• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalıklardan yorulduk lütfen bir bakın

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.248
806
323
33
Merhaba hanımlar. Son 1 aydir bir çıkmazdayız. Artik stresten mide ağrıları yaşıyorum. Konuya geçeyim. 3 yasinda kizim var krese gitmiyor. Son 1 ayda 4 defa ateslendi. Hepsinde de doktora goturdum. İlk ateşinde öksürük de vardi. Aradan 10 gün geçti yine ateşlendi ve bu sefer hafif ishal oldu. O da bitti derken aradan 1 hafta kadar gecti yine ateşlendi. Doktor kan bakti kaninda enfeksiyon çıktı crp 108 sedim 40 wbc 20bin bunlari yaziyorum belki anlayanlar olur. Doktor 3 gun antibiyotik igne verdi kullandık. Tam bitti diye sevinirken ignelerden 1 hafta sonra yinr ateş :( bu sefer cok fazla öksürükle beraber. Yine doktora gittik rontgen cekildi cigerlerinde balgam çıktı. Bi 7 gun daha farkli bi antibiyotik igne verdi. Onlari da kullandik. Igneler biteli 1 hafta oldu ve bu sefer yine oksuruk basladi henüz ates yok ama olcak diye çok korkuyorum
Kizim cok yıprandı bu süreçte her seferinde 39bucuklara varan ateş doktor igne derken psikolojisi bozuldu. Benim de öyle
Kusura bakmayin biraz uzun oldu doktora neden bu kadar sık atesleniyo diye sordugumda net bi cevap veremedi. Iki farkli doktor gordu bu arada.
Fikirlerinize cok ihtiyacim var. Doktorlarin atladigi bi sey olabilir mi? Bu arada pfapa sendromundan suphelenildi ama cikmadi

Merhaba hanımlar. Son 1 aydir bir çıkmazdayız. Artik stresten mide ağrıları yaşıyorum. Konuya geçeyim. 3 yasinda kizim var krese gitmiyor. Son 1 ayda 4 defa ateslendi. Hepsinde de doktora goturdum. İlk ateşinde öksürük de vardi. Aradan 10 gün geçti yine ateşlendi ve bu sefer hafif ishal oldu. O da bitti derken aradan 1 hafta kadar gecti yine ateşlendi. Doktor kan bakti kaninda enfeksiyon çıktı crp 108 sedim 40 wbc 20bin bunlari yaziyorum belki anlayanlar olur. Doktor 3 gun antibiyotik igne verdi kullandık. Tam bitti diye sevinirken ignelerden 1 hafta sonra yinr ateş :KK43: bu sefer cok fazla öksürükle beraber. Yine doktora gittik rontgen cekildi cigerlerinde balgam çıktı. Bi 7 gun daha farkli bi antibiyotik igne verdi. Onlari da kullandik. Igneler biteli 1 hafta oldu ve bu sefer yine oksuruk basladi henüz ates yok ama olcak diye çok korkuyorum
Kizim cok yıprandı bu süreçte her seferinde 39bucuklara varan ateş doktor igne derken psikolojisi bozuldu. Benim de öyle
Kusura bakmayin biraz uzun oldu doktora neden bu kadar sık atesleniyo diye sordugumda net bi cevap veremedi. Iki farkli doktor gordu bu arada.
Fikirlerinize cok ihtiyacim var. Doktorlarin atladigi bi sey olabilir mi? Bu arada pfapa sendromundan suphelenildi ama cikmadi
Crp değeri düşmüş demekki ateş olmadığına göre o değer bizde de ne zaman yüksek olsa ateş oluyor. Öksürük içinde ciğerlerinde balgam çıkmış ya o balgamı atmak için öksürüyordur. Ilık ılık çok su içirin her öksürdüğünde avuç içinizle sırtının ortasına vurun ki balgam çıkarması kolaylaşsın

Crp değeri düşmüş demekki ateş olmadığına göre o değer bizde de ne zaman yüksek olsa ateş oluyor. Öksürük içinde ciğerlerinde balgam çıkmış ya o balgamı atmak için öksürüyordur. Ilık ılık çok su içirin her öksürdüğünde avuç içinizle sırtının ortasına vurun ki balgam çıkarması kolaylaşsın
Teşekkür ederim cevabınız için. Aslinda öncekinde de 3 gun igneden sonra ates düşmüştü 1 hafta kadar hic ates olmamisti. Biz de sevindik artik bitti diye ama 1 hafta sonra yine ates. Bu sefer kan istemedi doktor.
Öksürük aslinda kesilmisti balgami da bitmişti. Dunden beri kuru öksürük başladı

