- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Devlette psikolog olmadığı için mecburen ilaçlara yöneldim cnm ama doktor en az yan etkisi olan prozac dedi korkumdan daha içemedim ilacı bi de hemen etki etmez 3 hafta geçmesi lazım dedi ve 3 hafta içinde midem nasıl olur diye düşünüyorum bu düşünceler mahvediyor beniOff aynı derecede mide bağırsak ve psikolojik sıkıntıları yaşadığım bir dönem olmuştu. Sana çok ciddi bir tavsiye vereyim prozac benim midemi mahvediyor o yüzden psikiyatri bunu yazdığında durdurdum ve beni lütfen psikoloğa yönlendirin dedim. Konuşarak içimden atacağıma inanıyordum ama onu söyleyeyim, burada biraz gücünü kendi eline alman gerekiyor. Psikolog + her gün yoga meditasyonla 1 ayda çook ciddi toparladım. Mide bağırsak konusunda da ilk bir hafta haşlanmış patates muz salatalık filan yedim. Sonra yavaş yavaş meyveler ve tamamen kendim pişirdiğim yemekleri yedim. Ekmeğimi bile kendim yaptım çünkü neyin dokunduğunu neyin dokunmadığını en iyi ben biliyordum bi de annemi hiç konuşturmak bile istemedim
İlaçlar konusunda ben de çok olumlu düşünmüyorum ama yerine koyabileceğin besinler veya başka bir şeyler varsa minimumda tutmaya çalış çok fazla ilaç var. Başta tabi ki ilaç al ama sonrasında mesela demir içeren yiyecekleri hayatına al, kendin pişir. Mesela ağrıların için pilates yoga yap. Halsizlik için meyve ve çiğ sebze ye. Ve inan bana kısa sürede bu ruh halinden çıkabiliyorsun sadece istikrarlı olmak ve bu durumun içinden çıkmak istemek gerekiyor.
Yok hayır b12 ve gastrit değil. Ben aniden rahatsızlandım evde bulantılar kusma baş dönmesi yemek yiyememe oldu be bu 1,5 2 ay gibi süre devam etti ben de sürekli bunu yaşayacağımı düşünüp evden çıkamıyorum ya dışarda böyle olursa diyegecmis olsun. gastrit b12 ekskligimi sadece rahatsizligin. yani bunlar mi sana olumu dusunduruyo. abartiyo olabilir misin? dusundun mu
Devlette psikolog olmadığı için mecburen ilaçlara yöneldim cnm ama doktor en az yan etkisi olan prozac dedi korkumdan daha içemedim ilacı bi de hemen etki etmez 3 hafta geçmesi lazım dedi ve 3 hafta içinde midem nasıl olur diye düşünüyorum bu düşünceler mahvediyor beni
Sadece tranka buskası mı içsem bilmiyorum
panik atagin var mi canimYok hayır b12 ve gastrit değil. Ben aniden rahatsızlandım evde bulantılar kusma baş dönmesi yemek yiyememe oldu be bu 1,5 2 ay gibi süre devam etti ben de sürekli bunu yaşayacağımı düşünüp evden çıkamıyorum ya dışarda böyle olursa diye
Psikiyatr ilaç verdi henüz içmedim bir sürü içmem gereken ilaç var mideme zarar verecek diye içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?