Psikiyatri ye de gitmek istemiyorum çünkü antidepresan kullanmak istemiyorum.
sağlıkçı olarak yapmanız gereken seyin psikiyatriye gitmek olduğunu biliyor olmalısınızAyrıca sağlıkçıyım.
Özelden yazın size bikac önerim olacakSelamlar. Ben artık kendi kendime yapabilecek hiç bir şey bulamadığım için buraya yazma gereği duydum. 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve içimde asla geçmeyem bir hastalık korkusu var. Neredeyse bir yıl olacak. Her zaman şiddetli olmuyor ama son zamanlarda artık baş edemiyorum. Düşüncelerim sürekli değişiyor düşünmediğim hastalık kanser türü kalmıyor bazen. Boynum ağrıyor nefesim daralıyor. Bunlar için doktora da gidemiyorum sonuç beklerken ölüyorum resmen. Önceden gittiğimde doktor bir şey yok dediğinde geçiyordu. Daha sonraları içim rahat etmiyordu sanki gözden kaçan bir şeyler var gibi hissediyordum şuan tamamen doktora gitmeye korkuyorum. Ayrıca sağlıkçıyım. Bazen hastanedeki hastaların da beni çok etkilediğini düşünüyorum. Ve her şeyi bilmek çoğu hastalığı tanımak daha da korkunç oluyor. Bunları düşününce uyuyamıyorum yiyemiyorum gülemiyorum bile. Psikiyatri ye de gitmek istemiyorum çünkü antidepresan kullanmak istemiyorum. Lütfen yardım edin bunları yaşayan ve kurtulan var mı acaba. Bide böylr düşünmek beni hasta eder diyenlere beni daha da korkutuyor çünkü zaten böyle düşünmek elimde değil
bir psikolog olarak söyluyorum ki kesinlikle antidepresanlara ihtiyacın var. anksiyete bozukluk var sanki sen de ve ilacsız zor atlatırsın. ayrıca antidepresanlara olan düşmanlıgın neden? kullan ve rahatlaSelamlar. Ben artık kendi kendime yapabilecek hiç bir şey bulamadığım için buraya yazma gereği duydum. 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve içimde asla geçmeyem bir hastalık korkusu var. Neredeyse bir yıl olacak. Her zaman şiddetli olmuyor ama son zamanlarda artık baş edemiyorum. Düşüncelerim sürekli değişiyor düşünmediğim hastalık kanser türü kalmıyor bazen. Boynum ağrıyor nefesim daralıyor. Bunlar için doktora da gidemiyorum sonuç beklerken ölüyorum resmen. Önceden gittiğimde doktor bir şey yok dediğinde geçiyordu. Daha sonraları içim rahat etmiyordu sanki gözden kaçan bir şeyler var gibi hissediyordum şuan tamamen doktora gitmeye korkuyorum. Ayrıca sağlıkçıyım. Bazen hastanedeki hastaların da beni çok etkilediğini düşünüyorum. Ve her şeyi bilmek çoğu hastalığı tanımak daha da korkunç oluyor. Bunları düşününce uyuyamıyorum yiyemiyorum gülemiyorum bile. Psikiyatri ye de gitmek istemiyorum çünkü antidepresan kullanmak istemiyorum. Lütfen yardım edin bunları yaşayan ve kurtulan var mı acaba. Bide böylr düşünmek beni hasta eder diyenlere beni daha da korkutuyor çünkü zaten böyle düşünmek elimde değil
Psikiyatriye gitmeniz lazım muhtemelen obsessifsinizSelamlar. Ben artık kendi kendime yapabilecek hiç bir şey bulamadığım için buraya yazma gereği duydum. 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve içimde asla geçmeyem bir hastalık korkusu var. Neredeyse bir yıl olacak. Her zaman şiddetli olmuyor ama son zamanlarda artık baş edemiyorum. Düşüncelerim sürekli değişiyor düşünmediğim hastalık kanser türü kalmıyor bazen. Boynum ağrıyor nefesim daralıyor. Bunlar için doktora da gidemiyorum sonuç beklerken ölüyorum resmen. Önceden gittiğimde doktor bir şey yok dediğinde geçiyordu. Daha sonraları içim rahat etmiyordu sanki gözden kaçan bir şeyler var gibi hissediyordum şuan tamamen doktora gitmeye korkuyorum. Ayrıca sağlıkçıyım. Bazen hastanedeki hastaların da beni çok etkilediğini düşünüyorum. Ve her şeyi bilmek çoğu hastalığı tanımak daha da korkunç oluyor. Bunları düşününce uyuyamıyorum yiyemiyorum gülemiyorum bile. Psikiyatri ye de gitmek istemiyorum çünkü antidepresan kullanmak istemiyorum. Lütfen yardım edin bunları yaşayan ve kurtulan var mı acaba. Bide böylr düşünmek beni hasta eder diyenlere beni daha da korkutuyor çünkü zaten böyle düşünmek elimde değil
