• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık hastası oldum

Tipki da ben:)
Geceleri uykum paramparxa kah ellerim uyusuyo salla salla bi hal
yada parmaklarima felc iniyo
bizaman o geciyo.bacaklarima inuyo
belime de.
sonuc belimde kanal daralmasi fitik
boynumda duzlesme fitik
ama demir dusuncede inanilmaz artiyo agrim
biktim usandim ama dr bile gitmiyorum ne hali varsa gorsube biraktim

Merhaba canım bende de iltihaplı romatizmadan şüphelendi artık bıktım hastayım diye hastaneye gitmek de istemiyorum bi de ağrı kesici alıyorum tilac sr eklem ağrıları için peki bu hastalık çok kötü mü araştırma yaptın mı

Canım yarın tekrar gidicem araştırma üniversitesine bende inşallah bu teşhis konulmaz diyorum kendime.
Korkma ama her türlü hastalık kötü yaşayana. Çevremde romatizma hakkında dinlediklerim beni çok korkutuyordu.
Artık dinlemiyorum kimseyi.. Yaşayıp görücem Allah beterinden korusun diyorum kendimi telkin ediyorum.
İnan üzülüp moralimi bozunca ağrılarım artıyor.. Sende güçlü olmaya çalış karamsar bir insansan değişmeye çalış. Moralini yüksek tutmaya çalış en önemlisi. Yoksa hiç iyileşemeyiz.

benim bacaklarım aylardır ınanılmaz agrıyordu
kalsiyum ve d vitamını takvıyesı aldım anında duzeldı

Canım yarın tekrar gidicem araştırma üniversitesine bende inşallah bu teşhis konulmaz diyorum kendime.
Korkma ama her türlü hastalık kötü yaşayana. Çevremde romatizma hakkında dinlediklerim beni çok korkutuyordu.
Artık dinlemiyorum kimseyi.. Yaşayıp görücem Allah beterinden korusun diyorum kendimi telkin ediyorum.
İnan üzülüp moralimi bozunca ağrılarım artıyor.. Sende güçlü olmaya çalış karamsar bir insansan değişmeye çalış. Moralini yüksek tutmaya çalış en önemlisi. Yoksa hiç iyileşemeyiz.
Canım ben doktorlardan ümidimi kestim kabullendim durumumu ama bizimle aynı ağrıları çekmeyen bizi anlayamaz

benim bacaklarım aylardır ınanılmaz agrıyordu
kalsiyum ve d vitamını takvıyesı aldım anında duzeldı
Canım tahlillerde vitamin düzeyi normal çıkıyor peki kaç ay kullandın

Merhaba canım peki senin böyle sıkıntın oldu mu evet en çok bacaklarım sızlıyor ama belim kollarım da ağrıyor

Çok geçmiş olsun. Bacak bel ağrısı ve emziriyorum deyince direk aklıma Calcium eksikliği falan geliyor. Bu kadar sıkıntının içinde illaki bunlara bakilmistir. Ama kemiklerini olcturebilirsin belki.

Diğer yandan yorgun bir vücut sana beni daha fazla hirpalama diyor da olabilir. Evde sana yardimci biri var mı annen veya yardımcı bir kadın. Biraz dinlenmek sana fayda sağlayabilir belki. Çok geçmiş olsun

Canım tahlillerde vitamin düzeyi normal çıkıyor peki kaç ay kullandın
Ben ayladır cekıyordum agrıyı
Artık cok fena durumda idim
Dr a gidene kadar idare etmek adına kendim denedim
Sadece 10 gün falan günde bi tablet kullandım
Geçti suanda
Ama senin normal cıkıyormus
Ben suanda bıraktım takviyeyi çnk dr a gideceğim ben de
Çok gecmıs olsun
Allaj şifa versin ağrılar cok zor:((

Canım merhaba eşim öğretmen çok doktor gezdik her defasında bütün kan hormon vitamin tahlilllerim temiz çıktı beni psikiyatriye gönderiyorlar bebeğim çok huysuz gece çok sık uyanır kucağımda hep emziriryrm bacaklarım sızlıyor zaten bi de geçen sene ablamı kaybettim stres üzüntü onu hiç çıkmıyor aklımdan ağrılarım stresten mi bilmiyorum doktor bir şey bulamayınca ben de acaba kanser miyim diye hep düşünüyorum
O kötü hastalığın adını cok anmıssın
Allah korusun
Birseyi kırk defa söylersen olur
Evrene güzel enerji yay güzel mesajlar ver
Kötğ hastalıkların adını da bu kadar kolay agzına alma

Naz571 Naz571 smdi nasılsın arkadaşım bnmde Seninkine bn zer sorunlarım var biri btmeden diğeri başlıyor önce midem sıkıntı yaptı bi hayli uğraştım refluymus ilaç aldım snra sistit oldum hala gcmiyor kronik olmuş onun için ilaç aliyorm snra gogus kafesi mde batma tipi acı hissi var yani bi türlü kurtulamiyorim çok üzülüyorum psikolojik dEğil kesinlikle ama çözüm de bulamıyorum ve çocuk istiyoruz çok mutsuzum

Naz571 Naz571 smdi nasılsın arkadaşım bnmde Seninkine bn zer sorunlarım var biri btmeden diğeri başlıyor önce midem sıkıntı yaptı bi hayli uğraştım refluymus ilaç aldım snra sistit oldum hala gcmiyor kronik olmuş onun için ilaç aliyorm snra gogus kafesi mde batma tipi acı hissi var yani bi türlü kurtulamiyorim çok üzülüyorum psikolojik dEğil kesinlikle ama çözüm de bulamıyorum ve çocuk istiyoruz çok mutsuzum
Merhaba canım inan iyi değilim ama kimse inanmıyor bana doktora gitmekten bıktımsenin be zaman dır böyle ben bir yıldır böyleyim her gün bir her tarafım ağrıyor midem bulanıyor Başım dönüyor

Bnde ayni tam bir yıl oldu öncesinde hiç böyle sorunlarım yojtu hpsi gcen sene başladı ve devamı gldi biri btmeden diğeri başlıyor herkes hastalık hastası diye bakıyor sanki biz merakliyiz dojtor doktor gezmeye snra endiseleniyorum cddi bisey mi var diye yine sen doğum yapmışsın bnm daha zor isim

Bnde ayni tam bir yıl oldu öncesinde hiç böyle sorunlarım yojtu hpsi gcen sene başladı ve devamı gldi biri btmeden diğeri başlıyor herkes hastalık hastası diye bakıyor sanki biz merakliyiz dojtor doktor gezmeye snra endiseleniyorum cddi bisey mi var diye yine sen doğum yapmışsın bnm daha zor isim
Canım ya inşallah çocuğun olur ama çocuk olunca sıkıntı stres artacak en iyisi iyileş toparlan önce

Back