Merhaba canım peki senin böyle sıkıntın oldu mu evet en çok bacaklarım sızlıyor ama belim kollarım da ağrıyorcanım sadece bacaklarındamı sıkıntı
huzursuz bacak sendromu olmasın senın sorunun
Gün içinde ve gece artıyor evet çok stres de varacaba gerginlikten gün boyu sıkıyormusun kendini bende tüm gün sıkınca gece ağrılardan duramam
Romatid artrit kas romatizması teşhisi için üç tahlil istedi ihtimal olabilir dedidoktorun istediği tahlili yaptırmadan nereden bileceksin neyin olduğunu
benım degılde bı tanıdık anlatmıstı gece hangı sekle sokarsa soksun bı turlu rahat edemıyormus sureklı bacaklarını saga sola yada katlamak ıhtıyacı hıssedıyormus ama bı turlu rahat edemıyormusMerhaba canım peki senin böyle sıkıntın oldu mu evet en çok bacaklarım sızlıyor ama belim kollarım da ağrıyor
Bebek emzirdiğim için her ilacı da kullanamıyorum hayattan zevk alamıyorum gece uyuyamıyorum eşim Dr anlamıyor doktor bir şey yok deyince eşim de artık hasta olduğuma inanmiyor
benım degılde bı tanıdık anlatmıstı gece hangı sekle sokarsa soksun bı turlu rahat edemıyormus sureklı bacaklarını saga sola yada katlamak ıhtıyacı hıssedıyormus ama bı turlu rahat edemıyormusMerhaba canım peki senin böyle sıkıntın oldu mu evet en çok bacaklarım sızlıyor ama belim kollarım da ağrıyor
hiçbirşey çıkmıyorsa stress kökenli olabilir misal ben gün içinde içime atıp sıkmışsam kendimi gece yatamıyorum sabah zaten doğrulamıyorum bile belimin ağrısındanGün içinde ve gece artıyor evet çok stres de var
Yok canım eşim öğretmen yani kimse inanmıyorEşiniz doktorsa aslında en iyi tavsiyeyi o verir. En son istenen tahlillerin verilmesini eşiniz ayarlayabilir. Onları da ihmal etmemeye çalışın.
Emzirdiğiniz için güçlü bir ağrı kesici alamamanızdan kaynaklı bir durum olabilir mi? Hamilelikten önce var mıydı bu şekilde ağrılarınız. Baş ağrısı migren gibi mi, diş ağrısı için diş hekimine gittiniz mi? Uykusuzluk ve bebekle birlikte gelen bir bunalımda olabilir misiniz?
Hep psikolojik deyip psikiyatriye gönderiyorlarpsikolojiktir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?