istedi (yaptırmak için vaktim yoktu yaptıramadım :25: )

ama nasıl içime su serpti........ dr. diyemedim bakan dr.stajyer asistandı diye....... :ssz:
ama sinirli adamdı senin birşeyin yok uğraştırıyorsun beni dedi :53::53::53: bende ama böyle dediler korkuyorum gerçekten çok kötü haldeyim dedim... sonra iyi tamam tahlillerini yaptıralım ama bana sorarsan usg en falan temiz dedi :ssz:

asistan stajyer diye bir şey yok, asistan doktordur o.
asistanların müdürleri olmaz, uzmanları olur hocaları olur, bir şey olduğu zaman onlara danışılır.
o zaman kist gördüyse vardır, belki basit kistlerdir, aradan zaman geçince kaybolmuş olabilir kendiliğinden.
istenilen testleri de yaptır, madem sağlığına önem veriyorsun, bir zahmet.

benim adetlerim düzenli fakat kahverengi lekelenmeler var son zamanlarda çok azaldı.. evliyim, vajinal muayene yaptığı halde pcos olduğunu anlamam için laparoskopi yapmam lazım dedi.. seninkli tahlil bile yapmadan çat diye söylemiş? nasıl oluyo bu ya!

tşk.ederim cnm...
tahlillerimi birdaha ki aydan önce yaptırtamam çünkü haftasonlarımda dolu(hastaneye sabah gitmem lazm 2e kadar kursum var)
kilo için ise = mart iile mayıs toplamda 2 ayda 40kg verdim.... yanlız bu ay 1-2 kg aldım dün tekrar Allah ın izniyle diyete başladım....

2 ayda 40 kg yazmışım burada yanlışlık yapmışım... 10 kg olacak....
2 ayda 10 kg olacak doğrusu düzeltme çıkmadığı için alıntıyla cevab veriyorum

Back