Hastane Seçerken;

Fei_Lian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
252
2
Merhabal Arkadaşlar,

Bebişlerinizi dünyaya getireceğiniz hastaneleri seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?
Merak ettim... :)

valla canım özel mua. gitmeyi kesinlikle istemedim sebebine gelince

tamam özel muaynede doktor daha geniş ilgileniyo belki seninle ama sonuçta tahlildi vs filan falan hep devlette yaptırıyosun git ver sonra git al sırayagir vs vs
he birde doğumun normalse çoğu doktor girmiyo normal doğuma
ve haftasonuysa eğer sezeryanda olsa doktor nöbet gününde değilse nöbetçi doktor yapıyo doğumunu ( görümcemin eltisin kızının başına geldi alikahyadoğum hastanesinde oldu doğumu doktoruda özel mua olan ve doğumları orda yaptıran bi doktor doktoru o hafta sonu nöbet günü olmadıgından girmemiş doğuma)

he birde şu var 100den başlıyo burda mua. ücretleri ve kontrol diye bişey yok bi çoğunda

ben özel akademi hastanesine gidiyorum tahlillerimide orda yaptırdım hiçde ücret vermedim mua ücretimde 57 tl
doğumum normalde olsa sezeryanda olsa doktorum giricek
sadece doğuam para ödicem ama hesaplayınca aynı hesaba geliyo hemen hemen

Merhabal Arkadaşlar,

Bebişlerinizi dünyaya getireceğiniz hastaneleri seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?
Merak ettim... :)

Hastanenin hijyen kurallarına uymasına, gerekli ekipman ve yenidoğan yoğun bakım ünitesinin bulunmasına, yenidoğan yoğun bakım ünitesi ile ilgili yaşanmış salgın olup olmadıgına, bünyesinde yenidoğan yoğun bakım uzmanı bulundurmasına, jci akreditasyon belgesinin olmasına ki bu belgeye sahip olan hastaneler zaten yukarıda saydıklarımı yerine getirmek zorundalar, dr. um dışarıdan gelecekse o hastaneyle daha önce çalışmış olmasına, bunun dışında hastanenin genel randevu vb. gibi işleyişlerinde aksaklık olmamasına, odalarının ferah, temiz, bakımlı olmasına, eşlerin doğuma girmesine izin verilip verilmediğine, evime yakın olmasına dikkat ediyorum.

X