Arkadaslar merhaba. Kendimi bildim bileli en ufak agrida,sizida en kotusunu dusunen hemen kendime (kendimce) teshis koyan hastaneye gidip bir sey olmadigini soyleyince doktorlar hemen o hastaliktan kurtulan bir yapim var malesef. Zaman zaman bu durumu hep yasadim. Dogumum oldu ve bu sefer cocuk icin surekli hastaneye gittim yok terledi yok saci dokdu bir seyimi var diye... En sonunda bu durumu cocuga yoneltince psikiyatriste gittim ve okb teshisi, saglik konusunda takinti yaptigimi soyledi ve ilac yazdi. O donem emzirdigim icin cocuk doktoru ilaci kullanamazsin dedi ve kullanamadim. Asil derdime donucek olursam bu aralar yuzumun bir kisminda karincalanma, segirme hatta bazen konusurken harflerin yerini karistirma gibi problemler yasiyorum. Vucudumu cok iyi dinleyen biri olarak bu durumun farkindayim ve beynimde bir tumor olmasi veya herhangi bir problemle karsilasmaktan odum kopuyor. Doktora carsamba gunune randevu aldim ama aglamamak icin zor duruyorum daha yavrum cok kucuk ya bir sey varsa ve ben nabarim Allahim ilk defa gidip hakli cikmamtan odum kopuyor .bunun sadece hastalik hastaligmla ilgisi olsun vesvese yapayim istiyorum. Dusundukce kahroluyorum ya birsey cikarsa diye hem gitmek o gercekle yuzlesmek istemiyor, hemde varsa bunu ogreneyim istiyorum. Resmen icime bir okuz oturdu. Bu durumu nasil asabilirim sakin nasil kalabilirim lutfen bana bir yol gosterin var mi bu durumu yasayanlar