arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce çikolata kistinden dolayı laparoskopi oldum yani genel anestezi altında bir operasyon geçirdim 24 yaşındayım doktora normal bir kontrol için gittim ameliyatlık bir durum olduğunu öğrendim üstelik kan değerlerim yüksek çıkınca doktorlar kanserden şüphelendiler patalojiden sonuç çıkmayınca kesin konuşamayız dediler bunalıma girdim uykusuz geceler geçirdim sorun şu ben nişanlıyım bu durumu nişanlıma ve ailesine uygun bir dille açıklayalım dedik kayınvalidemle sık görüşmeyiz fazla gelip gitmeyiz birbirimize nişanlımı çağırdım önce ona söyleyim dedim ama tesadüfen şehir dışında bir işi çıktı bende gitmekten vazgeçip işinden olmasın diye bişey söylemedim bi daha ki haftaya sölerim diye düşündüm gelmesi ameliyattan önceki günü buldu durumu anlattık çok üzüldü(çok hassas çünkü) o gün bizde kaldı ertesi sabah operasyon için evden çıktık öğleden sonrada operasyon bitti hastahaneden çıktım kayınbabam nişanlıma telefon açtı oda benim operasyon geçirdiğimi söyledi kayınvalidem aradı geçmiş olsun falan dedi konuştuk telefonda gayet iyidi ertesi gün bi daha aradı seside iyi geliodu ama beni geçmiş olsun için ziyarete gelmedi benimde moralim oldukça bozuldu ben bunu hakedicek bişey yapmadım halen moralim çok bozuk nişanlımada konuyla ilgili hiç bişey söylemedim ama içime dert oldu onların bu olayı geç duymasının sebebi saklamak istemem değil işini gücünü aksatmasın diyeydi ama yanlış anlaşıldım sizce ne yapmalıyım nişanlıma söyleyim mi onlara karşı da nasıl davranayım??????benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
:) walla sıkmamaya çalışıyorum ama elimde değil ne yapayım en iyisi biriktiriyimhiç canını sıkma canım
sen biriktir bunları
ilerde lazım olacak,bahanen hazır olur :))
yüz göz olup aradaki mesafeyi yıkmayı bende istemiyorum ama aramakla üzerine düşeni yapmış olduğunu zannetmiyorum yarım saat uğramak çok zor bişey olmasa gerek....zaten aradan 1 ay geçti bu saatten sonra gelmesininde bi anlamı yok ben iyileştim benim kötü günümde yanımda deildi olay bu.....sonuçta aramış üzerine düşeni yapmış gelmek zorunda değil ki..
ayrıca illa ki yüz göz olmak mı istiyorsunuz söyleyipte...nişanlınız annesine söyliyecek o da size gelip benim gelmediğime üzülmüşün geldim işte rahatla diyecek... hiç gerek yok mesafe iyidir her zaman.
sende sıkma canını.... 8 yıl ömrünün bir parçası en azından ömrünün tümü değil belki daha iyi olmuştur senin için....bana gelince benim sorunum şeffaf olmayı sewerim üç maymunu oynayamam belkide bazen üç maymunu oynayarak hayatımızla oynuyoruz aslında görüp görmemezlikten gelip zaman geçince pişmanlık yaşıyoruz belkide baştan noktayı koyup doğruları yaşamak hayatımızla oynamamaktır.....canım geçmiş olsun öncelikle
sonra da boş ver bazen bişey yapmadanda karşındakini çirkin yüzünü görebiliyorsun üzülme boşuna demek kolay gibi geliyor diyeceksin ama biçok kişi yaşıyo buna bezer sorunlar benim kayınvaldemde gelmedi bende nişanlıyım hemde 4 yıllık hastanedeyken aramış ben yeni uyandığımda 2 saatlik bir operasyondu ve genel oldu hatırlamıyorum bile ne konuştuğumuzu sonuç mu ben artık katlanamadım ve 8 yıllık ilişkim 2 hafta önce bitti umarım sen benim yaşadıklarrımı yaşamazsın onun için bazen 3 maymunu oynamak hayatınla oynamaktan iyidir senağlama
yüz göz olup aradaki mesafeyi yıkmayı bende istemiyorum ama aramakla üzerine düşeni yapmış olduğunu zannetmiyorum yarım saat uğramak çok zor bişey olmasa gerek....zaten aradan 1 ay geçti bu saatten sonra gelmesininde bi anlamı yok ben iyileştim benim kötü günümde yanımda deildi olay bu.....
eminim tecrübelerine dayanarak konuşuyosun.ama işte insan ister istemez düşünüyor aklından bin türlü şey geçiriyor geçirdiğim bi kadın doğum hastalığı bilirsin bu belkide onun tavrıdır diye bile düşündüm çocuk olmaz falan diye düşünüp tavır koyuyor anlamadım senin anlıaycağın paranoyak oldum:)senağlamacanım ilerde çok daha iyi anlarsın böylesi çok iyi dersin.. o bir hastalık geçirdiğindse sende telefon edersin olur biter. yeri gelirde o derse gelmedi ziyaretime diye anne sende gelmemiştin o yüzden gibi küçük bir açıklama yaparsın ya da zaten onunda beklemeye yüzü olmaz.
sengözlerimebaksanab
samimi değildik ewet ama inan o havayıda o yarattı onu ilk gördüğümde çok iyi elektrik aldım bana çok da iyi davrandı bende sıcak davrandım ama hiç bir gün telefonda konuştuğumuz zamanlardada kızım gel görüşelim yada gel yemek yiyelim falan diye hiç bişey demedi bende böyle bi hava esince ister istemez soğudum o halen beni çağırmıyor bende 40 yılda bir gidiyorum zaten telefonda etmez (ben edince konuşuruz)bugüne kadar laf çarpmışlığı,karışmışlığı,kötü bir hareketi yok ama böyle soğuk bi insan işte....ne yapıcağımı şaşırdım walla iyide olamıyorum kötüde ama ne olursa olsun bi geçmiş olsunu hakettim."kayınvalidemle sık görüşmeyiz fazla gelip gitmeyiz birbirimize "
Zaten çok samimi değilmişsiniz canım , hani iyi günde hep birlikte olursunuz , kötü günde de beklersin gelmesini , ama iyi günde de pek birlikte olmamışsınız anladığım kadarıyla...
Yaptığı doğrudur demiyorum , gelmesi yerinde olurdu ...Ama gelmedi diye de sinirini bozmana hiç gerek yok!
Boşver , insanı yalnızca sevdikleri ve çok değer verdikleri üzer, sen de değerini buna göre verirsin bundan böyle ...
yok canım o tarz bi düşünce yapıları yok öyle olsa anlar anlayışla karşılardım ama tam tersi çok modernler......ayıbına gitmiş olabilir canım. bu tür şeyleri ayıp karşılayan kesimler var maalesef. biz de kapalı aileyizdir ama ben babamı tutup da endokrinolojiye hormon testine beni götürmesini sağlamıştım :) ama bu tür kadın hastalıklarını ayıp karşılayanlar biliyorum. ben kesinlikle katılmıyorum bu görüşe, doğru da değil. ama bi de bunu düşün derim. 50 yaşındaki insanların da fikirlerini bu saatten sonra değiştiremezsin kabullenmek zorundasın bir şekilde. isteyerek gelmeme gibi bi durum yoktur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?