iki gündür burda konu açıyorum kene mi diye. 4 doktor geZdim hepsi de büyük ihtimal ben dedi en son biri açtı inceledi ve ben dedi. Ben hala tam inanmıyorum ben olduğuna. Sanki ben ölüyormuşum da kimse bunu farketmiyormuş gibi hissediyorum. Allahtan bugün geçti o his yavaş yavaş. Her yıl düzenli olarak böyle oluyorum. Geçen sene de eve yarasa girdi diye kendimi kuduz olduğuma inandırdık ve inanın belirtilerini gösterdim. Bir belirti okuyorum anında o belirtiyi gösteriyorum. 1 ayda 7 kilo verdim ölmeyi bekledim resmen. Ondan önce de tetanoz olduğumu düşünüyodum. En son bu kene olayında bacağımı incelerken aşırı küçük bir ben gördüm. Nedense aklıma kene geldi. Bacağımın üst kısmında ve hep dar pantolon giyiyorum. Antalyadayım ve kampüs hariç çimenlil yüzü görmüyorum. Hemen kene belirtilerini okudum. Ateş bulantı yazıyor. Yemin ederim yarım saat sonra sanki ateşler içinde yanıyorum. Acile gittik ben dedi ama bulantın çok artarsa tekrar gel dedi. Ertesi güm bulantım ve ateşim devam ediyor. Başka bir acile gittim. Onlarda önce ben dedi ama emin olalım diye inceledi. Böcek yok ama yine de temkinli ol dediler. Sonra ben düzeldim. Ertesi güm tekrar belirtileri okudum ve yine fenalaştım. Özel hastaneye gittim. Ateşim var diyorum ölçüyolar 36.5. Bu makine bozuk gerçekten çok ateşim var diyoum. Doktor baktı bacağıma ve kene böyle olmaz dedi. Bu bi et beni ve tahriş olmuş ama emin olmak istiyorsan uyuşturup içine bakalım dedi. Neyse yaptı etti. Bana gösterid. Bak içinde hiçbirşey yok derinin üstünde benmiş bu dedi. Azıcık ikna olur gibi oldum ve bugün ateşim falan düştü iyiyim. Ben sürekli böyle olmaktan çok sıkıldım artık kaç gündür ders çalışamıyorum korkudan. Herkes bana gülüyor. Sorunum ne acaba benim ben de normal olmak istiyorum..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hastalık hastası olmak
- Konu Sahibi menetrier
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
- 448
panik atak.iki gündür burda konu açıyorum kene mi diye. 4 doktor geZdim hepsi de büyük ihtimal ben dedi en son biri açtı inceledi ve ben dedi. Ben hala tam inanmıyorum ben olduğuna. Sanki ben ölüyormuşum da kimse bunu farketmiyormuş gibi hissediyorum. Allahtan bugün geçti o his yavaş yavaş. Her yıl düzenli olarak böyle oluyorum. Geçen sene de eve yarasa girdi diye kendimi kuduz olduğuma inandırdık ve inanın belirtilerini gösterdim. Bir belirti okuyorum anında o belirtiyi gösteriyorum. 1 ayda 7 kilo verdim ölmeyi bekledim resmen. Ondan önce de tetanoz olduğumu düşünüyodum. En son bu kene olayında bacağımı incelerken aşırı küçük bir ben gördüm. Nedense aklıma kene geldi. Bacağımın üst kısmında ve hep dar pantolon giyiyorum. Antalyadayım ve kampüs hariç çimenlil yüzü görmüyorum. Hemen kene belirtilerini okudum. Ateş bulantı yazıyor. Yemin ederim yarım saat sonra sanki ateşler içinde yanıyorum. Acile gittik ben dedi ama bulantın çok artarsa tekrar gel dedi. Ertesi güm bulantım ve ateşim devam ediyor. Başka bir acile gittim. Onlarda önce ben dedi ama emin olalım diye inceledi. Böcek yok ama yine de temkinli ol dediler. Sonra ben düzeldim. Ertesi güm tekrar belirtileri okudum ve yine fenalaştım. Özel hastaneye gittim. Ateşim var diyorum ölçüyolar 36.5. Bu makine bozuk gerçekten çok ateşim var diyoum. Doktor baktı bacağıma ve kene böyle olmaz dedi. Bu bi et beni ve tahriş olmuş ama emin olmak istiyorsan uyuşturup içine bakalım dedi. Neyse yaptı etti. Bana gösterid. Bak içinde hiçbirşey yok derinin üstünde benmiş bu dedi. Azıcık ikna olur gibi oldum ve bugün ateşim falan düştü iyiyim. Ben sürekli böyle olmaktan çok sıkıldım artık kaç gündür ders çalışamıyorum korkudan. Herkes bana gülüyor. Sorunum ne acaba benim ben de normal olmak istiyorum..
