Geçmiş olsun.
Eşinize diyecek laf bulamiyorum o ayrı bir başlık konusu zaten ama yoğun bakıma alınmamanızı anlayabiliyorum zira orada yatan hastaların bağışıklıkları düşük olur,mikrop kapmasın mantığıyla belirlenen saatlerde,uygun kıyafet giydirerek alabilirler.(eşim yatti yoğun bakimda ki tek kişilik yoğun bakimdı buna rağmen her seferinde belirlenen saatlerde,ellerimi dezenfekte ederek,üzerime bileğime kadar kapatan özel bir giysi giydirerek ve maske ile içeri alındım) Sizin bebeğiniz operasyon gecirmemiş ama çoklu yoğun bakım ünitesiymiş anladığım kadarıyla orada ameliyat olmuş hastalarda vardır muhakkak ve doğru olanı yapiyorlar.
Ha aglayan bebekle ilgilenebilirler orası ayrı ama eminim onlara çok normal geliyordur bu durum her gün yaşanan birşey olduğu için,ben sağlık çalışanlarının zaman içerisinde bu gibi durumları kanıksayıp umursamaz yada rahat davrandıklarını düşünüyorum. Bir yerden sonra doğal geliyor onlara zira hep aynı şeyi yaşıyorlar,alışıyorlar.
Yakin zamanda oğlumu sünnet ettirdim 45 günlüktü,bizi içeri almadılar operasyon sırasında, ameliyathane kapisına kadar kucağımda götürüp teslim ettim,çıkışta da kucağıma verdiler yine. Hatta girerken sevdigi oyuncak,emzik vb birşey varsa verin dediler ama yoktu oyuncağı tabi çok küçük oldugu için ,emzik verdim onuda almamış. Çok ağlamıştı,kucağımda sakinleşmesi uzun zaman aldı,eve geldigimizde uykusunda dahi için için ağladı bir kaç gün. Ama genel anestezi almasını istemediğim için buna katlandım. Sizin durumunuz da buna benziyor, kurallara uymak durumundasınız evladınızın sağlığı ve tabiki diğer hastaların sağlığı açısından.