- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
- Konu Sahibi delibirselvi
-
Benim de 2 tane çocuğum var. Onlara karşı kendi e olduğu kadar pimpirikli değilim.Ben de öyleyim. Bir de doğum yaptım. Önceden bir tek kendimi düşünürdüm. Şimdi iki kişilik düşünüyorum. O kadar yorgunum ki…
Enfeksiyonunuzun nedeni belli değil miBu durum bendede basladi. Annem hastalik hastasi. Artik ondan dolayimi yoksa 4 aydir surekli enfeksiyonumun yukselip 2024 de surekli hasta olmam mi sebep bilmiyorum.
Başlangıç noktası yok, böyle doğmuş gibiyim. Ya da başlangıcı hatırlayamadığım erken çocukluk dönemine kadar gidiyor heralde. Sabah beşte kalkıcam ama uyuyamıyorum kafamda susturamadığım sesler var. Vücudumu dinleyip duruyorumSizin nasıl başladı? Çocukken yaşadığınız olaylar ya da kayıplar mı etkiledi? Travmatik bir olay başlattıysa Emdr tedavisi çok iyi geliyor diyorlar. Ben neti travma haline getirdim emin değilim ve yaşadığım olayların duygularına girip dibi görmeye de hazır değilim. O sebepten şuan Emdr ye sıcak bakamıyorum
Terapi alsanız? Küçük bir bebekle anksiyeteyi bir arada düşünemiyorum bileBen de öyleyim. Bir de doğum yaptım. Önceden bir tek kendimi düşünürdüm. Şimdi iki kişilik düşünüyorum. O kadar yorgunum ki…
Once cok agir ciger iltihabi ustune kronik astimim var. Ilk antibiotik az geldi. 3 gun sonra yine yukseldi tekrar baslamistim. 2-3 hafta iyi gibiydim,bogaz agrisi disinda.Enfeksiyonunuzun nedeni belli değil mi
Peki nasıl baş etmeye çalışıyorsunuz. Çok zorlanıyorum ben ve artık pes ettim. Yakın zamanda psikiyatriyi tekrar deneyeceğim. İlaçlardan nefret ediyorum ama böyle yaşarken ölmekten iyidirBaşlangıç noktası yok, böyle doğmuş gibiyim. Ya da başlangıcı hatırlayamadığım erken çocukluk dönemine kadar gidiyor heralde. Sabah beşte kalkıcam ama uyuyamıyorum kafamda susturamadığım sesler var. Vücudumu dinleyip duruyorum
Sizin üst üste gelmiş. Yorulmuşsunuzdur hastalıktan bence sizin durum geçici bir şeydir. Hastalık hastalığında sağlıklıyken de kendini dinlemekten mutlaka bir şey buluyorsun3 gundur de azi disim sis,veya dis eti etrafi. Bu kadar sey sanssizlik olamaz
Amin inşallah. Benim takıntım yok ama olmadık şeylerin korkusunu yaşıyorum. Aslında sebep şu diyebileceğim bir şey olmadığı halde anksiyete krizleri geçiriyorum. Ben de anlam veremiyorum. Sebepsiz geliyor. Normal hissetmeyi huzurlu olmayı unuttum. Çok kötü..Sizin takıntı yaptığınız şey ne peki? Hamile halinizle çok zordur. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Gitmeye vaktim yok. Bebeğimi bırakacak kimsem yok. Tam bir meme bağımlısı. Ve bazen 15 dk arayla bazen 2 saat arayla emmek istiyor. Hiç belli olmuyor. Asla biberon ya da emzik almıyor. Ve de şöyle bir durumu var, karnı mı aç, meme. Gazı mı var, meme. Uykusu mu var, meme. Bir şeye mi sinirlendi, meme. Sebepsiz mi ağlıyor gene meme. Emmeden asla durmuyor kıyameti koparıyor. 3 aylık daha. Ek gıda vs den sonra bu kadar aranmaz diye ümit ediyorumTerapi alsanız? Küçük bir bebekle anksiyeteyi bir arada düşünemiyorum bile
Baş etmiyorum ya da edemiyorum yaptığım şey baş etmekten ziyade çıldırmadan zamanımı geçirmeye çalışmak. Bakın bu saatte uyandım ve yine aynı düşünceler var kafamda gerçekten ben uyanmadan önce anksiyetem uyanıyor. Bununla nasıl baş edilir kiPeki nasıl baş etmeye çalışıyorsunuz. Çok zorlanıyorum ben ve artık pes ettim. Yakın zamanda psikiyatriyi tekrar deneyeceğim. İlaçlardan nefret ediyorum ama böyle yaşarken ölmekten iyidir
Aminnn. Allah yardımcımız olsun, siz de isterseniz bir doktora izah edin durumunuzu hamilesiniz dikkat etmeniz lazımAllah hepimize şifa versin demek icin yazayim dedim. Bende hastalık hastalığı yok ama sanki yazıyı ben yazmışım gibi hissettim. Yıllardır anksiyetem var. Şimdi atak halindeyim. Evin içinde dolanıp duruyorum. Tir tir titriyorum. Kusuyorum.. bir de hamileyim böyle çok daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?