Eşler birbirini darlamamalı evet. Ama gizli saklısı da olmamalı. Siz onu oldugu gibi kabul edeceksiniz o da sizi. Bırakın sorgulamayın onu. Bir açığı varsa er ya da geç ortaya çıkacaktır. Kafaya takmayın.Arkadaşlar iyi geceler
Biliyorum üzerinde defalarca konu açılmıştır ama ben beni yemek üzereyim. 9 aylik evliyim eşimin ikinci eşiyim eski konularimda bahsetmistim. Ilk aylarda eski eşinin yazdığı mesajlarin etkisinden ben kurtulamiyorum galiba..bilmeyenlere kisaca bahsedeyim esimin eski eşi watshap konuşmasını görmüştüm esi ayrilik asamasinda surekli sen zaten onune gelenle yatarsin gezersin sen zaten söyleşin boylesin diye ..
Yaklaşık 2 aydir kurcalamiyorjm sifresini gizliyordu benden.gecen tartistim şifreni bilcem ama soz veriyorum kurcalamicam dedigim halde zorla verdi.
Eşim iş dolayisyla şehir dışında 1 haftaligina gitti az once konuştuk görüntülü arayim özledim seni dedim ve dedigime pisman oldum.beni neden surekli kontrol ediyorsun dedi. Ki ben 2 aydır asla kıskanmıyorum telinin yanindan bile gecmiyorum ama bu adam benim kiskanclik etkimden kurtulamadı galiba..ben nasil duzeltirim arkadaslar Allah rizasi icin bi yol gösterin ..
Geçen telde konusuyodu kimdi o dedim(bilmiyordum sadece sesini duydum mutfaktaydim) sanki bilmiyomusun beni musteri hizmt den bilemi kıskanıyorsun dedi gülerek..kafayı yemek üzereyim
Arkadaşlar iyi geceler
Biliyorum üzerinde defalarca konu açılmıştır ama ben beni yemek üzereyim. 9 aylik evliyim eşimin ikinci eşiyim eski konularimda bahsetmistim. Ilk aylarda eski eşinin yazdığı mesajlarin etkisinden ben kurtulamiyorum galiba..bilmeyenlere kisaca bahsedeyim esimin eski eşi watshap konuşmasını görmüştüm esi ayrilik asamasinda surekli sen zaten onune gelenle yatarsin gezersin sen zaten söyleşin boylesin diye ..
Yaklaşık 2 aydir kurcalamiyorjm sifresini gizliyordu benden.gecen tartistim şifreni bilcem ama soz veriyorum kurcalamicam dedigim halde zorla verdi.
Eşim iş dolayisyla şehir dışında 1 haftaligina gitti az once konuştuk görüntülü arayim özledim seni dedim ve dedigime pisman oldum.beni neden surekli kontrol ediyorsun dedi. Ki ben 2 aydır asla kıskanmıyorum telinin yanindan bile gecmiyorum ama bu adam benim kiskanclik etkimden kurtulamadı galiba..ben nasil duzeltirim arkadaslar Allah rizasi icin bi yol gösterin ..
Geçen telde konusuyodu kimdi o dedim(bilmiyordum sadece sesini duydum mutfaktaydim) sanki bilmiyomusun beni musteri hizmt den bilemi kıskanıyorsun dedi gülerek..kafayı yemek üzereyim
Kendini önemsedi zaten ama 2 aydir onemsemedigim halde sanki onemsiyormusjm gibi davranıyor..bunu nasil düzeltirimkiz boyle yapma sonra kendini önemserse başin daha cok agirir.
Ben zaten hic arayip rahatsiz etmem yoğun çalışıyor diye.hep o arar bi kere bazen yazar.o yazmadan yazmam daha nr istiyo anlamiyorumKesinlikle eşlerin arasında şifre olmasını doğru bulmuyorum. Niye karıştırdı ki insan durup dururken. Insanı şüpheye zorluyor resmen.
Kısasa kısas yap sende şifre köy. Koyduğunu farketsin ama.sesini ac telinin, sen orda yokken msjlarlasiyorum atsın pes pese.
Çok arama mesela, para işte , kendine harca.
Yerinde olsam yapacaklarim.
