Hastalık derecesinde mi ?

Eski eşiyle neden ayrılmış, bana bu adamda aldatma eğilimi varmış gibi geldi nedense.

Eski eşiyle konuşma tarzı yanlış. Neden böyle bir konuşma yaptıklarını açıkça sorun.
Ama bende şifremi eşime dahi vermem. Hiç bir Allah’ın kuluda cep telefonumu kurcalayamaz. Buna eşimde dahil. Telefonumu kurcalayan kişi bana güvenmiyordur var güven yoksa yapılacak tek şey boşanmaktır.
Kimseyi kontrolle, takiple sadık eş yapamazsınız. Didiklemek karşıdaki kişiye yeni kaçamak yollar yaratmaktan öteye gitmez.

Kendini önemsedi zaten ama 2 aydir onemsemedigim halde sanki onemsiyormusjm gibi davranıyor..bunu nasil düzeltirim
duymazdan gel gormezden gel konusur konusur susar senin onun yaptiklarina icten ice ttepki verdigini anliyor. yaptigin seyleri hissettirmekte onemli

Eski eşiyle konuşma tarzı yanlış. Neden böyle bir konuşma yaptıklarını açıkça sorun.
Ama bende şifremi eşime dahi vermem. Hiç bir Allah’ın kuluda cep telefonumu kurcalayamaz. Buna eşimde dahil. Telefonumu kurcalayan kişi bana güvenmiyordur var güven yoksa yapılacak tek şey boşanmaktır.
Kimseyi kontrolle, takiple sadık eş yapamazsınız. Didiklemek karşıdaki kişiye yeni kaçamak yollar yaratmaktan öteye gitmez.
Bende sizjn gibi düşünüp bıraktım zaten..ama o hala öyle düşünüyor. Ozledim kamera ac diyorum niye benimi kontrol edeceksin diyor kafayı yicem

duymazdan gel gormezden gel konusur konusur susar senin onun yaptiklarina icten ice ttepki verdigini anliyor. yaptigin seyleri hissettirmekte onemli
Belkide umursamaz görünüp umursuyorum hic boylr düşünmemiştim..hic ama hic umursamicam artık..ama benim istediğim evlilik bj degildi

Bırak telefon şifresini bütün hesaplarının şifresini dahi biliyorum. Tabi kişiden kişiye değişir bu durum her erkek bir değil eşini sorgulama eger bir sorun var ise yakında çıkar kokusu merak etme eşini sorguladıkça kendini birşey zanneder daha çok inat eder daha çok şeyler saklamaya çalışır umursamazsan nede olsa umursamıyor der. Eski karısına gelince sonuçta kadın milleti bende dahil yeri geldimi çok can yakıcı şeyler söylüyorum bence kadının sinir halidir belkide bazı şeyleri yüzüne vurmak istemiştir. Eger eşin akıllı bit adamsa ilk evliliginde yaptıgı hatayı 2. De asla yapmaz .
Arkadaşlar iyi geceler
Biliyorum üzerinde defalarca konu açılmıştır ama ben beni yemek üzereyim. 9 aylik evliyim eşimin ikinci eşiyim eski konularimda bahsetmistim. Ilk aylarda eski eşinin yazdığı mesajlarin etkisinden ben kurtulamiyorum galiba..bilmeyenlere kisaca bahsedeyim esimin eski eşi watshap konuşmasını görmüştüm esi ayrilik asamasinda surekli sen zaten onune gelenle yatarsin gezersin sen zaten söyleşin boylesin diye ..

Yaklaşık 2 aydir kurcalamiyorjm sifresini gizliyordu benden.gecen tartistim şifreni bilcem ama soz veriyorum kurcalamicam dedigim halde zorla verdi.

Eşim iş dolayisyla şehir dışında 1 haftaligina gitti az once konuştuk görüntülü arayim özledim seni dedim ve dedigime pisman oldum.beni neden surekli kontrol ediyorsun dedi. Ki ben 2 aydır asla kıskanmıyorum telinin yanindan bile gecmiyorum ama bu adam benim kiskanclik etkimden kurtulamadı galiba..ben nasil duzeltirim arkadaslar Allah rizasi icin bi yol gösterin ..

Geçen telde konusuyodu kimdi o dedim(bilmiyordum sadece sesini duydum mutfaktaydim) sanki bilmiyomusun beni musteri hizmt den bilemi kıskanıyorsun dedi gülerek..kafayı yemek üzereyim

bence sen onu sürekli rahatsız et..şifre .ne demekmiş.gizlisi olmayan birinin şifreside olmaz.

