Hastalık hastalığı 😔

Morlale8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
4.362
5.127
108
27
Merhabalar benim uzun yıllar ansiyete kaygı bozukluğum var malasef zaman zaman düzeliyorum sonra tekrar başlıyor ufak bi sıkıntı da ama şu aralar hastalık hastalığı ile başım dertte tiroid var devamlı kontrole giden birisiyim ama şuan 5 veya 6 aydır gitmedim yani araya deprem falan girdi şimdi de ya tahlillerde kötü birşey çıkarsa bayadir tahlil vermedim diyorum kendi kendime elimde değil düşünmemek ama içimi kemiriyor bu duygu böyle olanlar nasıl kurtuldunuz neler yaptınız lütfen akıl verin bana kafayı yiyecem birgün

Bence ilk aşama kabullenmek.
Kendini bu konuda suçlama.
Eğer dönemsel kan vermek seni rahatlatıyosa git ver.

Doktor belkide tahlillerin iyi derse rahatlayacam ama ya kötü derse başka hastalık var derse diye akımdan çıkmıyor
Ama gitmeden bunu bilemessin.
Ayrıca çok kötü olsa duramassın merak etme.
Kendini yemek yerine bence bi an önce git kanını ver.

Önceleri böyle değildim şu aralar baya bu duruma kafayı taktım iyice

Doktorunuz ne kadar sürede bir kontrole gel diyorsa ona uyun mutlaka. Doktorun belirlediği sıklıkta kontrole gitmek sizi hastalığın ilerlemesinden veya daha kötü sonuçlardan koruyacaktır böyle düşünün.
Hastalık hastalığı ve anksiyete konusunda da yine bir doktora görünün veya terapiste.

Evet sanırım haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…