hastalık

badgal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
4
6
25
arkadaşlar ben misophobia hastasıyım bazı seslere acayip sinir oluyorum insanlar çekırdek yiyiyor diye geceleri dışarı çıkamaz oldum. asosyal biri olcam diye korkuyorum bu hastalığa bir çözüm yokmu yardım edın bana ya kalem sesine gıcık oluyorum biri sakızını şapırdatarak çiğnerken ağzına vurasım geliyo deli oluyorum ne yapıcam ben

yokmuş ama ben dayanamıyorum ya çok kotu bişey çalıştıgım yerde durmadan kalemı açıp kapatıyorlar anca kendımde yaparsam sakınleşıyorum

Bir arkadasim vardi o da ritmik seslere tahammul edemezdi sizin gibi , onu animsattiniz suan :) bu tarz seylere hastalik demek büyütmek ilk sigarayi yakmak gibiymis.kafaya taktikca süregelen...kafanizda fazla büyütmeyin bence, daha sonra obsesif boyutlara ulasabiliyor cunku. Olayi kafanizda bitirebilirsiniz.arkadasima da ayni seyi söylemistim.o zamanla asmisti sanirim.tebesirle hoca tahtaya yazdiginda cikan tik tik sesleri bile onu delirtirdi.kafaniza takmayin :)

Çok ileri derecede olmasa da bende de var seslere tahammülsüzlük. Bazen bi anda cinnete gelip saldirganlasabiliyorum cogu zaman içimden

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım
Bazen gözyaşı oldu bazen içli bir şarkı
Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım
Dudaklarımda tuzun içimde durur aşkın
Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler
Hani o güzel gözlü ceylanların pınarı
Hani kuşlar ağaçlar
Binbir renkli çiçekler
Nasıl yakalamıştık saçlarından baharı şarkısını söylüyorum sakinlesiyorum

2.5 yıldır bu olaylayım once diyorum bıraz dınlıyım belkı geçer diye yok tahammul edemıyorum hele sakız çiğneyenlere hiç edemıyorum

o zaman bende sendenim..
ama senin kadar değilim galiba.
dışarıya çekirdek sesinden dolayı çıkamıyor değilim.
ama evet var benim de öyle sevmediğim sesler. ve bunun hastalık olduğunu da bilmiyordum.
görgüdür yeme adabı.
hastalık değil yahu bence bu :)
çekirdeği bende yiyorum ama kimseyi rahatsız edecek derece de değil.
mesela çayımı karıştırırken bardağı kırarcasına karıştırmam.
sakız çiğnerken kimse duymaz.
aksi dediğim gibi adaptır bana göre.
.....
vay be şimdi baktım da googledan hastalıkmış. hemde dışarıya bile çıkamayacak derece de olabiliyormuş.
nasıl şimdi durumun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…