Merhaba hanımlar. Son 1 aydir bir çıkmazdayız. Artik stresten mide ağrıları yaşıyorum. Konuya geçeyim. 3 yasinda kizim var krese gitmiyor. Son 1 ayda 4 defa ateslendi. Hepsinde de doktora goturdum. İlk ateşinde öksürük de vardi. Aradan 10 gün geçti yine ateşlendi ve bu sefer hafif ishal oldu. O da bitti derken aradan 1 hafta kadar gecti yine ateşlendi. Doktor kan bakti kaninda enfeksiyon çıktı crp 108 sedim 40 wbc 20bin bunlari yaziyorum belki anlayanlar olur. Doktor 3 gun antibiyotik igne verdi kullandık. Tam bitti diye sevinirken ignelerden 1 hafta sonra yinr ateş
bu sefer cok fazla öksürükle beraber. Yine doktora gittik rontgen cekildi cigerlerinde balgam çıktı. Bi 7 gun daha farkli bi antibiyotik igne verdi. Onlari da kullandik. Igneler biteli 1 hafta oldu ve bu sefer yine oksuruk basladi henüz ates yok ama olcak diye çok korkuyorum
Kizim cok yıprandı bu süreçte her seferinde 39bucuklara varan ateş doktor igne derken psikolojisi bozuldu. Benim de öyle
Kusura bakmayin biraz uzun oldu doktora neden bu kadar sık atesleniyo diye sordugumda net bi cevap veremedi. Iki farkli doktor gordu bu arada.
Fikirlerinize cok ihtiyacim var. Doktorlarin atladigi bi sey olabilir mi? Bu arada pfapa sendromundan suphelenildi ama cikmadi