Hastalandım Kayınvalidem ziyarete gelmedi:)

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce çikolata kistinden dolayı laparoskopi oldum yani genel anestezi altında bir operasyon geçirdim 24 yaşındayım doktora normal bir kontrol için gittim ameliyatlık bir durum olduğunu öğrendim üstelik kan değerlerim yüksek çıkınca doktorlar kanserden şüphelendiler patalojiden sonuç çıkmayınca kesin konuşamayız dediler bunalıma girdim uykusuz geceler geçirdim sorun şu ben nişanlıyım bu durumu nişanlıma ve ailesine uygun bir dille açıklayalım dedik kayınvalidemle sık görüşmeyiz fazla gelip gitmeyiz birbirimize nişanlımı çağırdım önce ona söyleyim dedim ama tesadüfen şehir dışında bir işi çıktı bende gitmekten vazgeçip işinden olmasın diye bişey söylemedim bi daha ki haftaya sölerim diye düşündüm gelmesi ameliyattan önceki günü buldu durumu anlattık çok üzüldü(çok hassas çünkü) o gün bizde kaldı ertesi sabah operasyon için evden çıktık öğleden sonrada operasyon bitti hastahaneden çıktım kayınbabam nişanlıma telefon açtı oda benim operasyon geçirdiğimi söyledi kayınvalidem aradı geçmiş olsun falan dedi konuştuk telefonda gayet iyidi ertesi gün bi daha aradı seside iyi geliodu ama beni geçmiş olsun için ziyarete gelmedi benimde moralim oldukça bozuldu ben bunu hakedicek bişey yapmadım halen moralim çok bozuk nişanlımada konuyla ilgili hiç bişey söylemedim ama içime dert oldu onların bu olayı geç duymasının sebebi saklamak istemem değil işini gücünü aksatmasın diyeydi ama yanlış anlaşıldım sizce ne yapmalıyım nişanlıma söyleyim mi onlara karşı da nasıl davranayım??????benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

bence durumu acikla hic birseyi icinde tutma. ama ben olsam ne pahasina olursa olsun. nisanlaima onceden haber verirdim. nisanlin yetisemeyebilirdi de. ama olan olmus. siz once nisanliniza acin konuyu. sorun neden gelmediklerini.. eger bir kirginlik varsa ve nisanliniz biliyorsa size hissettiricektir. o gizlemeye calisirsa bile ogrenin sonra da asil niyetinizi aciklayin. eger emin olursaniz boyle bir yanlis anlasilmanin varligindan gerekli kisilere aciklamada bulunursunuz. ama ozellikle bunun icin aramayiniz, sizi gecmis olsuna tekrar aradiklarinda soylersiniz. zira siz suan hastasiniz, alttan alinmasi gereken ilgiyi hakeden sizsiniz. kendinizi bu kadar basit bir yanlis anlasilma icin cok yormayin. ama konuyu da muhakkak acikliga kavusturun.

cok gecmis olsun. sevgiler....

Anlayamadim tam olarak...sen nisanlinin ailesi sana hastaligni gec söylediginden dolayi kirginmi olduklarini düsünüyorsun?

Cok guzel yazmisin arkadasim sana katiliyorum..

sanada cok gecmis olsun Sewalcim , canim hic birsey icin uzme tatli canini

Siz ufak bir operasyon olarak mı anlattınız telefonda acaba onun için gelme gereği duymadı bir de fazla gidip gelmemiz yok diyorsunuz olayı tek taraflı olarak almayın bence üst üste iki gün telefon etmiş fazla da duyarsız kalmamış, ayrıca bazı insanlar bazı konularda hassas olamazlar fazla dert etmeyin siz kendinize iyi bakın, geçmiş olsuna.s.

ewet gülsüm şu an aklıma gelen tek sebep bu başka bi hatam olmadı kimseye karşı

Son düzenleme:
içimde tutmak istemiyorum zaten çünkü merak ediyorum. basit bir operasyonda olsa yarım saatliğine gelebilirdi çok kırgınım açıkcası ama söyledğim zamanda muhakkak beni haksız çıkartacak bi cevapları olur sizce??????