Havalar soğudu ya peteklerin dercesi yükseldi o yüzden içeriler kuru oluyo sürekli. Bende bi havlu yıkayıp sıkıp peteklerın üzerine koyuyorum bide burnunun içini sürekli nemli tutmaya çalışın. Deniz suyu kullanabilirsiniz yada vazelin gibi zararsız bi kremi kulak pamuğuyla hemen burun içlerine sürmeye çalışın faydası oluyo

Merhaba hanımlar. Son 1 aydir bir çıkmazdayız. Artik stresten mide ağrıları yaşıyorum. Konuya geçeyim. 3 yasinda kizim var krese gitmiyor. Son 1 ayda 4 defa ateslendi. Hepsinde de doktora goturdum. İlk ateşinde öksürük de vardi. Aradan 10 gün geçti yine ateşlendi ve bu sefer hafif ishal oldu. O da bitti derken aradan 1 hafta kadar gecti yine ateşlendi. Doktor kan bakti kaninda enfeksiyon çıktı crp 108 sedim 40 wbc 20bin bunlari yaziyorum belki anlayanlar olur. Doktor 3 gun antibiyotik igne verdi kullandık. Tam bitti diye sevinirken ignelerden 1 hafta sonra yinr ateş :KK43: bu sefer cok fazla öksürükle beraber. Yine doktora gittik rontgen cekildi cigerlerinde balgam çıktı. Bi 7 gun daha farkli bi antibiyotik igne verdi. Onlari da kullandik. Igneler biteli 1 hafta oldu ve bu sefer yine oksuruk basladi henüz ates yok ama olcak diye çok korkuyorum
Bu sene hastaliklar cok başkaydı
Benimkiler okula gittigi icin sürekli hastaydık evde iki yaşındaki oglum cok kotu etkileniyordu ama sizin ki krese de gitmiyor bilemiyorum cok gecmis olsun

Bu sene hastaliklar cok başkaydı
Benimkiler okula gittigi icin sürekli hastaydık evde iki yaşındaki oglum cok kotu etkileniyordu ama sizin ki krese de gitmiyor bilemiyorum cok gecmis olsun
Teşekkürler. Evet kreşe gitmiyor. Kardeşi yok. Biz de anlamadik. 1 ayda 4 kez ateslenmesi hic normal gelmiyor. Ustelik dunden beri yeni bir öksürük başladı. Arkasından ateş gelirse diye tetikteyim

Covid testi yapıldı mı hiç? Başka bir hastalık varsa da şu dönemde viral enfeksiyonlar ağır oluyor. Mesela benim kızımda alerjik rinit var, üst solunum yollarına sebep olan tüm virüsleri daha ağır geçiriyoruz. Ayrıca dikkat edin gece ve sabah saatlerinde öksürük çoksa nem dengesiyle ilgili de sorun olabilir

Çok geçmiş olsun. Tam kan sayımında nötrofil değerleri nasıl?

Merhaba hanımlar. Son 1 aydir bir çıkmazdayız. Artik stresten mide ağrıları yaşıyorum. Konuya geçeyim. 3 yasinda kizim var krese gitmiyor. Son 1 ayda 4 defa ateslendi. Hepsinde de doktora goturdum. İlk ateşinde öksürük de vardi. Aradan 10 gün geçti yine ateşlendi ve bu sefer hafif ishal oldu. O da bitti derken aradan 1 hafta kadar gecti yine ateşlendi. Doktor kan bakti kaninda enfeksiyon çıktı crp 108 sedim 40 wbc 20bin bunlari yaziyorum belki anlayanlar olur. Doktor 3 gun antibiyotik igne verdi kullandık. Tam bitti diye sevinirken ignelerden 1 hafta sonra yinr ateş :( bu sefer cok fazla öksürükle beraber. Yine doktora gittik rontgen cekildi cigerlerinde balgam çıktı. Bi 7 gun daha farkli bi antibiyotik igne verdi. Onlari da kullandik. Igneler biteli 1 hafta oldu ve bu sefer yine oksuruk basladi henüz ates yok ama olcak diye çok korkuyorum
İğneler 1000likmi acaba
Çok ağırsa antibiyotik hasta olması normal arkasına tekrar antibiyotik daha beter hasta olur
Antibiyotiğe karşı değilim fakat antibiyotik aldığı sürece probiyotik kullanmak şart sonrasındada tabiki
Antibiyotiğin verdiği hasarı onarıyor

