• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hastane Bebek Odası Süsleme !!!

Ben kendim yaptım herşeyi, hem hatıra oluyor emek verince kıymetli oluyor hem de çok uygun fiyata geliyor. Üstelik ben de kendimde yetenek olduğunu düşünmüyordum ama bi başlayınca çok eğlenceli oldu düşünürsen anlatırım

Ben de kendim yapmak istiyorum. En kötü ihtimal, kardeşimden (erkek kardeş - napalım elde bu var :)) ve çok yakın bir arkadaşım var. Malzemeleri önceden hazırlayıp, süsleme konusunda onlardan yardım alırım. Çünkü ilk bebek olduğu için tecrübem yok. Doğumdan hemen önce nasıl olurum bilemedim.

Biraz fikir verebilirseniz çok memnun olurum.

Buarada bebeğinizi güle güle büyütün.

Okadar gereksizki. Ne için yapılıyor bu sacmalik. Gösteriş için. Bebek daha kendine gelmemis. Anne daha kendine gelmemiş ama yok o saten gecelik giyilecek o süsler olacak yoksa misafirler gelemez. Ben asla yapmam. Okadar para verecegime gider adak adarım fakir sevindiririm

Ne icin olacak farkli farkli bir suru sektor para kazansin diye yoksa bu nufus bu issizlikle nasil basa cikacak Eften puften adetler cikacak ki bir suru de meslek dali ciksin ortaya
Ya isteyen istedigini yaptirsin bana ne Ama yaptirmamayi da eksiklik gibi gormek cok abes ..

Hastane süslemeye özeniyorum ama düşününce de gereksiz geliyor çünkü 2 gün yatacağın hastaneye zaten kim gelecek ki gelse yanında ne kadar kalacak? millet görsün diye bir sürü şeyler. Onu oraya yapacağıma mevlidinde yaparım daha iyi. Kapı süsü ki evde de kullanabileceğim birşey olmalı, çocuğu koydukları yatağa bir süs, birkaç balon zaten onlar parti malzemeleri satan yerlerde var bir taç başıma, hani yine gelenlere ikram olsun dersek bir kutu bebek çikolatası kuru pasta da şık bir tabağa koyuldu mu tamamdır yani.

Ben süs malzemelerini dışarıdan kendim aldım. Kapı süsü, beşik ve anne yatağı için tül, loğusa tacı, çikolata için sepet. Hem çok uyguna mal oldu hem de alışverişi çok keyifli geçti. bir de ziyarete gittiğimiz arkadaşlar hep şerbet ikram ediyorlardı, benim de hoşuma gittiği için cam sebil aldım şerbet ikramı için. Artık beklemedeyim ..:anneadayı:

Ben kendim yaptım herşeyi, hem hatıra oluyor emek verince kıymetli oluyor hem de çok uygun fiyata geliyor. Üstelik ben de kendimde yetenek olduğunu düşünmüyordum ama bi başlayınca çok eğlenceli oldu düşünürsen anlatırım
Bende süsleme setleri var nette onlardan alayım süslerim diyorum ama normal Doğum Olursa kim süsleyecek. Zamanı nasıl ayarladın ?

Kızlar hastane odasında süslemek için kullanabileceğiniz anne ve bebek yatak süsü elimde var.Erkek bebek için çok gösterişli güzel bir urundur.

Kendiniz yapmaya kalksanız bile en az 1000 tl tutar. -ki profesyonel görünmeyebilir.
İnsanlar para kazanıyor 2.500 ₺ gayet makul bence.

Hastahane odası süslemek bana manasız geliyor. Hastahaneye gelin muhakkak birsürü şey hazırlattım diye herkesi arayıp davet ettiren biliyorum.
Karı/koca gidip bir süre sonda evde ziyaretçi kabul edilmesi taraftarıyım. Kapı süsü takılabilir belki o kadar.

Back
X