• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastane tipi göğüs pompasını nerden kiralaya bilirim?

NXIXLXSXAH

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
307
14
296
Bursa
kızlar internetten kiralamak mümkün mü?ben bursada oturuyorum araştırdım buradaki bi kaç hastaneyi ama bulamadım.içinizde kiralayan var mı tavsiye ediyormusunuz?

kızlar internetten kiralamak mümkün mü?ben bursada oturuyorum araştırdım buradaki bi kaç hastaneyi ama bulamadım.içinizde kiralayan var mı tavsiye ediyormusunuz?

canim ben kiralamistim, dogumdan sonraki 2 hafta kullandik, cok memnun kaldik. hihoyyyt
bebegim kucucuk agzina meme basimi almayi becerememisti :emir_bebek: meme basim buyukmus de :utangac: o emmeyi ogrenene kadar kullanmistik, ciddi anlamda hayat kurtarici oldu bizim icin.
ben dogumumu Konya'da yapmistim. dogum yaptigim hastaneye gidip sorunumu soyleyince onlar bu isi yapan bir eczaneden yardim istediler ve hastaneye bu makinelerden birini tanitim amacli getirdiler, kiralama isini de orada yaptik.
simdi gordum internetten kiralayan siteler de var, "gogus pompasi kiralama" diye aratabilirsin.

Back