Hastalık hastası oldum

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
Kızlar artık bıktım kendimden rahat bir günüm yok birgün başım ağrıyor birgün dişim belim bacaklarım çok ağrıyor hastaneye gitmekten bıktım hep tahlil bir şey yok deyip gönderiyorlar peki bir şey yok bunca ağrı neden hiçbir doktor beni anlamıyor en son kas romatizması olabilir dedi bi doktor değişik tahliller istedi o da kendi şehrimde yok ankaraya gidecek dedi tahliller onu da yaptırmadım aranızda benim gibi olan var mı her gün her yeri ağrıyan artık bıktım

Bebek emzirdiğim için her ilacı da kullanamıyorum hayattan zevk alamıyorum gece uyuyamıyorum eşim Dr anlamıyor doktor bir şey yok deyince eşim de artık hasta olduğuma inanmiyor

Bacaklarım sızlıyor uyku haram

Moralim bozuk böyle olup iyileşen var mı

Bi akıl fikir verin lütfen

canım sadece bacaklarındamı sıkıntı
huzursuz bacak sendromu olmasın senın sorunun

canım sadece bacaklarındamı sıkıntı
huzursuz bacak sendromu olmasın senın sorunun
Merhaba canım peki senin böyle sıkıntın oldu mu evet en çok bacaklarım sızlıyor ama belim kollarım da ağrıyor

acaba gerginlikten gün boyu sıkıyormusun kendini bende tüm gün sıkınca gece ağrılardan duramam

Merhaba canım peki senin böyle sıkıntın oldu mu evet en çok bacaklarım sızlıyor ama belim kollarım da ağrıyor
benım degılde bı tanıdık anlatmıstı gece hangı sekle sokarsa soksun bı turlu rahat edemıyormus sureklı bacaklarını saga sola yada katlamak ıhtıyacı hıssedıyormus ama bı turlu rahat edemıyormus

Bebek emzirdiğim için her ilacı da kullanamıyorum hayattan zevk alamıyorum gece uyuyamıyorum eşim Dr anlamıyor doktor bir şey yok deyince eşim de artık hasta olduğuma inanmiyor

Eşiniz doktorsa aslında en iyi tavsiyeyi o verir. En son istenen tahlillerin verilmesini eşiniz ayarlayabilir. Onları da ihmal etmemeye çalışın.
Emzirdiğiniz için güçlü bir ağrı kesici alamamanızdan kaynaklı bir durum olabilir mi? Hamilelikten önce var mıydı bu şekilde ağrılarınız. Baş ağrısı migren gibi mi, diş ağrısı için diş hekimine gittiniz mi? Uykusuzluk ve bebekle birlikte gelen bir bunalımda olabilir misiniz?

benım degılde bı tanıdık anlatmıstı gece hangı sekle sokarsa soksun bı turlu rahat edemıyormus sureklı bacaklarını saga sola yada katlamak ıhtıyacı hıssedıyormus ama bı turlu rahat edemıyormus

Gün içinde ve gece artıyor evet çok stres de var
hiçbirşey çıkmıyorsa stress kökenli olabilir misal ben gün içinde içime atıp sıkmışsam kendimi gece yatamıyorum sabah zaten doğrulamıyorum bile belimin ağrısından

Y
Yok canım eşim öğretmen yani kimse inanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…