Hastalık hastalığı

Pandapan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
11
0
24
Merhaba hastalık hastalığım liseli yıllarda vardı ve ara ara yoklayıp gidiyordu ama şu 1 senedir beni çok yordu en son kendime mide kanseri teşhisi koymuştum keşke öyle kalsaydı bi arkadaşımla konuştum 1 senedir uyuyamıyormuş durumunu anlattı ilaç kullandığını ve bende atak yaptı ya bende uyuyamazsam zaten bu düşünce uyutmadı ve şuan redepra yarım atıyorum (uyku için) bazen kendimi telkin ediyorum ama çok yoruldum önceden ölmekten korkardım şimdi keşke ölsem diye düşünüyorum böyle hayat yaşamak çok zor antidepresanlara da mantıklı bakmıyorum bırakınca yine aynı olacak ve daha 24 yaşımdayım

Yaşlarımız yakın bende 26 yaşındayım ve evlıyım aynı problem cocuklugumdan berı bendede var ama bu sene mayıs ayında bır basladı 3 4 ay daha devam etti lenf bezım sisti ensemde tam 3 dr a gittim ınternetten arastırdım hep kotu hastalık dıyordu doktorlarsa bısey olmadıgını soyledı ama ben bunu kendıme ınandıramıyprdum sonra pskoyatrıye gittim ilaç verdı ama kullanmadım kendı kendıne gectı senede bir mutlaka böyle atak gecirirm

Ben de 26 yaşındayım, bende de aynı sorun çocukluğumdan beri var. Bir çözüm bulamadım ve geçmiyor da.

Bende de hazirandan bu yana var :KK43: her ay baska birsey baska bir teshis koyuyorum kendime cok yorucu dertsiz kafada sorunsuz yasamayi unuttum artik rssmen Rabbim beterinden korusun tabii ama bendede olme korkusu var

Bende de hazirandan bu yana var :KK43: her ay baska birsey baska bir teshis koyuyorum kendime cok yorucu dertsiz kafada sorunsuz yasamayi unuttum artik rssmen Rabbim beterinden korusun tabii ama bendede olme korkusu var
Bende aynı şekil Mayıs ayında başladı atlattım gerçi biraz daha iyiyim gitmediğim doktor Kalmadı tahlillet v.s en son panik atak anksiyete bozukluğu denildi midemde antral gastrit çıktı.uykuya hasret kaldım uyuyorum uyandığımda uyuyamıyorum bir daha vesvese oluyor bende misol 100 mg kullanıyorum ama bıraktım kendimce ,3 gündür yutmuyorum

Bende aynı şekil Mayıs ayında başladı atlattım gerçi biraz daha iyiyim gitmediğim doktor Kalmadı tahlillet v.s en son panik atak anksiyete bozukluğu denildi midemde antral gastrit çıktı.uykuya hasret kaldım uyuyorum uyandığımda uyuyamıyorum bir daha vesvese oluyor bende misol 100 mg kullanıyorum ama bıraktım kendimce ,3 gündür yutmuyorum
Bende tam net uyuyamiyorm ruyalar goruyorum abuk subuk

Bilmiyorum cnm Mayıs'ta başladı çok şiddetliydi şimdi bin şükür iyyim sadece yediğime içtiğime dikkat etmem lazım oda zor 🙈 karıncalanma hissi çarpıntı terleme uyuşma ishal mide ağrısı çok şey yaşadım şimdi sadece uykusuzluk nefes darlığı yaşıyorum.

X