Lazer Epilasyon hastanede lazer epilasyon yaptıran varmı?

ben acıbademe yaptırıyorum fiyatı diğer yerlere göre biraz fazla gibi görünse de sık sık kontrol yaptıkları için diğer yerlerden daha kısa sürede sonuç alırsın. yani aynı paraya denk gelir. ben çok memnunum

Evet dökülmeler başladı 1 hafta oldu .Bende ağda ile aldım bu sayede hepsi aynı anda dökülmüş oldu çamaşırımın kirlenmesini istemedim.Şuan için dökülenleri baz alırsak %95 işlem etkili.Neden daha fazla ödeyesin ki mekana değil işleme veriyoruz tabiki hijyeni ayrı bi durum

Cevaplar ve ilginiz için teşekkürler. %95 etkili derken %95'i döküldü mü? Bildiğim kadarıyla seans aralarında jilet uygulamak gerekiyor, neden ağda yaptınız?:44:

ankarada bir hastane de yaptırdım.makina:alexandrite epicare.koltuk altı en son 21 le çalışıldı.bacak 16,genital nd yağ ile en son 35 yapıldı.buğday tenliyim.6 seansım bitti aradan 3 ay geçti.yaptırırken aslında çok memnundum.
ama 3 ay sonra çok çok ince bir şekilde tüyler çıkmaya başladı.özellikle paket bölgesi için konuşuyorum.
koltuk altı %70 gibi bitti.bacak altı %70-%80 bitti.ama paket %60 diyeyim.bacak üstü zaten çok etki etmeyeceğini biliyordum.
aslında pişman da olmadım ama özellikle paket bölgesinin incelip çıkması beni sinir etti açıkçası.
ayrıca iyi bir hastanede 6 seansına 3600 verdim.kontrol seansıda yok
hani çok pişman olmadım ama bitirmediğini söylemek için yazıyorum.
şimdi iğneliye başladım.iyi tarafı tüyleri incelttiği için iğneli sanırım daha çabuk etki edecek.
daha denemediğim için tam yorum da yapamıyorum tabi ama öyle temenni ediyorum:18:
şimdi 3600 para verdim üstüne bide iğneli için veriyorum çok sinir edici bir durum bence
neyse paylaşmak istedim tavsiyem önce iğneliyi de bir araştırabilirsiniz

Cevaplar ve ilginiz için teşekkürler. %95 etkili derken %95'i döküldü mü? Bildiğim kadarıyla seans aralarında jilet uygulamak gerekiyor, neden ağda yaptınız?:44:

Hayır canım yanlış anlamışsın :) jilet ile aldım lazer öncesi, dökülmeler başladığında ağda ile aldım tek seferde kurtuldum ne de olsa tüyler ölüydü artık. .zaten bi acı hissetmıyorsun.
yani dökülmeyen yerlerde oldu %95 i gitti % 5 i duruyordu.Tekrar tüyler çıktığında gitmeden 3 gün evvel jilletle alıcam 2.seansta görücem sonucu.Rica ederim tüy dönmesi ne büyük dert sürekli ağdada cabası Lazer olun kızlar kurtulunnnnnn *.*

Bilgiler için çok teşekkürler :)

Ben eylülden beri devam ediyorum özel okmeydanı hastanesi kalitesi inanılmaz düştü inanılmaz sıra var randevu saatinizden 1 2 saat bekletiyorlar ve cok sıra oldugu için geçiştirerek yapıyorlar estetisyenler sürekli değişiyor ve eleman ayrılsa da son sürat randevu vermeye devam ediyorlar..daha kaliteli özel poliklinikleri tercih edin asla önermiyorumm!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yüzümde hafif ama koyu tüylenme başladı bu durumdan çok rahatsızım ağda ya ip istemiyorum çıkışını düşünüp.
bi iki tanesini cımbızla aldım daha sert ve koyu çıktı başım dertte anlayacağınız epilasyon istiyorum ama yazılanlardan korktum ne yapmam lazım iğneli epilasyon nasıl? İstanbul Maltepe de önerebilceğiniz bir yer var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…