hepinize çook teşekkür ederim arkadaşlar.... ama kafamı kurcalayan şu ben kayınvalidem basit bi operasyonda geçirse ziyaret ederdim. neden bana bu kadarcık değeri çok gördü gücüme gitti doğrusu......benim annem nişanlımın burnu kanasa giderdi demekki o aynı değeri bana vermiyor

canim once onlara neden gelmediklerini sorarsan, savunmaya gecerler. senin yapman gerekn nisanlini yoklayip durumu anlamak. onlar nasilsa ona tepkilerini belirtmislerdir de o sen uzulme diye birsey dememistir sana. sen once nisanlina sor, neden gelmiorlar, acaba yanlis mi anladilar benim gec haber verisimi" de. eger nisanlin yooo yok oyle bisey derse sen de samimiyetinden emin olursan o zaman sorarsin anne hayirdir neden gelmedin diye. biraz politik davran canim. en son soyleyecegini en basta soylersen hakliyken haksiz duruma dusersin.
sevgiler

bende bi yanlışlık yapmak istemiyorum onun için ağır hareket ediyorum bu zamana kadar aramızda bişey olmadı bundan sonrada olmasını istemiyorum nişanlım beni üzmemek için söylemez bu tarz şeyleri eminim ama ben ona bunu sorduktan sonra gidip annesine bu konuyla ilgili hesap sorarsa ben suçlu duruma geçicem sanki nişanlımı gaza getirmişim gibi bundan korkuyorum işte....

kayınwaldenle ilişkine karışmak istemem ama sana geçmiş olsun demek istedim allah şifa wersina.s.

canim nisanlina cok kirgin ya da uzgun davranmazsan o da ailesine gidip hesap sormaz. ama soyle birsey var, suana kadar nisanlin da ailesinin seni ziyarete gelmeyisini yadirgamis olmali. eger o sesini cikartmiyorsa bunun iki nedeni vardir; ya gercekten olayin ciddiyetini anlamadi ailesi ya da sana karsi bir kirginliklari var ve nisanlin aranizda kalmamak icin ne sana ne onlara hicbirsey soylemiyor. yani sen sanki hatayi kendinde ariyormus gibi sorarsan sorun cikmayacaktir bence. hatta konuyu gelmemelerinden deil de senin gec haber verisinden ac once.şoyle: " boyle ameliyattan sonra telde tesadufen ogrendiler, insallah kendilerini aileden goremeyip de haber vermedigimi dusunmemislerdir" de mesela. nabiz olc once.sonra da ne niyetle gec haber verdigini acikla. eger nisanlin yok hayatim oyle bir yanlis anlasilma derse; "ben de beni bu yuzden ziyarete gelmediler diye uzuluyordum de". o da o anda neden gelmediklerini aciklamak zorunda kalicak. dikkat edersen sen hesap sormus olmuyorsun burda. konu kendiliginden acilmis olucak. tedirgin olmakta haklisin. nisanlilik evresinde yasanan seyler cok akilda kaliyor, iliskilerin yonunu belirliyor. umarim sorunsuz cozulur bu mesele.

bence aramis gecmis olsun demis zaten ille de gelmesi gerekmez yani.. gelmeyince senden bisi eksilmedi incilerin dokulmedi ya bosver sen sagliginla ilgilen.
yarin bir gun hasta olur sen gidersin ziyartine utandirirsin onu olur biter.
bu kadar canini sktgna degmez bana kalirsa.

ewet gülsüm şu an aklıma gelen tek sebep bu başka bi hatam olmadı kimseye karşı

Ben bunu bir hata olarak görmüyorum sewalcim...neticede sen caninla ugrasiyordun..ne kendini hazir hissediyorsan o zaman anlatmalisin...bunu sana hata olarak sunuyorlarsa cidden ayip ederler yani...

