Hastalık hastası bir insanim:(

Öpüşünce vajinanızda siğil çıkmaz. Oranızı buranızı kurcalamayın doktora gidin. HPV sadece cinsellikle bulaşmıyor.

Yeni üyesin ve hpv araştırdım demene rağmen sadece öpüşme ile geçmeyeceğini anlamamış olman çok garip hımm :)
Hiçbir şekilde anal oral sürtünme ya da vajinal ilişki yaşamadım.Zaten hayatımdaki ilk erkek daha önce bir erkekle el ele bile tutuşmadım.Öpüsünce bulaşabileceğini okudum.Agiz içimi kontrol ettim bir şey göremedim .Peki bu siğil değilse nedir

Öpüşünce ağzında çıkar vajinanda değil Kaç yaşındasın ?

Öpüşünce vajinanızda siğil çıkmaz. Oranızı buranızı kurcalamayın doktora gidin. HPV sadece cinsellikle bulaşmı

Düşündüm fakat sınav haftasindayim kafamı kaldıracak vaktim yok daha önce yaşayanlar varsa bilgi almak için yazdım buraya.Doktora gitmeyi düşünüyorum evet.

Düşükte olsa tükürük yoluyla bulaşma olasılığı var. Sevgilinizin dilinde siğil falan yara varmi?

Düşükte olsa tükürük yoluyla bulaşma olasılığı var. Sevgilinizin dilinde siğil falan yara varmi?
Dilini görmediğim için maalesef bilemiyorum kendisine de bu konuyu açamadım biz seninle bir şey yaşamadık diyeceği ve kabul etmeyeceği için.Erkekler genelde kendisine toz kondurmayi sevmez biliyoruz.Dudağında uçuk çıkartmisti ama biz o zamanlar hiç bulusmadık yan yana bile gelmedik

Üniversite okuyorsunuz yani bu ülkenin aydınlık gençlerinden birisisniz. Mantıklı düşününce bazı şeyleri çözümleyebilirsiniz. Çözümleyemediniz mi akıl tumulması mı yaşadınız bunu kesin çözümü doktora gitmektir.
İnternete baş ağrım var yazarsınız 3 aylık ömrünüzün kaldığını öğrenirsiniz. O yüzden cahilce davranmayın doktora gidin

Bisey olacağını sanmıyorum sizde. Siz şimdi hastalık hastası gibi oranızı buranızı kurcalamayi kendinizi dinlemeyi birakin.

Bu formda azarlamak moda sanırım:) Her şeyin farkında olduğumu zaten defalarca belirttim sadece bununla ilgili bir şey yaşayan olup olmadığını öğrenmek istedim.Form bunun için var öyle değil mi? Zaten do
Bisey olacağını sanmıyorum sizde. Siz şimdi hastalık hastası gibi oranızı buranızı kurcalamayi kendinizi dinlemeyi birakin.
Çok teşekkür ederim:) Kendimi kontrol edemiyorum gerçekten saatlerce araştırma yapıyorum kafayı yedim yiyeceğim az kaldı.Normalde ihtimal vermezdim ama öpüşünce bile bulaşabileceğini söyleyenler olmuş bu yüzden ciddi anlamda anksiyete krizi geçiriyorum.

Bu formda azarlamak moda sanırım:) Her şeyin farkında olduğumu zaten defalarca belirttim sadece bununla ilgili bir şey yaşayan olup olmadığını öğrenmek istedim.Form bunun için var öyle değil mi?

Çoklu ilişki yaşıyorsa partneriniz ve korumasız ilişkide bulunuyorsa, sizin de aktif cinsel birlikteliğiniz varsa bu ihtimal var. Onun dışında HPV kapma durumunuz sağlıksız ortamlardan var. HPV nin çok çeşidi var. Tehlikeli olanları kan ve cinsel yolla bulaşandır

Yok hayır zaten bunu isteyen biri değilim evlilik öncesi karsiydim şuan çok daha karşıyım.Hpv yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…