- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.395
- 373
kızlarrrr adetlerimde ciddi azalma ve gecikme + birde 2 aydır adet öncesi kahverengi şikayetinden dr.a gittim...
ultrasonda baktı
pcos yazdı kağıdın üstüne, banda dönüp kıllanma var mı dedi yok dedim, aksine kaşlarımda dahil dökülme var dedim. bana dediki şimdi yumurtalıklarında küçük küçük kistler var eğer adetlerin daha da düzensizleşirse tekrar gel ilaç verelim dedi.
dökülme için de dermatolojiye git dedi
bu nedemk bile diyemedim. evlenince çocuğum olacak mı
ne yapmam gerekir önlem olarak hiçbirşey demedim çıktım koşa koşa geldim....
kızlarr eğitim araşt.hastanesiydi ve çocuk belli daha asistan orada başka bu üstü müdür diyeceğim kimsede yoktu 2 tane daha genç vardı ama ben içeride beklerken hep benmle ilgilenen girdi ult.olan yere onlar sadece soru sorabilirim diyenlere baktılar....
sizce başka dr.lara da gitmem gerek var mı.. bu ne demek ne olacak......
ultrasonda baktı
pcos yazdı kağıdın üstüne, banda dönüp kıllanma var mı dedi yok dedim, aksine kaşlarımda dahil dökülme var dedim. bana dediki şimdi yumurtalıklarında küçük küçük kistler var eğer adetlerin daha da düzensizleşirse tekrar gel ilaç verelim dedi.
dökülme için de dermatolojiye git dedi
bu nedemk bile diyemedim. evlenince çocuğum olacak mı
ne yapmam gerekir önlem olarak hiçbirşey demedim çıktım koşa koşa geldim....
kızlarr eğitim araşt.hastanesiydi ve çocuk belli daha asistan orada başka bu üstü müdür diyeceğim kimsede yoktu 2 tane daha genç vardı ama ben içeride beklerken hep benmle ilgilenen girdi ult.olan yere onlar sadece soru sorabilirim diyenlere baktılar....
sizce başka dr.lara da gitmem gerek var mı.. bu ne demek ne olacak......
Son düzenleme: