- 11 Nisan 2023
- 72
- 57
- Konu Sahibi Nisanur4221
Merhaba öncelikle burada yeniyim.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım mantıken siğil vs tarzı şeyler elle sıkılmaz kan toplamış olabilir bunun jinekolojıye gidersin hiç olmazsın merak etme o kadar basit değil.
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim.Bir de bir şey daha sormak istiyorum benim oram bu şey çıkmadan önce şiddetli bir şekilde zonkluyordu ve sonrasında bu ortaya çıktı.Elimde sıktım birazcık üstündeki deri patladı ve inanılmaz şekilde kan çıktı fışkırır gibi hala da devam ediyor.Siğil olsa böyle bir şey olmaz mıydı.Gercekten cinsel hastalıklar konusunda pek bir bilgim yoktu o yüzden soruyorum teşekkür ederim şimdidencanım mantıken siğil vs tarzı şeyler elle sıkılmaz kan toplamış olabilir bunun jinekolojıye gidersin hiç olmazsın merak etme o kadar basit değil.
Erkekler HPV konusunda taşıyıcı malesefYok hayır zaten bunu isteyen biri değilim evlilik öncesi karsiydim şuan çok daha karşıyım.Hpv yüzünden
Boşuna kendinizi stres yapiyorsunuz, sakin olun hicbisey yok . Öpüşünce çok ufak bi ihtimal. Adamdada hpv yokturki, onunda surekli aktif cinsel hayatı yokmus. Herkes kendini incelese dinlese neler çıkar. Hepimiz hasta sanariz kendimiziBu formda azarlamak moda sanırım:) Her şeyin farkında olduğumu zaten defalarca belirttim sadece bununla ilgili bir şey yaşayan olup olmadığını öğrenmek istedim.Form bunun için var öyle değil mi? Zaten do
Çok teşekkür ederim:) Kendimi kontrol edemiyorum gerçekten saatlerce araştırma yapıyorum kafayı yedim yiyeceğim az kaldı.Normalde ihtimal vermezdim ama öpüşünce bile bulaşabileceğini söyleyenler olmuş bu yüzden ciddi anlamda anksiyete krizi geçiriyorum.
siğil değil ama oynamaya devam edersen siğil olur o yüzden ellemeİçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim.Bir de bir şey daha sormak istiyorum benim oram bu şey çıkmadan önce şiddetli bir şekilde zonkluyordu ve sonrasında bu ortaya çıktı.Elimde sıktım birazcık üstündeki deri patladı ve inanılmaz şekilde kan çıktı fışkırır gibi hala da devam ediyor.Siğil olsa böyle bir şey olmaz mıydı.Gercekten cinsel hastalıklar konusunda pek bir bilgim yoktu o yüzden soruyorum teşekkür ederim şimdiden
Böyle bir şey mümkün mü siğile çevirebilir misiğil değil ama oynamaya devam edersen siğil olur o yüzden elleme
Teşekkür ederim en yakın zamanda gideceğimMuhtemelen damardi sadece. Vajinal bölgede bazen kan yollari öyle disari yansiyip kara görünebiliyor. Hamile kadinlarda sık oluyor bebek asaya dogru baski yaptigi icin (yalnis anlasilmasin hamile degilsiniz sadece örnek). O yüzden öyle bilip bilmeden baski uygulayip birseyleri patlatmayin. Emin degilseniz doktora gidin. Gecmis olsun
elbette oynama doktora git krem verirBöyle bir şey mümkün mü siğile çevirebilir mi
1 birleşme 2 Ön sevişme demiş doğruluğu meçhul bence. Hpv nin bulaşması için ten tene temas yeterli penetrationa gerek yok. hsv-2 içinde geçerli bu. Bu yüzden hpv aşınızı olmanızı öneririm vakit kaybetmeden 3 doz gardasil aşınızı olun. Emin olun kendinize yapacağınız en büyük yatırımlardan biri olur.Erkek arkadaşınızdan std taraması isteyin yaptırmıyorsa tekmeyi basın. Buraya danışıp uzmanlık alanı bile olmayan kişilerin yazdıklarıyla hareket edip kendinize tanı koyup anksiyetenizi tetiklememek yerine dermatolog ya da bir jinekoloğa gidin.Böyle bir şey mümkün mü siğile çevirebilir mi
Önkcelikle teşekkür ederim.Öpüşme harici bir cinsellik yaşamadım erkek arkadaşımla.Zaten hayatımdaki ilk erkek kendisi daha önce öpüşmemiştim bile.Aşı olmayı düşünüyorum bunun için öncelikle maddiyat lazım öğrenciyim ve şuan maalesef ki sadece yeme içme barınma masraflarimi karşılayabilecek durumdayım.Elime para geçtiği sürece en kısa zamanda olmak istiyorum.Test istemeyi bende düşündüm ama hpvnin erkekler için bir testi sanıyorum ki yok.Sınav haftasını atlayınca en yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum.İnsallah benim kuruntumdur.1 birleşme 2 Ön sevişme demiş doğruluğu meçhul bence. Hpv nin bulaşması için ten tene temas yeterli penetrationa gerek yok. hsv-2 içinde geçerli bu. Bu yüzden hpv aşınızı olmanızı öneririm vakit kaybetmeden 3 doz gardasil aşınızı olun. Emin olun kendinize yapacağınız en büyük yatırımlardan biri olur.Erkek arkadaşınızdan std taraması isteyin yaptırmıyorsa tekmeyi basın. Buraya danışıp uzmanlık alanı bile olmayan kişilerin yazdıklarıyla hareket edip kendinize tanı koyup anksiyetenizi tetiklememek yerine dermatolog ya da bir jinekoloğa gidin.
