- 13 Nisan 2024
- 125
- 24
- 25
-
- Konu Sahibi Meryem_3334
Hemde yüksek derecede sureklı vücudumu kontrol ediyorum en küçük degısıklıkde Internet’ten hastalık bakıp teshıs koyar oldum doktorlardan da tatmin olmuyorum doktor mesela diyor bu lenf bezelerın bırsey olsa 4-5 yıldır seni yaşatmazdı ben hala kötüye döner diye korkuyla yaşıyorumAnksiyeteniz var mı
Belkı çocuğumla ılgılenırsem kafam dağılır bu stresle çocuğum da olmayacak diye düşünüyorum biraz da yanı odağım çocuk olur bu evet yanlış ama ınanın eşim terapiye karşıÇocuktan sonra sorumluluklar, kaygılar çok artıyor. Yaşınızda daha çok genç, abla tavsiyesi olarak görürseniz eğer tedaviniz ilaçla yapılacaksa onu yaptıktan sonra çocuk planlayın. İlaç olmuyorsa psikologa mutlaka gidin
Niye terapiye karşı? Siz üstelik sağlık çalışanısınız, bilgi vermediniz mi?Belkı çocuğumla ılgılenırsem kafam dağılır bu stresle çocuğum da olmayacak diye düşünüyorum biraz da yanı odağım çocuk olur bu evet yanlış ama ınanın eşim terapiye karşı
Vermez mıyım babası da ruhsal sıkıntılı konduramıyor ilaç kullandım 2 yıl duzenlı ama kullanırken ıyı sonra etkisi gecıyor bırakınca daha kötü oldumNiye terapiye karşı? Siz üstelik sağlık çalışanısınız, bilgi vermediniz mi?
Tamam ama ben ilaç alın demiyorum illa ki psikologa gidin çocuk olunca gerçekten işler daha zorlaşacakVermez mıyım babası da ruhsal sıkıntılı konduramıyor ilaç kullandım 2 yıl duzenlı ama kullanırken ıyı sonra etkisi gecıyor bırakınca daha kötü oldum
Götürmüyor .yanı sonuçta kazançlarımızı ev için vs harcıyoruz ondan gizli de gidemem şu an bılıyorsunuz bu devirde psıkolog fiyatları ateş pahası önce ona da gıttım 7-8 ay terapı aldım bıraktığım an hersey basa dönüyorTamam ama ben ilaç alın demiyorum illa ki psikologa gidin çocuk olunca gerçekten işler daha zorlaşacak
Ama bakın siz eşiniz sanki sizin veliniz gibi götürmüyor diyorsunuz. Bu bile anksiyete sebebi. Başkalarının sizin hayatınız üzerinde karar verme hakkı yoktur. Eşler danışır sadece. Neyse gidemiyorsanız iyi hissetmek kanalında var , tülay kök ün kanalında abone olunca mavi odada Şemalar var. Onun üzerinde durun. Bu adreste iyi hissetmek kanalındaki psikiyatristin web sitesi. Bu da kendine yardım robotu en azından şemalarınızı bulabilirsiniz . Psybot - Kendine yardım robotu!Götürmüyor .yanı sonuçta kazançlarımızı ev için vs harcıyoruz ondan gizli de gidemem şu an bılıyorsunuz bu devirde psıkolog fiyatları ateş pahası önce ona da gıttım 7-8 ay terapı aldım bıraktığım an hersey basa dönüyor
Çoğu yüksek endıse çıktı tam tahmin ettıgım gıbı .Eşim götürmüyor derken gızlı gıtmeme de danışıp gıtmeme de ne kadar açıklasam sa gönlü razı gelmıyor konuyu açınca abartıyorsun ne var takacak kendinden kötüleri düşün deyıp suratını asıyor konuyu açtırmıyor bileAma bakın siz eşiniz sanki sizin veliniz gibi götürmüyor diyorsunuz. Bu bile anksiyete sebebi. Başkalarının sizin hayatınız üzerinde karar verme hakkı yoktur. Eşler danışır sadece. Neyse gidemiyorsanız iyi hissetmek kanalında var , tülay kök ün kanalında abone olunca mavi odada Şemalar var. Onun üzerinde durun. Bu adreste iyi hissetmek kanalındaki psikiyatristin web sitesi. Bu da kendine yardım robotu en azından şemalarınızı bulabilirsiniz . Psybot - Kendine yardım robotu!
Yani demek istediğim onu razı etmek zorunda değilsiniz. Evlilik birliğini sarsıcı bir eylem değil yaptığınız kendi ihtiyacınıza göre eyleme geçme. Birde bu psikologa gidemem ile ilgill çözün bakalım o olay ile ilgili hangi şema çıkacakÇoğu yüksek endıse çıktı tam tahmin ettıgım gıbı .Eşim götürmüyor derken gızlı gıtmeme de danışıp gıtmeme de ne kadar açıklasam sa gönlü razı gelmıyor konuyu açınca abartıyorsun ne var takacak kendinden kötüleri düşün deyıp suratını asıyor konuyu açtırmıyor bile