Bırak telefon şifresini bütün hesaplarının şifresini dahi biliyorum. Tabi kişiden kişiye değişir bu durum her erkek bir değil eşini sorgulama eger bir sorun var ise yakında çıkar kokusu merak etme eşini sorguladıkça kendini birşey zanneder daha çok inat eder daha çok şeyler saklamaya çalışır umursamazsan nede olsa umursamıyor der. Eski karısına gelince sonuçta kadın milleti bende dahil yeri geldimi çok can yakıcı şeyler söylüyorum bence kadının sinir halidir belkide bazı şeyleri yüzüne vurmak istemiştir. Eger eşin akıllı bit adamsa ilk evliliginde yaptıgı hatayı 2. De asla yapmaz .
Bende ilk basta biliyordum karıştırıyorum diye degistirdi ama be zaman istersen acarım bakarsin dedi.bu huyumu yenmek icinmis güya. Zaten kendini bisey zannetti en ufak bisey de bile mesela kanal değiştiriyorum tv deki kadından da mi kıskandın diyebiliyor..(oysaki alakasi yok aklimdan bile gecmemisti)

Umursamaz davranarak onu kendine getirebilirmiyim ?

Yanlış anlaşılmasın mutlaka herkes istediğini yasamiyo yasayamiyo.. ama biz sevgiliyken ve nisanliyken cok farkliydik.ondan istedigim sadece anlayis ve huzur baska hicbisey istemedjm..ben böyle tatkikler uygulayacaksam ne anlamı kakdi
valla cogu erkek evlenince degisio haklisiniz nedeni henuz bilinmiyor bilimin bu duruma el atmasi lazim.
bir degil iki degil cogu erkek esine bunu yasitio.
bizimde evliligimizin ilk 2 senesi hic oturmadi cok emek verdim. ama su an sanki sevgili gibiyiz hersey guzel gidiyor.
saygi sevgi var en onemlisi durustluk.
allah tum evli kardeslerimin ablalarimin yuvasina huzur bereket mutluluk nasip etsin ne diyim ki :(

valla cogu erkek evlenince degisio haklisiniz nedeni henuz bilinmiyor bilimin bu duruma el atmasi lazim.
bir degil iki degil cogu erkek esine bunu yasitio.
bizimde evliligimizin ilk 2 senesi hic oturmadi cok emek verdim. ama su an sanki sevgili gibiyiz hersey guzel gidiyor.
saygi sevgi var en onemlisi durustluk.
allah tum evli kardeslerimin ablalarimin yuvasina huzur bereket mutluluk nasip etsin ne diyim ki :KK43:
Aminnn mutluluğunuz bir ömür sürsün inşallah..maaşallah

B
Bende ilk basta biliyordum karıştırıyorum diye degistirdi ama be zaman istersen acarım bakarsin dedi.bu huyumu yenmek icinmis güya. Zaten kendini bisey zannetti en ufak bisey de bile mesela kanal değiştiriyorum tv deki kadından da mi kıskandın diyebiliyor..(oysaki alakasi yok aklimdan bile gecmemisti)

Umursamaz davranarak onu kendine getirebilirmiyim ?
Bence denemeye değer en azından kendini birşey zannetmez diye düşünüyorum eğer işe yaramaz ise en azından siz umursamaz olursunuz tartışacak yer bulamaz kafanız bir nebzede olsa rahat olur . Diye düşünüyorum.

Üste çıkıp görüntülü konuşmayı önlemiş neler yapıyordu kimbilir :KK53:
Grup olarak gittiler devlet memuru..yanlis anlaşılmasın benjm kocam.yapmaz diyenlerden değilim bence benim Enistem yaptiysa herkes yapar.o kadar efendi sessiz ailesine teyzeme düşkün biri olarak..herkes yapabilir

Kesinlikle suphe uyandirici sevgili olsaniz neyse hakkin yok derdim ki o zmn bile belli sorumluluklar olmali,
ben esimi goruntulu de arayamayacaksam, baslarim onun sikintiya gelememesine
sen ayni seyi yapsan senin adini nelere cikarirdi.
Neyse olan olmus ilgisiz kalmayi dene belki cark eder.

Kesinlikle suphe uyandirici sevgili olsaniz neyse hakkin yok derdim ki o zmn bile belli sorumluluklar olmali,
ben esimi goruntulu de arayamayacaksam, baslarim onun sikintiya gelememesine
sen ayni seyi yapsan senin adini nelere cikarirdi.
Neyse olan olmus ilgisiz kalmayi dene belki cark eder.
Onu o kadar kıskanmış kisitlamisimki demekki..
Heralde 1 yil umursamasam anca kendinr gelor

Back