Hastalık hastası oldum

Canım merhaba eşim öğretmen çok doktor gezdik her defasında bütün kan hormon vitamin tahlilllerim temiz çıktı beni psikiyatriye gönderiyorlar bebeğim çok huysuz gece çok sık uyanır kucağımda hep emziriryrm bacaklarım sızlıyor zaten bi de geçen sene ablamı kaybettim stres üzüntü onu hiç çıkmıyor aklımdan ağrılarım stresten mi bilmiyorum doktor bir şey bulamayınca ben de acaba kanser miyim diye hep düşünüyorum

Anlıyorum ama sadece ağrıdan çıkmaz kanser, kilo kaybı olur, illa başka belirtileri de olur. Ayrıca kan tahlilleriniz yapılmış. Bir sıkıntı olsa oradan da anlaşılırdı merak etmeyin.
Bir çok acı üst üste gelmiş, stresli, uykusuz ve mutsuzsunuz. Vücut bir yerde isyan edebilir. Bebeğiniz kaç aylık? Daha ne kadar emzireceksiniz?

Y

Yok canım eşim öğretmen yani kimse inanmıyor

Ben orayı yanlış anlamışım.
Bebekten önce hiç ağrı sızı şikayetiniz oluyor muydu? Belki o zaman sıkı bir ağrı kesici işinizi görüyordu, ya da şöyle 10 saatlik bir uyku ile kendinize geliyordunuz ama şimdi bunları yapamıyorsunuz.

Bi an kendimi gördüm sizde.Allah ikimizede yardim etsin cok yipratti beni. 1 yıldir takintili psikobat oldum ciktim

Canım bebekten önce hiçbirşeyim yoktu her şey bebekten sonra

Bi an kendimi gördüm sizde.Allah ikimizede yardim etsin cok yipratti beni. 1 yıldir takintili psikobat oldum ciktim
Merhaba canım senin ne gibi sıkıntıların var inşallah atlatırız

Inaallh. Benim baş ağrisindan tutun da diş e kadar her sey var maalesef. Yani ben varmis gibi hissediyorum
Canım benim de öyle peki ilaç kullanıyor musun bi de benim ağrılarım yer değiştiriyor her gün bir tarafım sağlıklı birgünüm yok

Bebeğim 14 aylık 2 yaşına kadar düşünüyorum canım peki bu kadar stres bu kadar ağrı yapar mı ben çok korkuyorum kötü bi tümör kanser var diye düşünüyorum

Canım inan kuruntulu oldum her gün diyorum tümör kanser

Huzursuz bacak sendromu olabilir bir arkadasimda vardi.sizde bir arastirin isterseniz.sakin bir ruh hali lazim yeni anne olmussunuz.bende stresliydim lohusayken.cok agrim oluyordu stres her hastaligin başı

Bebek emzirdiğim için her ilacı da kullanamıyorum hayattan zevk alamıyorum gece uyuyamıyorum eşim Dr anlamıyor doktor bir şey yok deyince eşim de artık hasta olduğuma inanmiyor

Tatlım 4 sene önce bende senin gibi idim.
en son fibromiyalji kas romatizması dediler tüm dr lar karar vermiş gibi.
Bende dr gitmeyi bıraktım
4 yıldır farklı şeyler araştırdım alarnetif tıp gibi.
Git gide daha kötü oldum tam 4 sene sonra dr gittim bayramdan hemen önce idi.
İltihaplı romatizmadan şüpheleniyorlar çarşamba tekrar gidicem araştırma hastanesine araştır araştır ne çıkacak bakalım.
Benim gibi dr gitmemezlik yapma ama takıntılı da olma.
En başta stres ve her şeyi kafaya takan insanlar daha çok hasta oluyo bunu düşün ve eğer öyleysen değişmeye çalış..
Allah beterinden korusun İnşallah hepimiz düzeliriz.

D vitamini düzeyinize baktırdınız mı?

Merhaba canım bende de iltihaplı romatizmadan şüphelendi artık bıktım hastayım diye hastaneye gitmek de istemiyorum bi de ağrı kesici alıyorum tilac sr eklem ağrıları için peki bu hastalık çok kötü mü araştırma yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…