Dozu azaltacak durumda değilsiniz gibi geldi bana ama doktorun işine karışmak da olmaz. Doktorunuza hala bu durumları düşündüğünüzü söylüyor musunuz?. Anksiyete ve panik atak için ilaç kullanıyorum bırakmak için biraz dozunu azalttık ama sanırım bırakmamam gerekiyor. Çok yoruldum. Hasta olmaktan veya olacak olmaktan çok korkuyorum. Herşey Allah tan niye bu kadar korkuyorum lütfen yardım edin. Bunları yaşayan veya çözüm bulan şifa olan var mı?
Ben eskiden sizin gibiydim. içime çok şey atardım. beni öyle içime atmaya itenlerin yüzüne haykırmaya başlayınca geçti. tavsiye ederim. şaka yapmıyorum. şu an çok şükür gayet iyiyimArkadaşlar ben bu durumu nasıl yaşayıp çözeceğimi artık bilmiyorum. Sürekli kendimi hasta veya kanser veya olacakmışım gibi hissediyorum. ENabız geçmişime baksanız 70 yaşında insan benim kadar doktora gitmemiştir 28 yaşımdayım. Şuan bunları yazarken bile eşimi uyandırıp hastaneye gidelim demeyi düşünüyorum. Midemde 2 ülser gastrit var demişti doktor. 1 haftadır çok mide yanmam var boğazıma kadar yanıyor ağzımda kötü bi tat var. Ya mide kanaması geçiriyorsam? Ya hastaneye geç kalırsam ? Bunları düşünürken halsizlik ve sersemlikte hissediyorum. Ya psikolojik değilse ve gerçekten midemde bişey varsa? Yarın kalp doktoruna randevum var ya bişey çıkarsa ? İnsanlar benden sıkılıp bıkmasın diye kimseyle konuşamıyorum. Anksiyete ve panik atak için ilaç kullanıyorum bırakmak için biraz dozunu azalttık ama sanırım bırakmamam gerekiyor. Çok yoruldum. Hasta olmaktan veya olacak olmaktan çok korkuyorum. Herşey Allah tan niye bu kadar korkuyorum lütfen yardım edin. Bunları yaşayan veya çözüm bulan şifa olan var mı?
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki midende ülser başlangıcı gastirit helikobakteri var denildi az da olsa zorla yemek yiyen biri hiç yiyemez oldum 60 kilodan 52 ye düştüm bi sene fazla olcak ya her yedim yemekten o kadar korkuyorum ki ya bu yedim ülser yarami daha çok etkilerse her ağrıdinda koşa koşa acile gidip muane olmam kanama geçiriyorum diye tahliller felan artık dahiliye bile benim sorunuma çözüm bulamadi iki kere gastroenteroloji ye de gittim sebeb ne işte bulantı yüzünden yemek yiyememe yesemde kusma her kustum daha kötü oldum korktum yine kusucam diye sadece kusmak değilki afedersiniz ishalde vardı baygınlık geçiriyordum kusarken ateş basıyordu ağlamak geliyordu çaresizce işte hep Kendi psikolojimi bozdum böyle böyle halada öyleydim tam atlatamadim belli aralıklarla hastalanıyorum ama ilaç tedavisi almak istemedim sakinleştirici felan çok önerdiler bağımlı olmak istemedim ilaç kullanıyor musunuz mide koruyucu felan çok geçmiş olsun korkmayın inşallah atlacaksiniz atlatacağız bu günleriArkadaşlar ben bu durumu nasıl yaşayıp çözeceğimi artık bilmiyorum. Sürekli kendimi hasta veya kanser veya olacakmışım gibi hissediyorum. ENabız geçmişime baksanız 70 yaşında insan benim kadar doktora gitmemiştir 28 yaşımdayım. Şuan bunları yazarken bile eşimi uyandırıp hastaneye gidelim demeyi düşünüyorum. Midemde 2 ülser gastrit var demişti doktor. 1 haftadır çok mide yanmam var boğazıma kadar yanıyor ağzımda kötü bi tat var. Ya mide kanaması geçiriyorsam? Ya hastaneye geç kalırsam ? Bunları düşünürken halsizlik ve sersemlikte hissediyorum. Ya psikolojik değilse ve gerçekten midemde bişey varsa? Yarın kalp doktoruna randevum var ya bişey çıkarsa ? İnsanlar benden sıkılıp bıkmasın diye kimseyle konuşamıyorum. Anksiyete ve panik atak için ilaç kullanıyorum bırakmak için biraz dozunu azalttık ama sanırım bırakmamam gerekiyor. Çok yoruldum. Hasta olmaktan veya olacak olmaktan çok korkuyorum. Herşey Allah tan niye bu kadar korkuyorum lütfen yardım edin. Bunları yaşayan veya çözüm bulan şifa olan var mı?
