Hastalık hastası bir insanim:(

3 4 defa bende yaşadım onu bekarken kan pıhtısı gibi siyah biseydi ve siktkca koyu renkte kan akıyordu söylemesi ayıp ama o genelde vajinanın tüylü kısmında olabiliyor tüy çıkamadığı için önemli bişey oldugunu düşünmüyorum. Yani olabilir kurcalamayin bu kadar bir daha olursa bir kadın doğuma gidin baktırın.

Teşekkür ederim

Epilasyon yaparken araya girmiştir, kıl donmustur ilk aklına nasıl hpv geldi daha ilişki bile yaşamadan

Aynı şey sizin başınıza gelseydi sizde düşünmez miydiniz merak ediyorum.
Doktora gidiyorum kendi kendimi yiyeceğime. Mesela göğsümde ağrı vardı bence önemsizdi ama yine de rahatsız ediyordu. Gittim bir sürü test yapıldı temiz çıktı. Kafam rahatladı.
Doktorlar hastaneler dururken internetten kendime teşhis koymuyorum

Araştırdıysanız hpv nin cinsel yolla bulaştığını bilirdiniz cinsellik yaşamadıysanız neden korkuyorsunuz? Bu arada cinsel olarak aktif olan insanların %90 ı bu virüsü kapıyor vücut iki yıl içinde atıyor genellikle. Yinede aşınızı olun gardasil 9 lu yeni geldi Türkiye’ye

Hpv yaşayan biri olarak o kadar doktor gezdim hpv öpüşme yoluylada bulaşıyor malesef

Hayatta herşey geliyor insanın basına panik atak olsakta olmasakta yaşanılacaklardan kaçamıyoruz malesef tatlım. Önce sakin olmayı başabilmek lazım. Çünkü panik yaptıkça herşey olumsuz ilerliyor hatta olmayacak kötü şeyleri bile düşünce yoluyla çekebiliyoruz. Olumlu düşünmeye çalış rahat ol. Siğil ise yemeğe başlamadan önce azcık tuz al ağzına yut mikroplar ölsün sonra sonra ye yemeğini. Genital bölgen için sıvı propolis al oraya sür bi ay boyunca. Aynı zamanda yarım bardak su içine 15 damla damlatıp iç bağışıklığın kuvvetlensin. Bunların zararı olmadıgı için yazdım ama bence siğil değil sendeki. Doktora gidip muayene ol ama her doktor anlamıyor. Hpv uzmanı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…