- 11 Nisan 2023
- 72
- 57
- Konu Sahibi Nisanur4221
Merhaba öncelikle burada yeniyim.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 4 defa bende yaşadım onu bekarken kan pıhtısı gibi siyah biseydi ve siktkca koyu renkte kan akıyordu söylemesi ayıp ama o genelde vajinanın tüylü kısmında olabiliyor tüy çıkamadığı için önemli bişey oldugunu düşünmüyorum. Yani olabilir kurcalamayin bu kadar bir daha olursa bir kadın doğuma gidin baktırın.Benimde bu zamana kadar aklıma gelmemişti ama kanlı bir yapı görünce korktum açıkçası normal bir siğil değil kanıyor sıktıkca ve zonkluyor arada.Agız içinde bir yara var mıydı o zaman bilmiyorum ama dudakta bir yara uçuk yoktu gördüğüm kadarıyla.İnsallah benim kuruntumdur.
Teşekkür ederim3 4 defa bende yaşadım onu bekarken kan pıhtısı gibi siyah biseydi ve siktkca koyu renkte kan akıyordu söylemesi ayıp ama o genelde vajinanın tüylü kısmında olabiliyor tüy çıkamadığı için önemli bişey oldugunu düşünmüyorum. Yani olabilir kurcalamayin bu kadar bir daha olursa bir kadın doğuma gidin baktırın.
Peki kaç gün içinde geçti sizinkiTeşekkür ederim
Yani bende dayanamadım sıkıyodm hep siyah kan gibi akiyodu ama hiç takmamisim 2 3 güne iyi olmuştur yaniPeki kaç gün içinde geçti sizinki
Epilasyon yaparken araya girmiştir, kıl donmustur ilk aklına nasıl hpv geldi daha ilişki bile yaşamadanHiçbir şekilde anal oral sürtünme ya da vajinal ilişki yaşamadım.Zaten hayatımdaki ilk erkek daha önce bir erkekle el ele bile tutuşmadım.Öpüsünce bulaşabileceğini okudum.Agiz içimi kontrol ettim bir şey göremedim .Peki bu siğil değilse nedir
Doktora gidiyorum kendi kendimi yiyeceğime. Mesela göğsümde ağrı vardı bence önemsizdi ama yine de rahatsız ediyordu. Gittim bir sürü test yapıldı temiz çıktı. Kafam rahatladı.Aynı şey sizin başınıza gelseydi sizde düşünmez miydiniz merak ediyorum.
Hpv yaşayan biri olarak o kadar doktor gezdim hpv öpüşme yoluylada bulaşıyor malesefMerhaba öncelikle burada yeniyim.Bir sorum olacaktı 23 yaşındayım okuyorum.6 aylık bir ilişkim var kendisi ile cinsellik yaşamıyoruz sadece 2 kere öpüştük.Hastalık hastası bir insanim ve ailem çok muhafazakâr.Geçen gün burada hpv ile ilgili bir şeyler okurken aklıma takıldı ve erkek arkadaşıma sordum daha önce bir birliktelik yaşadın mı diye o da 1 kızla yaşadığını ve birkaç insanla da sadece ön sevisme yaşadığını söyledi ben bu yüzden ondan biraz uzaklaştım.Gecen gün hpv hakkında bilgi alırken kendimi kontrol ettim vajinamın iç dudağında siyah toplu iğne ucu kadar bir şey fark ettim içi kan dolu.Sıktım ve aşırı bir şekilde kan aktı ve durmadı.Şuan şişlik biraz inmiş durumda ama ben panik atak krizleri geçiriyorum siğil mi diye.Bilen biri varsa lütfen yazabilir mi başına böyle bir şey gelen varsa.Cok üzgünüm gerçekten.Dedigim gibi hiçbir şekil de cinsel olarak aktif değilim zaten ilk sevgilim çok istediği için 2 kere öpüşmüştüm başka bir yakinligimiz olmadı.Annem duyarsa beni öldürür özellikle babam. Sizce ne yapmalıyım.
Hayatta herşey geliyor insanın basına panik atak olsakta olmasakta yaşanılacaklardan kaçamıyoruz malesef tatlım. Önce sakin olmayı başabilmek lazım. Çünkü panik yaptıkça herşey olumsuz ilerliyor hatta olmayacak kötü şeyleri bile düşünce yoluyla çekebiliyoruz. Olumlu düşünmeye çalış rahat ol. Siğil ise yemeğe başlamadan önce azcık tuz al ağzına yut mikroplar ölsün sonra sonra ye yemeğini. Genital bölgen için sıvı propolis al oraya sür bi ay boyunca. Aynı zamanda yarım bardak su içine 15 damla damlatıp iç bağışıklığın kuvvetlensin. Bunların zararı olmadıgı için yazdım ama bence siğil değil sendeki. Doktora gidip muayene ol ama her doktor anlamıyor. Hpv uzmanı olsun.Bu formda azarlamak moda sanırım:) Her şeyin farkında olduğumu zaten defalarca belirttim sadece bununla ilgili bir şey yaşayan olup olmadığını öğrenmek istedim.Form bunun için var öyle değil mi? Zaten do
Çok teşekkür ederim:) Kendimi kontrol edemiyorum gerçekten saatlerce araştırma yapıyorum kafayı yedim yiyeceğim az kaldı.Normalde ihtimal vermezdim ama öpüşünce bile bulaşabileceğini söyleyenler olmuş bu yüzden ciddi anlamda anksiyete krizi geçiriyorum.