Etme bulma dünyası diyorum başka da bir şey demiyorum size :)patladın bummm
Aşırı takıntılı gibisiniz. Bunun için de destek alırsanız iyi olur çünkü ilerledikçe çok rahatsız bir durum ortaya çıkıyorÖnkcelikle teşekkür ederim.Öpüşme harici bir cinsellik yaşamadım erkek arkadaşımla.Zaten hayatımdaki ilk erkek kendisi daha önce öpüşmemiştim bile.Aşı olmayı düşünüyorum bunun için öncelikle maddiyat lazım öğrenciyim ve şuan maalesef ki sadece yeme içme barınma masraflarimi karşılayabilecek durumdayım.Elime para geçtiği sürece en kısa zamanda olmak istiyorum.Test istemeyi bende düşündüm ama hpvnin erkekler için bir testi sanıyorum ki yok.Sınav haftasını atlayınca en yakın zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum.İnsallah benim kuruntumdur.
Azarlamak moda değil ama araştırmayan, bilmediği ve korkudan öldüğü halde, ailesinin muhafazakar olduğunu söyleyen gençlerin öpüşmesi, sürtünmesi çok karşılaştığımız meşhur konular. Sorun öpüşmeniz, yakınlaşmanız değil en kötü doktora gidebilirsiniz ailenizle mi gidiyorsunuz doktora da? Bulaşsa bulaşsa uçuk bulaşır size.Bu formda azarlamak moda sanırım:) Her şeyin farkında olduğumu zaten defalarca belirttim sadece bununla ilgili bir şey yaşayan olup olmadığını öğrenmek istedim.Form bunun için var öyle değil mi?
Evet ailem ile gidiyorum doktora:) Bu tür seylerden çekindiğim için de zaten sevdiğim halde hiçbir şey yapmadım yapmam da artık.Maalesef ki herkes şanslı değil bazılarımız gibi.İçimizden geldiği gibi paylaşamıyoruz ailemizle bu tür sorunları.Eger okuduysaniz da öpüşme harici bir cinsellik yaşamadigimi belirttim.Eger öpüşme ile de geçeceğini bilseydim inanın öpüşmezdim bile.Azarlamak moda değil ama araştırmayan, bilmediği ve korkudan öldüğü halde, ailesinin muhafazakar olduğunu söyleyen gençlerin öpüşmesi, sürtünmesi çok karşılaştığımız meşhur konular. Sorun öpüşmeniz, yakınlaşmanız değilde en kötü doktora gidebilirsiniz ailenizle mi gidiyorsunuz doktora da? Bulaşsa bulaşsa uçuk bulaşır size.
Aşırı takıntılı gibisiniz. Bunun için de destek alırsanız iyi olur çünkü ilerledikçe çok rahatsız bir durum ortaya çıkıyo
Aynı şey sizin başınıza gelseydi sizde düşünmez miydiniz merak ediyorum.Meğer şükür edecek ne çok sebebim varmış böyle şeyleri kafaya taksam ölürdüm galiba . Allah sabırlar versin
Hayır düşünmezdim ancak ilişkiye girsem belki bir nevi aklıma gelirdi . Ama öpüşme ile en fazla uçuk bulaşır yani veya ağızda bir yara oda binde bir açıkçası.Aynı şey sizin başınıza gelseydi sizde düşünmez miydiniz merak ediyorum.
Benimde bu zamana kadar aklıma gelmemişti ama kanlı bir yapı görünce korktum açıkçası normal bir siğil değil kanıyor sıktıkca ve zonkluyor arada.Agız içinde bir yara var mıydı o zaman bilmiyorum ama dudakta bir yara uçuk yoktu gördüğüm kadarıyla.İnsallah benim kuruntumdur.Hayır düşünmezdim ancak ilişkiye girsem belki bir nevi aklıma gelirdi . Ama öpüşme ile en fazla uçuk bulaşır yani veya ağızda bir yara oda binde bir açıkçası.