senin gibi insanlar gogole ye acıp bu ne bune diye okumamalı. olmayan semptonları geciriyorsunuz. beyniniz size cok güzel oynuyor.
ayrıca o gece diyecektim ama belki kenedir diye sesimiz cıkartymadım. daha kene mevsimi degil. kene mayıs haziran gibi cıkar.
yarasa eve girdi diye kimse kuduz olmaz. fizikszel temas lazım. tetenoz olmak içinde baya ugraşmanız lazım. bu yaşına kadar pas ile cok fazla içe içe oldugumuzdan bagışlıklıgımız oldukca fazla tetenoza.
tabi bundan ürklüyorsanız saglık ocaklarına bnun aşıları yapıyor. koruma kalkanınızı daha güçlendirirsiniz.
psikolıga gitsen cok daiyi olur.
- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
- 448
bak kene olsa gercekten anlaşılır. belli sen hiç kene görmemişsin. nasıl olur ne oluru bilmiyorsun.iki gündür burda konu açıyorum kene mi diye. 4 doktor geZdim hepsi de büyük ihtimal ben dedi en son biri açtı inceledi ve ben dedi. Ben hala tam inanmıyorum ben olduğuna. Sanki ben ölüyormuşum da kimse bunu farketmiyormuş gibi hissediyorum. Allahtan bugün geçti o his yavaş yavaş. Her yıl düzenli olarak böyle oluyorum. Geçen sene de eve yarasa girdi diye kendimi kuduz olduğuma inandırdık ve inanın belirtilerini gösterdim. Bir belirti okuyorum anında o belirtiyi gösteriyorum. 1 ayda 7 kilo verdim ölmeyi bekledim resmen. Ondan önce de tetanoz olduğumu düşünüyodum. En son bu kene olayında bacağımı incelerken aşırı küçük bir ben gördüm. Nedense aklıma kene geldi. Bacağımın üst kısmında ve hep dar pantolon giyiyorum. Antalyadayım ve kampüs hariç çimenlil yüzü görmüyorum. Hemen kene belirtilerini okudum. Ateş bulantı yazıyor. Yemin ederim yarım saat sonra sanki ateşler içinde yanıyorum. Acile gittik ben dedi ama bulantın çok artarsa tekrar gel dedi. Ertesi güm bulantım ve ateşim devam ediyor. Başka bir acile gittim. Onlarda önce ben dedi ama emin olalım diye inceledi. Böcek yok ama yine de temkinli ol dediler. Sonra ben düzeldim. Ertesi güm tekrar belirtileri okudum ve yine fenalaştım. Özel hastaneye gittim. Ateşim var diyorum ölçüyolar 36.5. Bu makine bozuk gerçekten çok ateşim var diyoum. Doktor baktı bacağıma ve kene böyle olmaz dedi. Bu bi et beni ve tahriş olmuş ama emin olmak istiyorsan uyuşturup içine bakalım dedi. Neyse yaptı etti. Bana gösterid. Bak içinde hiçbirşey yok derinin üstünde benmiş bu dedi. Azıcık ikna olur gibi oldum ve bugün ateşim falan düştü iyiyim. Ben sürekli böyle olmaktan çok sıkıldım artık kaç gündür ders çalışamıyorum korkudan. Herkes bana gülüyor. Sorunum ne acaba benim ben de normal olmak istiyorum..
kene cilde başınıı gömer kıçını degil. o kıç kısmı da gunden gune şişer şişer şişer sonrada seni bırakır ve ölür.
yani bugun hala acababu ben degil de kene mi diyorsan kendine eziyeti seviyrsun demektir.. kene olsa daha ilk dk anlarlardı.
- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
- 63
bak kene olsa gercekten anlaşılır. belli sen hiç kene görmemişsin. nasıl olur ne oluru bilmiyorsun.
kene cilde başınıı gömer kıçını degil. o kıç kısmı da gunden gune şişer şişer şişer sonrada seni bırakır ve ölür.
yani bugun hala acababu ben degil de kene mi diyorsan kendine eziyeti seviyrsun demektir.. kene olsa daha ilk dk anlarlardı.
Sağolun içimi rahatlattınız ama inanın beynime söz geçiremiyorum. Amaan boşver demek istiyorum ama ölmekten korkuyorum pisi pisine..
- 29 Nisan 2016
- 1.387
- 4.055
- 133
Baslikta da yazdiginiz gibi " hastalik hastasi" adli rahatsizliginiz olabilir.
Bu hastaliga sahip insanlar,ciddi bir hastaliklari oldugunu,tedaviye gec kaldiklarini,dermansiz bir dertlerinin oldugunu ve doktorlarin bile bunu fark edemedigini dusunebilirler.
Psikolojik destek almayi dusunmez misiniz ?
Bu hastaliga sahip insanlar,ciddi bir hastaliklari oldugunu,tedaviye gec kaldiklarini,dermansiz bir dertlerinin oldugunu ve doktorlarin bile bunu fark edemedigini dusunebilirler.
Psikolojik destek almayi dusunmez misiniz ?
- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
- 448
hayatta ölmek diye birşey var. bunu düşünp bugun bugun kesin bugun ölücem diyerek hiçbir yere varamazsın ki.. hayatını güzel yaşamaya bak :)Sağolun içimi rahatlattınız ama inanın beynime söz geçiremiyorum. Amaan boşver demek istiyorum ama ölmekten korkuyorum pisi pisine..
- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
tedavi olmanz şart panik atak ilerlemişte baya ikna bile zor oluyorsunuz.iki gündür burda konu açıyorum kene mi diye. 4 doktor geZdim hepsi de büyük ihtimal ben dedi en son biri açtı inceledi ve ben dedi. Ben hala tam inanmıyorum ben olduğuna. Sanki ben ölüyormuşum da kimse bunu farketmiyormuş gibi hissediyorum. Allahtan bugün geçti o his yavaş yavaş. Her yıl düzenli olarak böyle oluyorum. Geçen sene de eve yarasa girdi diye kendimi kuduz olduğuma inandırdık ve inanın belirtilerini gösterdim. Bir belirti okuyorum anında o belirtiyi gösteriyorum. 1 ayda 7 kilo verdim ölmeyi bekledim resmen. Ondan önce de tetanoz olduğumu düşünüyodum. En son bu kene olayında bacağımı incelerken aşırı küçük bir ben gördüm. Nedense aklıma kene geldi. Bacağımın üst kısmında ve hep dar pantolon giyiyorum. Antalyadayım ve kampüs hariç çimenlil yüzü görmüyorum. Hemen kene belirtilerini okudum. Ateş bulantı yazıyor. Yemin ederim yarım saat sonra sanki ateşler içinde yanıyorum. Acile gittik ben dedi ama bulantın çok artarsa tekrar gel dedi. Ertesi güm bulantım ve ateşim devam ediyor. Başka bir acile gittim. Onlarda önce ben dedi ama emin olalım diye inceledi. Böcek yok ama yine de temkinli ol dediler. Sonra ben düzeldim. Ertesi güm tekrar belirtileri okudum ve yine fenalaştım. Özel hastaneye gittim. Ateşim var diyorum ölçüyolar 36.5. Bu makine bozuk gerçekten çok ateşim var diyoum. Doktor baktı bacağıma ve kene böyle olmaz dedi. Bu bi et beni ve tahriş olmuş ama emin olmak istiyorsan uyuşturup içine bakalım dedi. Neyse yaptı etti. Bana gösterid. Bak içinde hiçbirşey yok derinin üstünde benmiş bu dedi. Azıcık ikna olur gibi oldum ve bugün ateşim falan düştü iyiyim. Ben sürekli böyle olmaktan çok sıkıldım artık kaç gündür ders çalışamıyorum korkudan. Herkes bana gülüyor. Sorunum ne acaba benim ben de normal olmak istiyorum..