Çok geçmiş olsun, artik hastaliklarda bir tuhaf gunlerce gecmiyor tekrar ediyor. Acil sifalar diliyorum 🙏🏻

Covid testi yapıldı mı hiç? Başka bir hastalık varsa da şu dönemde viral enfeksiyonlar ağır oluyor. Mesela benim kızımda alerjik rinit var, üst solunum yollarına sebep olan tüm virüsleri daha ağır geçiriyoruz. Ayrıca dikkat edin gece ve sabah saatlerinde öksürük çoksa nem dengesiyle ilgili de sorun olabilir
Ilk ateslendiginde oksuruk de vardi. Bikac gun sonra esime test yapildi ve pozitif çıktı. Kizima test yapilmadi. Ilki coviddi büyük ihtimal yani

İğneler 1000likmi acaba
Çok ağırsa antibiyotik hasta olması normal arkasına tekrar antibiyotik daha beter hasta olur
Antibiyotiğe karşı değilim fakat antibiyotik aldığı sürece probiyotik kullanmak şart sonrasındada tabiki
Antibiyotiğin verdiği hasarı onarıyor
Ilk.yapilan igne 1000likti. Probiyotik de veriyoruz ignelerle beraber başladık

Bana da covid gibi geldi belirtisi öksürük, balgam, ateş .. Test yaptı mı doktor?
Ilk ateslenmesinde öksürük de vardi. Bikac gun sonra eşim de oksurmeye başladı test yapti pozitif cikti ama kizima yapilmadi. Muhtemelen pozitifti. Ama onun ustune 3 defa daha ateslendi

Ilk.yapilan igne 1000likti. Probiyotik de veriyoruz ignelerle beraber başladık
İnan bana bizde bu sene mahvolduk nereden baksan ekimden aralığa kadar başımızı kaldıramadık
2-3 günde bir acilde aldık soluğu
2 tane var birde kız üst üste çok hastalandı
bende isyanlardaydım artık
Bazen böyle oluyo 😐

İnan bana bizde bu sene mahvolduk nereden baksan ekimden aralığa kadar başımızı kaldıramadık
2-3 günde bir acilde aldık soluğu
2 tane var birde kız üst üste çok hastalandı
bende isyanlardaydım artık
Bazen böyle oluyo 😐
Çok geçmiş olsun size de. Kreşe gidiyor mu sizinki

Çok geçmiş olsun size de. Kreşe gidiyor mu sizinki
Hayır gitmiyor fakat abi okula gidiyor
Tahminimce okuldan korona getirdi çünkü kendiside soğuk algınlığı atlattıktan sonra yürüyemedi 1 hafta eklemleri su toplamıştı
Ama kız öncesinde hep hastaydı 🤔
Kimden kime bulaştı bilmiyorum hatta bende 1 ay sürekli halsizdim koronaya bağlıyorum
Kızımdada kusma ateş oldu, idrar yolu enfeksiyonu geçirdi, bronşit başlangıcı oldu, krup diye bir hastalığa yakalandı
Hepsi arka arkaya gelmişti bizdede 😅
Kafayı sıyırıyorduk artık

Çok geçmiş olsun.
Eğer hastalık çok sık tekrarlıyor ve ağır seyrediyorsa bir kadın doğum ve çocuk hastanesinde yatarak tedavi alabilirsiniz. Yani doktor belki söylemiştir de siz istememişsinizdir diye söylüyorum. Bazen tedavinin üzerine pekiştirici bir tedavi şart oluyor.
Bu hastalıklardan biri muhtemelen covid yada varyantlarından biridir. Test yaptırdınız mı bilmiyorum ama. Çünkü kahrolası virüs vücuda bir kere girdi mi bambaşka etkiler bırakıyor.
Son bir yılım çok ağır sağlıkla imtihan olarak geçti. Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin. İnşallah en kısa zamanda geçer huzura eresiniz siz de yavrunuz da.

Back