hastane seçimi ne olur bilgi

GNC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
117
2
Kızlar h.sonu doktorum yeni çıkan yasa nedeniyle muayenehanede çalışan doktorların sadece 1 hastaneyi doğum yaptırmak amacı ile kullanabileceğinden bahsetti. Yani eskiden olduğu gibi doktorunuz bir hastaneye bağlı çalışmıyor ise sizin istediğiniz hastaneye doğuma gelemeyecek.

Konuyla ilgili bilginiz varmı ?

Doktorunuza bu durumu sorabilirmisiniz ? Gerçekten böyle bişey varmı? Doktoruma çok güveniyorum ama anlaştığı hastane içime sinmezse yada maddi açıdan bize yüklü gelirse ne yaparım bilmiyorum

doktoruna güvenyorsan neden anlaştığı hastaneye güvenemiyeceksin anlamadım. bu yasa gereği dr lar sadece bir hast bağlı çalışabiliyorlar bu çok doğru. daha önceden devlet veya üniv hastanesi drları özel hastanelerdede görev yapıyorlardı doğumalrda özel hastanede oluyordu. ama şimdi özeli devleti kalmamış ücretler hemen hemen aynı. ben özle hastaneye gidiyorum gayetde güzel maddiyat olarak kendinizi ayarlamanız gerekiyor. geçen gün öğrendim birisi devlet hast doğuma girecekmiş 1500 ytl verecem dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…