kızlarrrr adetlerimde ciddi azalma ve gecikme + birde 2 aydır adet öncesi kahverengi şikayetinden dr.a gittim...
ultrasonda baktı
pcos yazdı kağıdın üstüne, banda dönüp kıllanma var mı dedi yok dedim, aksine kaşlarımda dahil dökülme var dedim. bana dediki şimdi yumurtalıklarında küçük küçük kistler var eğer adetlerin daha da düzenleşirse tekrar gel ilaç verelim dedi.
dökülme için de dermatolojiye git dedi
bu nedemk bile diyemedim. evlenince çocuğum olacak ne yapmam gerekir önlemek olarak hiçbirşey demedim çıktım koşa koşa geldim....
kızlarr eğitim araşt.hastanesiydi ve çocuk belli daha asistan orada başka bu üstü müdür diyeceğim kimsede yoktu 2 tane daha genç vardı ama ben içeride beklerken hep benmle ilgilenen girdi ult.olan yere onlar sadece soru sorabilirim diyenlere baktılar....
sizce başka dr.lara da gitmem gerek var mı.. bu ne demek ne olacak......
Pko için ultrason ve adetinin 3. günü hormonlarına bakıldımı?Bende pko hastasıyım.Adetlerde düzensizlik,kilo alımı,saç dökülmesi,sivilce vs gibi belirtileri vardır.Herkezte aynı belirti olacak diye birşey yokKiminde kilo yapar kiminde yapmaz.Sende nasıl belirtiler var?Evlenince kısmını anlıyamadım.Çocuk istemiyormusun onumu demek istedin?Pkoda kimileri kendiliğinden hamile kalır kimisi tedaviyle kimide en son çare tüp bebekle bu kişiye göre değişiyor.Allah nasip etmişse olur yada olmaz
Canım çok geçmiş olsun bence hiç ihmal etme git. Hee bu arada hamile misin??
Benim de bu ay adetten sonra koyu kahve adet bitiminde gelen koyu renk var yaa ondan geliyor hala 1 haftadır devam ediyor aslında korkuyorum ama bir türlü gidemedim. Çalışıyorum çünkü.
Canım sen git biyere daha ve tekrar muayene ol. Kist de nedemek araştır ama korkma çünkü doğum esnasında geçebiliyor ama o kist mi iltahap mı kesin bilmiyorum. Çok geçmiş olsun canım
canım kaç yaşındasın
pko hemen hemen bi çok kişide var benimde adet düzensiliğim tüylenmem vardı ayrıca adet olmazdım da 1-2 gün adet dönemimde kahverengi benzetmek gibi olmasın kahverengi çamur gibi lekeler olurdu.Ultrasonda pko çıkmadı ama hormonlar yüksekti çok az ama diane 35 kullandım.
yaşın genç sanıyorum bence ilaca başlama doğal kürler uygula soğan kürü bunun en bilinen ve etkil yöntemi içmesi zor ama sonucu iyi başla derim bence...
bitkisel şeylerden başka kullanacağın şu an için birşey yok
benim çok yakın arkadaşımda çıktı pko 2 yıl hamile kalamadı çünkü çok stres yapmıştı sonra kendiliğinden oldu
Burada pkolu bir çok arkadaş var
korkacak birşey yok bence için rahat etmediyse adetinin 2. ya da 3. günü özel bir doktora görün derim
devlet bazen ihmal davranıyor
hormon testi bile yapmadan böyle birşeyi nasıl demişler oda ayrı tabi
Bendede daha önce pko vardı ancak ilaçla zaman içinde yok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?