Hastane Şikayet

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.931
36.786
548
29
Kızlar içime dert oldu bana bilgi verirseniz cok sevinirim . ertesı gun ben mutfakta kahvaltı hazırlarken eşimde gece içerde sigara içmiş ,küllüğünüde yerde bırakmış bebegım emekleyıp küllükteki izmariti agzına atmış o sıra eşim görmüs ,panikle " oglum cıkar dıe " bagıtırısını duydum, odaya kostum o sıra bebegım korkup agladı ve izmariti yuttu .Hastaneye götürdük direk yogun bakıma aldılar zehırlemıstı cunku. Doktora hemşireye yalvar yakar benı içeri almalarını istedim cocugum mama yemez sadece sütümü içer bensiz durmaz dedım ,basta kabul etmediler ama cocugum durmayınca etmek zorunda kaldılar, içeri giriyorum sut verip uyuttuktan sonra benı çikarıyolardı her çıktığımda özellikle söyledim uyandığında beni çağırın dıye. Baslarda cagırıyolardı gece oldu yogun bakım kapısında bekliyodum benı çagırmıyolardı gece bebegım süt için uyanır oysaki bı kaç kez. Kaç kez aradım her defasında uyuyo dediler. 4 gıbı benı içeri aldılar cocugum ağlıyordu yıne sadece benim çocuğum degıl ben içerdeykende gördüm baska çoçuklar aglıyodu hemşireler hiçbişi yapmıyodu sohbet edıyolardı,sabah saat 8 bucuk olmus hala çağıran yok arıyorum uyuyo diolar, iki kapı vardı yogun bakımın bıtı içeri girince bnde girdim koridorda bebeğimin çığlıklarla ağlamasını duydum zile bastım açan olmadı baska hemşire içeri girince kapı açildi bı baska hemsırhemsıre bana kapıda bekle senı çagıricam dedı ama ben duramadım içeri girdim cocugum cok kötü aglıyodaglıyodu daha 10 aylık ,içeri girdigindecocugum salya sümük kıpkırmızı olmus ağlamaktan ,aldım kucağıma cocugum hıckırıga bogulmustu ,sakınlestırdım onu diyer hemsırerde sohbet ediyorlardı ,13. 15 yaslarda bı cocuk vardı nezaman dan beri ağlıyo dedım "abla 1 bucuk 1 saat oluyo dedı" hemşireye " neden benı cagırmadınız nezaman dan beri aglıuo cocuk perişan olmuş dedım .10dk oldu ağlıyo burası yogun bakım senı içeri alamam sureklı yasak dedı. dun bebeğim taburcu oldu suan sesi kısık ve odadan bı saniye ayrıldıgımda ağlıyogece uyanıp park yatağının da oturmus aglıyodu ,bigün içinde çocuğumun psikolojisi bozulmuş resmen cok korkmus ıkı gundur sureklı bebegımde bnde ağlıyoruz .Ben bubunlari nereye şikayet edebılırım.

Öncelikle geçmiş olsun ama yoğun bakıma insan alınmaz enfeksiyon riski yüzünden.
Ama bakmıyolarda cocuklar anne anne dıe saatlerce ağlıyo bız onceden Dr sorduk içerde bakan olacakmı dıe evet demişti ama oyle bısı yok. Saglam cocuk girse orada hasta olur cok kkötu berbat bı yerdı

sadece hemşireleri değil eşinizi de şikayet edin bence

10 aylık bebeğin olduğu bir evde içeride sigara içmek yetmiyor gibi bir de izmaritini ulu orta bırakmış ne kadar tehlikeli bir durum
Eşimi götürdüler zatn polisler ıfadesınu alıp geri bırakmışlar. Eşim bidaha aynı bk u yerse kndı ellermle polise teslim edıcm onu

Bnden baska kımse alınmadı zatn. Tamm doğrusu bu ama 10 aylık bebek bırak hemsıreyı vicdani olan bukadar ağlatağlatmaz

Ablacigim yogun bakima almamakla dogru yapmislar. Iceriye disardan mikrop gelebiliyor. Prosedur boyle, ordakiler de proseduru uyguluyor. Bu konuda ne yazik ki yapabilecekleri bir sey yok. Hemsireler de olum goruyor, kaza bela kan revan her seyi goruyor o yuzden aglayan cocuk onlara acil durum olarak gelmiyor. Sizi oraya her cocuk agladiginda alirlarsa icerdeki herkes mikrop kapabilir. Yine de sikayetinizi yapin, hakli bulunursaniz tabi ki haklisiniz ama prosedurlere gore yasal olarak hakli degilsiniz su anda.

