Hastalıklardan yorulduk lütfen bir bakın

alerji testi yaptırıp alerjisi çıkmasa bıle doktorunuza bu bahsettıgımız ilacı bir danısın lütfen yada baska bı cocuk doktoruna daha basvurup ona danısabılırsınız .. benim oglumunda testınde bısey cıkmamıstı .. Ben çok evhamlı bır ınsanımdır çocuk doktorumuz bu ılaca baslayalım artık bronşlarını sıklastırmamız lazım destek verıcez altı ay dedı baska bir bılene daha danısayım dedım çocuk doktoru akrabamız var (yurt dısında calıstıgı için uzaktan da olsa durumumuzla ılgılenır sagolsun ) ona sordum doktorumuz boyle dıyor abı baslamalı mıyız dedım .. durum boyleyse baslayın bende ogullarıma kullanıyorum deyınce içim rahatladı.. (çünkü ilaçla ilgili nette yok cocugum onu ıctıgınden berıkabuslar goruyor cıglık cıglıga uyanıyor falan dıye yorumlar vardı korkmustum ) şükür hiçte birşey olmadı netteki bilgi kirliliğine guvenmemem gerektıgını bı kere daha anlamıs oldum

M mercan147

A
Sizde ciger enfeksiyonu ne kadar sıklıkta tekrar ediyordu. Bizim 7 gun antibiyotik igneden 10 gün sonra tekrarladi. O yuzden cigerlerde bir sorun olabileceğini düşünüyorlar. Göğüs hastalıklarına yonlendirecekler tekrar olursa ve bronkoskopi yapılacak

Tedavisi bitiyor ortalama 10-15 gün sonra tekrar hastalanıp öksürmeye baslıyordu burnu tıkanıyordu

Tedavisi bitiyor ortalama 10-15 gün sonra tekrar hastalanıp öksürmeye baslıyordu burnu tıkanıyordu
Aynen bizim de oyle tedavi bitiyor 10 gun sonra yine ayni. ama bizimkine bronsit degil zaturre gibi diyorlar. Burun tikanikligi yok bizde. Sizin cigerlere iniyor muydu balgamli öksürük muydu

Aynen bizim de oyle tedavi bitiyor 10 gun sonra yine ayni. ama bizimkine bronsit degil zaturre gibi diyorlar. Burun tikanikligi yok bizde. Sizin cigerlere iniyor muydu balgamli öksürük muydu

bU sonbahar ilk gecırdıgımızde hem balganlı oksuruk hem cıgere ınmıstı hatta ilk yuksek ates vucut morarmasıyla acıle yetıstık acılde film cekıldı doktor zatureye benzıyor dedı. sonra yatısa alınmıstık kendı cocuk doktorumuz hayır yok oyle bırsey zature falan degıl bronsıt oglumuz dedı

Birde burun akintisi oluyor muydu yoksa sadece tikaniklik mi
kımı hastalandıgında burnu tıkalıydı çıkmıyordu ondan dolayı cıgerde dolu oksurup nefes almakta cook zorlanıyordu ... hatta doktora hocam balgamı var dıyorsunuz bu cocugun burnundan cıkmıyor kaka yapmıyor bu balgam nasıl atılacak dıyordum ..... sonrakılerde de dedıgım gıbı ohoo derdemez buhara basladım onların etkısı oldugunu dusunuyorum burnu tıkalı olsada balgamlı yogun sümük sümkürüyordu çok olmasada .... bırde cocugun sümkürmeyı öğrenmeside cok önemlı gercekten. çok hastalandıgımız için öğrenmiş oldu oda banyoya goturup nasıl sümkürülür sürekli anlatıyordum ... birde geceleri tıkanmasın yastıgını yuksek tutup yastıgını vick suruyordum azıcık cok rahatsız etmeyecek kadar.

Kızınıza süt veriyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…