arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce çikolata kistinden dolayı laparoskopi oldum yani genel anestezi altında bir operasyon geçirdim 24 yaşındayım doktora normal bir kontrol için gittim ameliyatlık bir durum olduğunu öğrendim üstelik kan değerlerim yüksek çıkınca doktorlar kanserden şüphelendiler patalojiden sonuç çıkmayınca kesin konuşamayız dediler bunalıma girdim uykusuz geceler geçirdim sorun şu ben nişanlıyım bu durumu nişanlıma ve ailesine uygun bir dille açıklayalım dedik kayınvalidemle sık görüşmeyiz fazla gelip gitmeyiz birbirimize nişanlımı çağırdım önce ona söyleyim dedim ama tesadüfen şehir dışında bir işi çıktı bende gitmekten vazgeçip işinden olmasın diye bişey söylemedim bi daha ki haftaya sölerim diye düşündüm gelmesi ameliyattan önceki günü buldu durumu anlattık çok üzüldü(çok hassas çünkü) o gün bizde kaldı ertesi sabah operasyon için evden çıktık öğleden sonrada operasyon bitti hastahaneden çıktım kayınbabam nişanlıma telefon açtı oda benim operasyon geçirdiğimi söyledi kayınvalidem aradı geçmiş olsun falan dedi konuştuk telefonda gayet iyidi ertesi gün bi daha aradı seside iyi geliodu ama beni geçmiş olsun için ziyarete gelmedi benimde moralim oldukça bozuldu ben bunu hakedicek bişey yapmadım halen moralim çok bozuk nişanlımada konuyla ilgili hiç bişey söylemedim ama içime dert oldu onların bu olayı geç duymasının sebebi saklamak istemem değil işini gücünü aksatmasın diyeydi ama yanlış anlaşıldım sizce ne yapmalıyım nişanlıma söyleyim mi onlara karşı da nasıl davranayım??????benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki