- 7 Ağustos 2017
- 9.931
- 36.786
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Aynn esımlede kavga ettım zatn bidaha aynı hatayı yaparsa kapının önünde bulur kndınıÇok geçmiş olsun ..
Buda büyük bir ders olsun eşinize ..
Ama bakmıyolarda cocuklar anne anne dıe saatlerce ağlıyo bız onceden Dr sorduk içerde bakan olacakmı dıe evet demişti ama oyle bısı yok. Saglam cocuk girse orada hasta olur cok kkötu berbat bı yerdıÖncelikle geçmiş olsun ama yoğun bakıma insan alınmaz enfeksiyon riski yüzünden.
Eşimi götürdüler zatn polisler ıfadesınu alıp geri bırakmışlar. Eşim bidaha aynı bk u yerse kndı ellermle polise teslim edıcm onusadece hemşireleri değil eşinizi de şikayet edin bence
10 aylık bebeğin olduğu bir evde içeride sigara içmek yetmiyor gibi bir de izmaritini ulu orta bırakmış ne kadar tehlikeli bir durum
Bnden baska kımse alınmadı zatn. Tamm doğrusu bu ama 10 aylık bebek bırak hemsıreyı vicdani olan bukadar ağlatağlatmazBir kaç güne toparlarsınız ikiniz de, üzülmeyin bu kadar.
Ama siz zaten oraya sürekli giremezsiniz. olması gerekenden fazla alınmışsınız içeriye.
Oğlumda yoğun bakım tedavisi gördü ben bir kere bile giremedim içeriye, yasak.
Bnden baska kımse alınmadı zatn. Tamm doğrusu bu ama 10 aylık bebek bırak hemsıreyı vicdani olan bukadar ağlatağlatmaz
Bnden baska kımse alınmadı zatn. Tamm doğrusu bu ama 10 aylık bebek bırak hemsıreyı vicdani olan bukadar ağlatağlatmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?