Hastalık anksiyetesiPsikiyatriye gitmeniz lazım muhtemelen obsessifsiniz
Özel niye burdan yazın bizde faydalanalımÖzelden yazın size bikac önerim olacak
Gitmesi lazım psikiyatriye niye gitmiyorlar bende bunu anlamıyorum,birde sağlıkçı olduğunu yazmışHastalık anksiyetesitam anlamıyla öldürmeyip süründüren cinsten
Normal insanlar dese yine bir nebze anlarım bir sağlıkçının bunu demesi anlaşılır gibi değil.Gitmesi lazım psikiyatriye niye gitmiyorlar bende bunu anlamıyorum,birde sağlıkçı olduğunu yazmış
Sayfa linkleri var reklam olmasın diye özelden yaz dedimÖzel niye burdan yazın bizde faydalanalım
Vahiyi de bizden bekliyorHasteneye gidemiyorsun antidepresan kullanmak istemiyorsun sağlıkçı olarak hasta olduğunu biliyorsun ! hastalığının geçmesi için vahiy mi bekliyorsun.
Bu resmen ben diyerek basliyorum söze... Ben dr cok rahatsizliklar ust ustr yasadim diye hastalik korkusu oldu artik ve anksiyeteye dondü. Antidepresan kullanmak istemediğim icin bireysel terapi aliyorum bir psikolog terapistten. Suan 10.seanstayim bazi seylerle başa cikmayi yeni yeni öğrenmeye basliyorum. Uzun bir surec evet ama emin olun bundan kurtulmak icin atilan bir adimda olduğunuz icin psikolojik olarak daha rahatliyorsunuz. En kisa surede terapiye baslamanizi oneririmSelamlar. Ben artık kendi kendime yapabilecek hiç bir şey bulamadığım için buraya yazma gereği duydum. 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ve içimde asla geçmeyem bir hastalık korkusu var. Neredeyse bir yıl olacak. Her zaman şiddetli olmuyor ama son zamanlarda artık baş edemiyorum. Düşüncelerim sürekli değişiyor düşünmediğim hastalık kanser türü kalmıyor bazen. Boynum ağrıyor nefesim daralıyor. Bunlar için doktora da gidemiyorum sonuç beklerken ölüyorum resmen. Önceden gittiğimde doktor bir şey yok dediğinde geçiyordu. Daha sonraları içim rahat etmiyordu sanki gözden kaçan bir şeyler var gibi hissediyordum şuan tamamen doktora gitmeye korkuyorum. Ayrıca sağlıkçıyım. Bazen hastanedeki hastaların da beni çok etkilediğini düşünüyorum. Ve her şeyi bilmek çoğu hastalığı tanımak daha da korkunç oluyor. Bunları düşününce uyuyamıyorum yiyemiyorum gülemiyorum bile. Psikiyatri ye de gitmek istemiyorum çünkü antidepresan kullanmak istemiyorum. Lütfen yardım edin bunları yaşayan ve kurtulan var mı acaba. Bide böylr düşünmek beni hasta eder diyenlere beni daha da korkutuyor çünkü zaten böyle düşünmek elimde değil
Yapmayin lütfen zaten korkuyor antidepresanlardan bende oyleyim ayni durum ve inanin bireysel terapiyle bir yola ciktim ilacsiz bir sekilde de tedavi oluyor evet biraz daha uzun bir yola giriyorsunuz ama olsun secenek varbir psikolog olarak söyluyorum ki kesinlikle antidepresanlara ihtiyacın var. anksiyete bozukluk var sanki sen de ve ilacsız zor atlatırsın. ayrıca antidepresanlara olan düşmanlıgın neden? kullan ve rahatla
Merhaba, rica etsem bana da link yollar mısınız :)Sayfa linkleri var reklam olmasın diye özelden yaz dedim
4+2 yıl okudum ve 10 yıldır da bu mesleğin içerisindeyim. ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz. saygılar selamlarYapmayin lütfen zaten korkuyor antidepresanlardan bende oyleyim ayni durum ve inanin bireysel terapiyle bir yola ciktim ilacsiz bir sekilde de tedavi oluyor evet biraz daha uzun bir yola giriyorsunuz ama olsun secenek var