Hastalığım İçin Ya Şafi Okur musunuz

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
S.a dua kardeşlerim, bu sefer kendim için konu açıyorum. Bir süredir çok rahatsızım.. bel fıtığım var yıllar oncede ameliyat olmustum ama nuks etti sanırım cok agrım var ve tutulma da oldugu için düz duramıyorum. Haftaya randevu alabildim mr cekilcegim muhtemelen. Biran once iyileşip sıkıntımın gecmesi dr'dan hayırlı haberler alabilmem için benim için
"70.000 Ya Şafi" hatmi duasına katılırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden okuyan okuyamayan herkesden Allah razı olsun🤲💓

🌹Bismillahirrahmanirrahim🌹

5.000 aldım

Kalan 65.000

S.a dua kardeşlerim, bu sefer kendim için konu açıyorum. Bir süredir çok rahatsızım.. bel fıtığım var yıllar oncede ameliyat olmustum ama nuks etti sanırım cok agrım var ve tutulma da oldugu için düz duramıyorum. Haftaya randevu alabildim mr cekilcegim muhtemelen. Biran once iyileşip sıkıntımın gecmesi dr'dan hayırlı haberler alabilmem için benim için
"70.000 Ya Şafi" hatmi duasına katılırsanız çok mutlu olurum. Şimdiden okuyan okuyamayan herkesden Allah razı olsun🤲💓

🌹Bismillahirrahmanirrahim🌹

5.000 aldım

Kalan 65.000
A.selam kuzummm 😘

Kızlar selam @eunja arkadaşımız dua desteği istiyor mesajı;

MssPARE MssPARE

Life light Life light

Madammor Madammor

Nefes0858 Nefes0858

burcusami burcusami

M MaviMabellee

Saliha40 Saliha40

i p e k i p e k

@eunja

Magnifiaque Magnifiaque

HALLEYS HALLEYS

Minnosprenses Minnosprenses

Bonus Bonus

M Morlale8

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

N NesNa

Jenna16 Jenna16

Nevreste Nevreste

Kukrim Kukrim

Novaa Novaa

Morm Morm

E c e E c e

geceyagmuru geceyagmuru

SoLeiL12 SoLeiL12

R rana20

Migrenben Migrenben

karamel Latte karamel Latte

penyez83 penyez83

DantelKiz DantelKiz

Meral01 Meral01

kavs-i kuzah kavs-i kuzah

ohbb ohbb

Aktif Lora Aktif Lora

RedGirl RedGirl

PiXiEE PiXiEE

IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz

Cemoos Cemoos

Cookiie Cookiie

M Mavi Menekse

Bal0ncuk Bal0ncuk

My_Moonlight06 My_Moonlight06

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne

BlueBerry4268 BlueBerry4268

Y yagmurdansonra

selef0111 selef0111

Selizay Selizay

Jou Jou

Fatmazell Fatmazell

OraEtLabora OraEtLabora

Ssevincli Ssevincli

ezgiisel ezgiisel

G Gunelhuseyn

bir mucizee bir mucizee

Teach_Mavi Teach_Mavi

coconatt coconatt

@eunja baharım 1.000 tane alıyorum şimdilik kalan 66.000
İlk başlatırken sen almıştın 5.000 @eunja canım karışmasın kalan 61.000

Sayıda hata oldu ben düzeltiyorum kızlar en basta benim aldıgımda var

Allah razı olsun hepinizden kızlar cok sagolun iyi dilekleriniz için💓💐
Sweet im est canım ne kusuru bir tane bile yeter o güzel kaplerinizden duanızı almak adımı gecirmeniz yeter bana.. iyi ki varsınız hepiniz 💞💞💞
etiket için tesekkur ederim Lna16 Lna16 sweetgirlcandy sweetgirlcandy Allah razı olsun canlar💓💓

Kalan 61.000

Sayıda hata oldu ben düzeltiyorum kızlar en basta benim aldıgımda var

Allah razı olsun hepinizden kızlar cok sagolun iyi dilekleriniz için💓💐
Sweet im est canım ne kusuru bir tane bile yeter o güzel kaplerinizden duanızı almak adımı gecirmeniz yeter bana.. iyi ki varsınız hepiniz 💞💞💞
etiket için tesekkur ederim Lna16 Lna16 sweetgirlcandy sweetgirlcandy Allah razı olsun canlar💓💓

Kalan 61.000
Evet canım bende fark ettim karıştı sonradan hesapladım 61.000 miş senden de Allah razı olsun kuzum ne demek çok geçmiş olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻🌺
Ya şafi ismiyle 🤲🏻🌺💐

Canim çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte acil şifalar versin aminnnnnnn :KK200:

2.000 aldım

KALAN 55.000

X