Kurcaladigimda bikac kere tartışmıştık ornegin neden bu kiza baktin yada bu kiz kim ekledin diye darlamistim. O da bunun arkasina sığınarak sen kavga çıkarıyorsun bilmiyeceksin sifremi demistiSifre vermemek ne demek yahuu neden niye gzlisimi varda vermiyor hyr arkadasm bnim kocamsa sifresni de bilicem kurcalayacgmda sn bastn vermsn ipi kocana
Valla kusura bakma ama yanlş isler bunlar sni bu sekilde baskıya suruklemis bastan kavga cikaraymda bdaha yapmasn diye sizde uymussunz kavga cikmasn diyeKurcaladigimda bikac kere tartışmıştık ornegin neden bu kiza baktin yada bu kiz kim ekledin diye darlamistim. O da bunun arkasina sığınarak sen kavga çıkarıyorsun bilmiyeceksin sifremi demisti
Telini kurcaladigimda yaptığımız tartismalardan dolayi sifre koymaya karar vermis miş..ben ne zaman istersem acip verecekmis elime..bu hastalikmis bu sekilde yenecekmisjm..ama dediğim gibi 2 ay olacak asla almıyorum kendimr zarar veriyorum çünkü..zaten şehir dışında oldugu icin görmek istedim.normalde görüntülü aramamki hatta normal bilr aramam o ararSıkıya gelemeyen bir insan belli ji..
Bende hergun esimin telefonunu önünde kurcalarim , ekran fotosunu degistiririm , biri aradiginda 50 kere sorarim kim o diye. Goruntulu aramam ama normal aradigimda mesgulse sorarim kimle konusuyordun diye..
Ama kiskancligimdan degil sirf onu sinir etmek icin ama nedense hic sinir olmuyor..
Esininzin davranislari normal gelmedi tabi siz daha iyi bilirsiniz. Normalde tlfunu sakınmayan biriyse sonradan olduysa ben suphelenirdim. Ozellikle eski esinin dediklerinden sonra..
Hayir asla uymadim bende kavga cikardim o jnat ben ondan daha cok inadim gozum bisey görmez.o şifreyi vereceksin dedim baya üstüne gittim de verdiValla kusura bakma ama yanlş isler bunlar sni bu sekilde baskıya suruklemis bastan kavga cikaraymda bdaha yapmasn diye sizde uymussunz kavga cikmasn diye
Bncede boyun egmeyin yani kısasa kısasHayir asla uymadim bende kavga cikardim o jnat ben ondan daha cok inadim gozum bisey görmez.o şifreyi vereceksin dedim baya üstüne gittim de verdi
Dayak istiyor. Şaka bir yana, bence sizin dikkat cekmeniz lazım. Hani çocuklarla ilgilenmeyi ve dikkat çekmeye çalışırlar ya. Ama çaktırmadan. Seni arayacak merak edecek.Ben zaten hic arayip rahatsiz etmem yoğun çalışıyor diye.hep o arar bi kere bazen yazar.o yazmadan yazmam daha nr istiyo anlamiyorum
Zaten kurcalamıyorum konuda anlattigim gibi adamin kafasina yer etmis kimdi o desem bile pess bunuda mi kiskandin diyor. Beynini resetlemem lazım anlamıyor adamEşler birbirini darlamamalı evet. Ama gizli saklısı da olmamalı. Siz onu oldugu gibi kabul edeceksiniz o da sizi. Bırakın sorgulamayın onu. Bir açığı varsa er ya da geç ortaya çıkacaktır. Kafaya takmayın.
Nasil yapcam bunu offf offff delircem yeminle herseyde onu kıskandığımi sanıyor. Evet kıskanıyorum ama sacma seyleri bile ona yoruyor sinirlerim yıprandı ..yorumlariniz icin cok teşekkür ederimDayak istiyor. Şaka bir yana, bence sizin dikkat cekmeniz lazım. Hani çocuklarla ilgilenmeyi ve dikkat çekmeye çalışırlar ya. Ama çaktırmadan. Seni arayacak merak edecek.
Telini kurcaladigimda yaptığımız tartismalardan dolayi sifre koymaya karar vermis miş..ben ne zaman istersem acip verecekmis elime..bu hastalikmis bu sekilde yenecekmisjm..ama dediğim gibi 2 ay olacak asla almıyorum kendimr zarar veriyorum çünkü..zaten şehir dışında oldugu icin görmek istedim.normalde görüntülü aramamki hatta normal bilr aramam o arar
Yok sakladığı bisey yok zaten sifre koydugunda o sifreyi çözüp bakıyorum herşeye yani anormal bisey yok..sabredemeden soylemistkm biliyorum sifreni diys ama geri degistirdi her defasinda öğrendim tabiki..benim derdim onu hala kiskaniyorum saniyo havalara giriyo indirmem lazimBana nedense normal gelmedi esinizin davranislari bu hastalik falan degil. Eger karistirmanizi istemiyorsa sakladigi bisey vardir. Bunun icin de bahane olup sifre koymuş olabilir. Benim ve esimin telfonu hep ortadadir. Bi ara eski sevglm bana fena sarmis icip icip kufurlu mesajlar atiyordu. Engelliyordum baska yerden atiyordu.. bende tirsip telefonumun sifresini degistirmistim. Cunku esim gorurse fena seyler olabilirdi. Cok sukur butun tanidiklarini engelledim de artik ulasamiyor bana. Belki boyle birsey de olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?