Bnden baska kımse alınmadı zatn. Tamm doğrusu bu ama 10 aylık bebek bırak hemsıreyı vicdani olan bukadar ağlatağlatmaz

Bakın sizin bebeginiz 10 aylıkmış, benim bebegim 3 günlüktü :)
Hemşireler de aglasınlar istemezler ama olagan dışı bir durum var, kolay değil bir bebegi susturmak ki susturamamış da olabilirler.
1 gün fazla aglamış olsun sorun değil, önemli olan şuan iyi mi, sağlık mı gerisi boş.

Şikayet edilse bir şey yapılır mı bilmem de ben daha çok bebek olan evde içeride nasıl sigara içilebildiğine takıldım. Ortada izmarit bırakılması bir tarafa odaya sigara kokusu siner bebek soluyor o pis havayı..

Hiç bir şekilde içtirmeyin. Balkonda falan içip girsin..

Bir de ağlayacak kadar kendinde olan bir bebeği neden yoğun bakımda tuttular? Odada da gayet tedavi edilebilirdi. Sadece annesi olsa enfeksiyon riski çok olmazdı..

Hemşireleri de bu kadar eleştirmeyin. Siz anne baba olarak evin içindeyken bile dikkat yükümlülüğünü yerine getiremezken hemşireler ekstra sizin için yoğun bakım kuralını esnetemezler!!!! Sterilize olmadan hemşireler bile girmiyor oraya, kendi dikkatsizliğinden kamu davası olmadığına şükredin. Başka ülkede olsa peşinizi bırakmazlardı dava açılırdı. Ama ne yazık ki ülkemizde gözardı olabiliyor bunlar.

Orası yoğun bakım, sizi içeriye o kadar almaları bile mucize. Çocuk, yetişkin hiç farketmez; ağlasada zırlasada içeri girilmesi yasak. Şikayet etseniz bile hiçbir sonuç alamazsınız.

Eşinizin evde sigara içtiği yetmez gibi bir de izmaritin çocuğun ulaşabildiği biryerde olması; çoooook büyük bir ihmal..
Balkon diye birşey var, çöp kutusu diye birşey var.
Eşiniz kadar sizde suçlusunuz!!
Bence şuan en büyük sorununuz bu olmalı.

Geçmiş olsun , boşverin varsın ağlasın ilaç verip sürekli uyutmalarından iyidir bence
yoğun bakım ünitelerinin kapısında çaresizce bekleyen hasta yakınlarınında yardımcısı olsun çok zor bir durum

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Daha beteri de olmuş olabilirdi. Çocuk yoğun bakım ile ilgili hiç anım yok ancak yetişkin yoğun bakımı iyi bilirim zira annem 3 kere toplamda 20 güne yakın yattı.

Sizin psikolojinizi anlıyorum, eliniz kolunuz bağlı dışarıda durmak kendinizi "yetersiz" hissettiriyor olsa da inanın "enfeksiyon" kapılmasının sonuçları çok ama çok daha kötü. Bu sebeple de hastane yapılması gerekeni yapmış.

Eşinize diyecek lafım yok! Eşim de ben de sigara kullanırız. İstanbul'dayken 14 sene boyunca 1 kez bile evde sigara içmedik. Yaz-kış hep balkonda idik. Elimizi yüzümüzü yıkamadan da çocuğun yanına sokulmadık. Şimdi ev müsait, kışın akşamları bazen 1-2 tane içiyoruz ama zaten çatı katına çıkma şansı yok kokunun.

Eğer şikayet edilmesi gereken biri var ise o da eşiniz! Hiç bir çocuğun ve hiç bir yaşlının yanında kapalı alanda sigara içilmez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…