Lakin aramis gecmis olsun demis..ziyaretine gelmesi tabikide daha güzel olurdu fakat gelmemesinin altinda illede kötü bir sebeb arama bence...hata hic dert etme...:teselli:

Gecmis olsun canim..bu tür seyleri simdiden kafana takma...ve her zaman mesafeni koru..a.s

seni çok iyi anlıyabiliyorum üzülmende de haklısın.arayıp yanında olması gerekirdi..
ama bence hiç başkası için canını sıkma canm.eninde sonunda haklılığın ortaya çıkacaktır.allah o kadar büyük kii...
sen şimdi iyi olmana ve sağlıkla ayakta çok güzel günlere erişeceğini düşün..
hayat sana çok güzellikler sunacaktır canım.başkası için yıpratma o güzel canını.
acil şifalar diliyorum canımmm!a.s.

geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim arkadaşlar birmirimizi tanımasakda görmesekde bu nezakette bulunuyoruz değil mi yani birbirimizle bişeyler paylaşıp güzel şeyler diliyoruz insana dokunanda bu işte önemsiz gibi görünen bi geçmiş olsun ziyareti insanın gördüğü önem ve değeri gösteriyor belki de .sağlığıma kavuştuğum için memnunum eğer o birgün hastalanırsa o insanlık dersini o zaman göstericem onun yaptığının tersini yaparak....

Bencede öyle yap...bazi seyleri görmeyeceksin güzelim görsende fazla kafana takmayacaksin....birinin sana biri hatasida olsa unutmaki

Affetmek iyilerin intikamidir...a.s

Bencede öyle yap...bazi seyleri görmeyeceksin güzelim görsende fazla kafana takmayacaksin....birinin sana biri hatasida olsa unutmaki

Affetmek iyilerin intikamidir...a.s
güzel sözmüş:)görmemezlikten gelelim bakalım umarım görmemezlikten geliyorum diye bu sorumsuz hareketler tekrar etmez çoğu insana iyilik yaramaz çünkü ben ondan kırıldıysa bile bunu söylemesini beklerdim çünkü ben net içi dışı bir insanları sewerim...tavsiyeler için tşk:)))

Canim ya hemen art niyet aramamak lazim. son dakika haber verdigin icin onemsiz bir sey sanabilirler, ameliyatin nasil oldugunu bilmeyebilirler, sonucta bend e laparaskopi gecirdim ama hani olana kadar laparoskopi nedir vs diye bilmiyordum. bu sana az deger verdigini gostermez bence.

ama emin ol eger yakinda bir ameliyat old. ogrenip ilgilenmedigi icin uzuldugunu bildirecektir. ama bir sey diyeyim mi? ben laparoskopiden sonra kalktim eve geldim, hastanede kalmadim, ertesi gun doktor yat dedigi icin yattim, bir sonraki gun ayaktaydim, 4 gun sonra da piknige gittik, yani cok da buyutulecek bir sey degil laparoskopi. tabi bence.

her ne kadar olayı geçte duysalar senin ziyaretine gelmelilerdi..

sonuçta küçük te olsa büyükte olsa bir operasyon geçirmişsin..

zaten pek sık gelip gitmiyormuşssunuz.. eğer sık sık görüşüyoruz deseydin: geç haber verdiğin için alınmışlardır diye bir yorum yapacaktım..ama zaten sık görüşme olmadığı için bunda kırılacakları birşey göremedim ben..

hani bir türkü vardı: orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür gitmesekte görmesekte o köy bizim köyümüzdür..

sende görülmesende, yanına gelinmesede onların gelinisin

önemli olan normal günde değil desteğe ihtiyacın olan günde yanında olmalarıydı...

bunu nişanlınla sinir stres yapmadan konuşabilirsin..çok üzüldüğünü beklediğini dile getirebilirsin..bakalım sonuç ne olacak?

geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…