Beni en çok etkileyen bulantı sizin de varmı bulantıArkadaşlar ben bu durumu nasıl yaşayıp çözeceğimi artık bilmiyorum. Sürekli kendimi hasta veya kanser veya olacakmışım gibi hissediyorum. ENabız geçmişime baksanız 70 yaşında insan benim kadar doktora gitmemiştir 28 yaşımdayım. Şuan bunları yazarken bile eşimi uyandırıp hastaneye gidelim demeyi düşünüyorum. Midemde 2 ülser gastrit var demişti doktor. 1 haftadır çok mide yanmam var boğazıma kadar yanıyor ağzımda kötü bi tat var. Ya mide kanaması geçiriyorsam? Ya hastaneye geç kalırsam ? Bunları düşünürken halsizlik ve sersemlikte hissediyorum. Ya psikolojik değilse ve gerçekten midemde bişey varsa? Yarın kalp doktoruna randevum var ya bişey çıkarsa ? İnsanlar benden sıkılıp bıkmasın diye kimseyle konuşamıyorum. Anksiyete ve panik atak için ilaç kullanıyorum bırakmak için biraz dozunu azalttık ama sanırım bırakmamam gerekiyor. Çok yoruldum. Hasta olmaktan veya olacak olmaktan çok korkuyorum. Herşey Allah tan niye bu kadar korkuyorum lütfen yardım edin. Bunları yaşayan veya çözüm bulan şifa olan var mı?
Bendede aynısı var geçen sene hpv olduğunu öğrendim o zamandan beri kansermiyim korkusu var gitmediğim doktor kalmadı hpv negatif smear temiz cıktı ama kasıklarım ağrıyo kanser oldum diye sabah akşam onu araştırıyorum internetten gün boyu hasta yatıyorum bisey yiyip içemiyorum nasıl olacak bende bilmiyorumArkadaşlar ben bu durumu nasıl yaşayıp çözeceğimi artık bilmiyorum. Sürekli kendimi hasta veya kanser veya olacakmışım gibi hissediyorum. ENabız geçmişime baksanız 70 yaşında insan benim kadar doktora gitmemiştir 28 yaşımdayım. Şuan bunları yazarken bile eşimi uyandırıp hastaneye gidelim demeyi düşünüyorum. Midemde 2 ülser gastrit var demişti doktor. 1 haftadır çok mide yanmam var boğazıma kadar yanıyor ağzımda kötü bi tat var. Ya mide kanaması geçiriyorsam? Ya hastaneye geç kalırsam ? Bunları düşünürken halsizlik ve sersemlikte hissediyorum. Ya psikolojik değilse ve gerçekten midemde bişey varsa? Yarın kalp doktoruna randevum var ya bişey çıkarsa ? İnsanlar benden sıkılıp bıkmasın diye kimseyle konuşamıyorum. Anksiyete ve panik atak için ilaç kullanıyorum bırakmak için biraz dozunu azalttık ama sanırım bırakmamam gerekiyor. Çok yoruldum. Hasta olmaktan veya olacak olmaktan çok korkuyorum. Herşey Allah tan niye bu kadar korkuyorum lütfen yardım edin. Bunları yaşayan veya çözüm bulan şifa olan var mı?