• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastaneden çıktık çok şükür

tanger

ben, oğlum ve aşkım
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.391
209
173
- Yurtdışı
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun çok teşekkür ederimdualadrınız için. :emir_bebek:oğlum cumartesı aksam çıktı hastaneden eşimde geldı fasdan o gün bu gün bebekte bende kontrole gittik çok şükür oğlumunda bişeyi yok kalp gerafiside normal çıktı. bu gun emmeyede başladı.ilk gün biraz sorun yasadık yogunbakımdayken biberona alışmış tutmadı. herşey yoluna girdi çok şükür ama eşim pzartesi gitmek zorunda ben gidemıyorum bebek için sakıncalı zaten 1 aya gerı dönecek. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. hepınızın ramazan bayramı mubarek olsun...

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun çok teşekkür ederimdualadrınız için. :emir_bebek:oğlum cumartesı aksam çıktı hastaneden eşimde geldı fasdan o gün bu gün bebekte bende kontrole gittik çok şükür oğlumunda bişeyi yok kalp gerafiside normal çıktı. bu gun emmeyede başladı.ilk gün biraz sorun yasadık yogunbakımdayken biberona alışmış tutmadı. herşey yoluna girdi çok şükür ama eşim pzartesi gitmek zorunda ben gidemıyorum bebek için sakıncalı zaten 1 aya gerı dönecek. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. hepınızın ramazan bayramı mubarek olsun...

GÖZÜN AYDIN CANIM İNŞALLAH BİR DAHA HASTA OLMAZ BEBŞİNE İYİ BAK İYİ BAYRAMLAR İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ HASTA OLMAZ a.s.

ay canim vlla cok sevindim
allahim bidaha hic o günleri yasatmasin sanada güzel bir bayram hediyesi olmus
tadini cikar
hadi sana iyi bayramlar oglusunla bir:))

senin basliga bakmak icin girdim konunu gorunce nasil sevindim canim bayram bereketi guzel haberiyle geldi masallah iyi bayramlar

canım çook geçmiş olsun inşallah birdaha hastan olmaz onlar bizim herşeyimiz kendine ve bebişine iyi bak iyi bayramlar...

canım okuyunca cok mutlu oldum gozun aydın allah bebegıne saglık uzun omur versına.s.

canım benim gözün aydınnnnn çok şükür oğluna kavuştun geçmiş olsunnn çok öpüyorummmm

Back