Doğuma Hazırlık Hastane çıkış seti nasıl olmalı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nursel2608

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2021
1.376
2.002
Hepinize merhaba kızlar. Öncelikle çok yeni gebeyim ve sürekli araştırıyorum ilk gebeliğimin verdiği heyecan olsa gerek :) Size sorum şu olacak hastane çıkış setleri bir normal olanlar var bir de böyle süslü isimli olanlar var. Kısmet olursa normal doğum istiyorum. Normal doğum dan sonra normal seti mi vermek gerek yoksa direkt süslü isimli olanı mı vermek gerek. Aydınlatırsanız sevinirim :)

Direk susluyu verebilirsin hemen foto cektireceksen ama yok az toparlanayim dersen normal 5'li ver.

Ayrıca çok hastahane çıkışı alma bir haftada çöp oluyor. Bir tane battaniyeli al iki tane falanda 5'li. Çok çabuk büyüyorlar.... hayırlı doğumlar ❤️

Benim bebeler küçük doğdu 3 haftadır hastane çıkışlarını giydiriyorum hala büyük geliyor. Bebeğin kilosuna da bağlı aslında biraz. Ben birer tane 10lu ikişer tane de 5li takım almıştım. 5li takımları daha çok kullanıyorum 10lu takım cok gereksiz geliyor şu an. Yaz bebeği oldukları için battaniye falan hiç kullanmadım. Sizin doğum kış aylarına denk geliyorsa 10lu takım işinizi görür.
Bir sürü ağız mendili alın yalnız her yeri doldurun mümkünse. Bir de müslin.

Anladım çok teşekkür ederim. Mart ayına denk geliyor çok yeni gebeyim ama çok fazla heyecan var :) Müslin kundak için kullanılıyor değil mi ?

Hastane çıkış seti 10 lu bir işe yaramıyor gereksiz çoğu. Battaniye kalin ince al muslin al. 5 li al birkaç tane. Ilk doğduğunda suslu olani verme foto falan cekecegin zaman giydirirsin. Zaten cok erken bunları düşünmen için :)

Evett biliyorum çok erken olduğunu ama gebelik bana sürpriz oldu ondan dolayı çok heyecan var :) düşünmemek elimde değil boş vaktim de çok var sürekli bir okuyorum, bakıyorum :)

Anladım çok teşekkür ederim. Mart ayına denk geliyor çok yeni gebeyim ama çok fazla heyecan var :) Müslin kundak için kullanılıyor değil mi ?
Her şey için kullanılabilir kundak yaparsınız banyo havlusuna serip kurularsınız puset örtüsü yatak çarşafı.

Hastanede hemşireye giydirsinler diye vermek için bence güzel pamuklu kumaştan 5li takım yeterli, zaten odaya geçince biraz da toparlanınca üst baş değişimi alt değişimi olacak o zaman, ya da eve geçince o süslü takımlar giydirilip rahatça foto çekimi yapılabilir :)

Hastanede hemşireye giydirsinler diye vermek için bence güzel pamuklu kumaştan 5li takım yeterli, zaten odaya geçince biraz da toparlanınca üst baş değişimi alt değişimi olacak o zaman, ya da eve geçince o süslü takımlar giydirilip rahatça foto çekimi yapılabilir :)
Tamamdır çok teşekkür ediyorum :)

X