- 12 Kasım 2016
- 785
- 851
- 23
Bı imparator vardı ismi aklıma gelmiyor dünyayla savaşmış binlerce katliam yapmış savaş etmiş sağ çıkmış ama sivrisinek ısırması sonucu ölmüştü . Kaderde varsa pisi pisine ölmek elden ne gelir canım ya , bende biara senin gibiydim biri kötü bişey anlatınca hastalıklarla ilgili hemen ya bendede olursa diye günlerce hasta hissederdim çok berbat bişey , nasıl yendim biliyomusun herşeyi akışına bırakarak , kaderime daha çok inanarak Allah'a şükür inancım var nasılsa olcem bigun bari yaşarken huzurlu yasiyim diye karar aldım. Aklıma kötü bir düşünce gelince hastalıkla ilgili amaaan kaderde ne varsa o olur diyorum beynimin beni ele geçirmesine set koyuyorum oan. Sende bunu deneyebilirsin işe yarıyor , sevgiler..Sağolun içimi rahatlattınız ama inanın beynime söz geçiremiyorum. Amaan boşver demek istiyorum ama ölmekten korkuyorum pisi pisine..
Bir gün hepimiz öleceğiz kardeşimSağolun içimi rahatlattınız ama inanın beynime söz geçiremiyorum. Amaan boşver demek istiyorum ama ölmekten korkuyorum pisi pisine..
Dahası vakti saati saniyesi belli şaşmaz
Korktuğun her ne ise ondan da ölebilirsin
Ve ya hiçbirşey yapmıyorken de ölebilirsin
Aslolan hazır olmaktır
Ölümü erkene almak veya geciktirmek elimizde değildir
Hakkımızda tayin edilmiş bir yazgı vardır ve o ne derse o olacaktır
Kadere iman konusunu güvenilir kaynaklardan incelemenizi tavsiye ederim
- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
Bu tarz psikolojik rahatsızlıklar birbirinden öyle keskin çizgilerle ayrılmaz. Panik atak, anksiyete, takıntılar kol kola geziyor çoğu zaman. Özellikle böcek ve hayvanlarla ilgili olanları yazmışsınız, yarasa kene vs bu da önemli bir ayrıntı. Psikoloğa gidin, biran önce yol katedin, hayat böyle çok zor olur sizin için.
- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Panik atakdan ziyade obsesif bozukluk bu.1 yıldır bende de hayatımı etkileyecek kadar var. Birkaç aydır korkudan evden bile çıkamadım. Bir arkadaş çok güzel demiş az önce beyin sana oyun oynuyor diye. Aynen beynimiz bize oyun oynuyor. Sen o kadar iyi anlıyorum ki. Bu rahatsızlığımın aşırı olduğu dönemlerde beynimi kontrol edemiyordum. Aklına bir şey geliyor kafayı ona takıyorsun ve ne yaparsan yap kurtulamıyorsun. Bir arkadaş beynimin beni ele geçirmesine izin vermiyorum yazmış ama bizim gibi bu hastalığı ilerlemiş insanlarda bunu başarmak inanın çok zor. Allah kimseye vermesin. Şimdi daha iyiyim ufak tefek şeyler hala var ama düzeldim sayılır. O yüzden artık beynimin beni ele geçirmesine izin vermiyorum Ama bu rahatsızlığım daha kötüyken bu imkansızdı beynime engel olamıyordum
- 14 Temmuz 2017
- 43
- 211
- 8
- 38
Merhaba cnm öncelikle aynı olmasa bile benzer seyler kendimde yasadıgım ıcın seninle enpati kurabiliyorum daha once bana doktor tarafından koyulan yanlıs bir teshısle kendimde gercekte olmayan hastalık belirtileri görmeye basladım psikiyatriye gittim anksiyete bozuklugu dedi ilaç kullandım tamamen bitki gibi yasadım bi sure sonunda dusundum bi şekilde hayata baglanmak lazım diye dusunup yavas yavas hayata karıstım diyebilirim
- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23