Hastane Çıkış seti tercihi Yardım !

EbruBurcu

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
153
81
Arkadaşlar 3 tane hastane çıkış seti aldım. İkisi 10’lu biri 5’li. Ancak hiç birinin içinde tulum yok. Alt üst takım ve çıtçıtlı body var. Bebek ilk doğduğunda tulum mu giydiriyorlar. Doğum hikayesi videolarında dikkatimi çekti. İlk doğduklarında genelde bebeklerin üzerinde tulum var. Kışın doğacak bebeğim bir tane de tulumlu takım mı alsam? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum 🤗

Arkadaşlar 3 tane hastane çıkış seti aldım. İkisi 10’lu biri 5’li. Ancak hiç birinin içinde tulum yok. Alt üst takım ve çıtçıtlı body var. Bebek ilk doğduğunda tulum mu giydiriyorlar. Doğum hikayesi videolarında dikkatimi çekti. İlk doğduklarında genelde bebeklerin üzerinde tulum var. Kışın doğacak bebeğim bir tane de tulumlu takım mı alsam? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum 🤗
Henüz deneyimlemedim ama izlediğim videolarda (hazırlı olma açısından izliyorum 😁 )
2 takım yetıyor oda olurda kakasını kıyafetine değiştirirken bulaştırırsanız diye.
Muslin bez ve 1 tane kalın battaniye diye görmüştüm tabı diğer malzemeler de var suan aklımda değiller benım daha çok var o yüzden not almadım aklımda kaldı

Şimdiki aklım olsa hiç hastane çıkışı almaz bolca tulum alırdım benim kız biraz minnak ti.tulum la tutması çok rahattı.alt üst hiç sevemedim.2 aylık oldu hala aynı fikirdeyim kış içinde kalın tulumlar alacağım

X