bence durumu acikla hic birseyi icinde tutma. ama ben olsam ne pahasina olursa olsun. nisanlaima onceden haber verirdim. nisanlin yetisemeyebilirdi de. ama olan olmus. siz once nisanliniza acin konuyu. sorun neden gelmediklerini.. eger bir kirginlik varsa ve nisanliniz biliyorsa size hissettiricektir. o gizlemeye calisirsa bile ogrenin sonra da asil niyetinizi aciklayin. eger emin olursaniz boyle bir yanlis anlasilmanin varligindan gerekli kisilere aciklamada bulunursunuz. ama ozellikle bunun icin aramayiniz, sizi gecmis olsuna tekrar aradiklarinda soylersiniz. zira siz suan hastasiniz, alttan alinmasi gereken ilgiyi hakeden sizsiniz. kendinizi bu kadar basit bir yanlis anlasilma icin cok yormayin. ama konuyu da muhakkak acikliga kavusturun.
cok gecmis olsun. sevgiler....
içimde tutmak istemiyorum zaten çünkü merak ediyorum. basit bir operasyonda olsa yarım saatliğine gelebilirdi çok kırgınım açıkcası ama söyledğim zamanda muhakkak beni haksız çıkartacak bi cevapları olur sizce??????bence durumu acikla hic birseyi icinde tutma. ama ben olsam ne pahasina olursa olsun. nisanlaima onceden haber verirdim. nisanlin yetisemeyebilirdi de. ama olan olmus. siz once nisanliniza acin konuyu. sorun neden gelmediklerini.. eger bir kirginlik varsa ve nisanliniz biliyorsa size hissettiricektir. o gizlemeye calisirsa bile ogrenin sonra da asil niyetinizi aciklayin. eger emin olursaniz boyle bir yanlis anlasilmanin varligindan gerekli kisilere aciklamada bulunursunuz. ama ozellikle bunun icin aramayiniz, sizi gecmis olsuna tekrar aradiklarinda soylersiniz. zira siz suan hastasiniz, alttan alinmasi gereken ilgiyi hakeden sizsiniz. kendinizi bu kadar basit bir yanlis anlasilma icin cok yormayin. ama konuyu da muhakkak acikliga kavusturun.
cok gecmis olsun. sevgiler....
bende bi yanlışlık yapmak istemiyorum onun için ağır hareket ediyorum bu zamana kadar aramızda bişey olmadı bundan sonrada olmasını istemiyorum nişanlım beni üzmemek için söylemez bu tarz şeyleri eminim ama ben ona bunu sorduktan sonra gidip annesine bu konuyla ilgili hesap sorarsa ben suçlu duruma geçicem sanki nişanlımı gaza getirmişim gibi bundan korkuyorum işte....canim once onlara neden gelmediklerini sorarsan, savunmaya gecerler. senin yapman gerekn nisanlini yoklayip durumu anlamak. onlar nasilsa ona tepkilerini belirtmislerdir de o sen uzulme diye birsey dememistir sana. sen once nisanlina sor, neden gelmiorlar, acaba yanlis mi anladilar benim gec haber verisimi" de. eger nisanlin yooo yok oyle bisey derse sen de samimiyetinden emin olursan o zaman sorarsin anne hayirdir neden gelmedin diye. biraz politik davran canim. en son soyleyecegini en basta soylersen hakliyken haksiz duruma dusersin.
sevgiler
ewet gülsüm şu an aklıma gelen tek sebep bu başka bi hatam olmadı kimseye karşı
geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim arkadaşlar birmirimizi tanımasakda görmesekde bu nezakette bulunuyoruz değil mi yani birbirimizle bişeyler paylaşıp güzel şeyler diliyoruz insana dokunanda bu işte önemsiz gibi görünen bi geçmiş olsun ziyareti insanın gördüğü önem ve değeri gösteriyor belki de .sağlığıma kavuştuğum için memnunum eğer o birgün hastalanırsa o insanlık dersini o zaman göstericem onun yaptığının tersini yaparak....
güzel sözmüş:)görmemezlikten gelelim bakalım umarım görmemezlikten geliyorum diye bu sorumsuz hareketler tekrar etmez çoğu insana iyilik yaramaz çünkü ben ondan kırıldıysa bile bunu söylemesini beklerdim çünkü ben net içi dışı bir insanları sewerim...tavsiyeler için tşk:)))Bencede öyle yap...bazi seyleri görmeyeceksin güzelim görsende fazla kafana takmayacaksin....birinin sana biri hatasida olsa unutmaki
Affetmek iyilerin intikamidir...a.s
arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce çikolata kistinden dolayı laparoskopi oldum yani genel anestezi altında bir operasyon geçirdim 24 yaşındayım doktora normal bir kontrol için gittim ameliyatlık bir durum olduğunu öğrendim üstelik kan değerlerim yüksek çıkınca doktorlar kanserden şüphelendiler patalojiden sonuç çıkmayınca kesin konuşamayız dediler bunalıma girdim uykusuz geceler geçirdim sorun şu ben nişanlıyım bu durumu nişanlıma ve ailesine uygun bir dille açıklayalım dedik kayınvalidemle sık görüşmeyiz fazla gelip gitmeyiz birbirimize nişanlımı çağırdım önce ona söyleyim dedim ama tesadüfen şehir dışında bir işi çıktı bende gitmekten vazgeçip işinden olmasın diye bişey söylemedim bi daha ki haftaya sölerim diye düşündüm gelmesi ameliyattan önceki günü buldu durumu anlattık çok üzüldü(çok hassas çünkü) o gün bizde kaldı ertesi sabah operasyon için evden çıktık öğleden sonrada operasyon bitti hastahaneden çıktım kayınbabam nişanlıma telefon açtı oda benim operasyon geçirdiğimi söyledi kayınvalidem aradı geçmiş olsun falan dedi konuştuk telefonda gayet iyidi ertesi gün bi daha aradı seside iyi geliodu ama beni geçmiş olsun için ziyarete gelmedi benimde moralim oldukça bozuldu ben bunu hakedicek bişey yapmadım halen moralim çok bozuk nişanlımada konuyla ilgili hiç bişey söylemedim ama içime dert oldu onların bu olayı geç duymasının sebebi saklamak istemem değil işini gücünü aksatmasın diyeydi ama yanlış anlaşıldım sizce ne yapmalıyım nişanlıma söyleyim mi onlara karşı da nasıl davranayım??????benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?