sabunları sen kendin mi yaptın?Kizlar bende hazirladim kendimce biseyler. Umarim begenirler. Maksat mevlut okutmak ama yapmadan duramiyor insan:) bnde mevlut icin hediye emzik sabun yaptim. Onun disinda tuk keselere seker koyucam. Sabunla sekeride kucuk posetlere koyup dagiticam. Birde mevlut bitiminde lokum dagiticam gulsuyuyla. Pilav ayran tatli standart zaten. Hastane icin cikolata yaptrdim. Ayrica saksida cubukta takili bebek sabunlari yaptrdim. Onlari vericem. Hastane bebek besigine tutu yaptim suslemek icin balonlar hosgeldin yazilari aldim. Su anlik boyle.
. Hayir cnm yaptrdim. Kendim yapmadim.sabunları sen kendin mi yaptın?
Bayanlar bir sorum var. Lohusa şerbeti, bebek şekeri gibi ikramları hastanede mi yoksa mevlitte mi dağıtmayı düşünüyorsunuz? Hastanede başka ne gibi ikramlar yapmayı düşünüyorsunuz?
Nasip olursa normal doğum istiyorum. Bebek şekerlerini de kendim hazırlayacağım ama tarih konusu beni düşündürüyor.Normal doğumda doğum tarihi net olmadığından şekerlerin etiketini nasıl hazırlamak gerekiyor fikirleri olanlar?
sağlıklakavuşturmak4 .!.:
Bende öyle yapıcam canım heralde. Yada .../5/2015 yazdırıp sonradan kalemle eklesek mi diye düşünüyoruz ama çirkin durur mu acaba?ben sadece isim yazdıracağım..belirsizlikten dolayı..
Bende öyle yapıcam canım heralde. Yada .../5/2015 yazdırıp sonradan kalemle eklesek mi diye düşünüyoruz ama çirkin durur mu acaba?
yok durmaz, olabilir aslında..bizim belki nisan sonunda olur doğum..ben hiç risk almayacağım :)
Evet senin daha önceymis nisan sonu da gelebilir misafirinizAllah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin