- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
Bende 26 temmuzda yaptırdım hemen hemen aynı zamandaben
25 temmuzda yaptirdim igneyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 26 temmuzda yaptırdım hemen hemen aynı zamandaben
25 temmuzda yaptirdim igneyi
evet ins guzl olur ikimiz icin.Bende 26 temmuzda yaptırdım hemen hemen aynı zamanda
İnşallah canımevet ins guzl olur ikimiz icin.
Arkadaşım mesajlarını gördüm cevap vermek istedim çatlatma ignesinde hamilelik hormonu var o yüzden igneden sonra 15 test yapmamak lazım çünkü pozitif çıkar ve yanıltıcı olur 15 günden sonra yaparsan doğru sonucu alırsın inşallah bebegin seninledir: )e
vet cnm katibim. hayirlisi hakkimizda. test silik cikti, umutlanmakta istemiyorum
yok cnm regl oldm zatenArkadaşım mesajlarını gördüm cevap vermek istedim çatlatma ignesinde hamilelik hormonu var o yüzden igneden sonra 15 test yapmamak lazım çünkü pozitif çıkar ve yanıltıcı olur 15 günden sonra yaparsan doğru sonucu alırsın inşallah bebegin seninledir: )
Üzülme canım diğer ay olur inşallahyok cnm regl oldm zaten
kayinvalideye gtcz ovu gunu oralarda olmsz artikÜzülme canım diğer ay olur inşallah
Diğer ay doktoruna söyle klomen menopur iğne ve ovitrelle versin daha iyi gelişiyor yumurtalar hergün iğne yaptırıyorsun 6 tane birde öyle dene istersenkayinvalideye gtcz ovu gunu oralarda olmsz artik
Bende 2 kere klomen ve ovitrelle denedim olmadı sadece düşük yaptımDiğer ay doktoruna söyle klomen menopur iğne ve ovitrelle versin daha iyi gelişiyor yumurtalar hergün iğne yaptırıyorsun 6 tane birde öyle dene istersen
sen.oylemi yaptn cnmDiğer ay doktoruna söyle klomen menopur iğne ve ovitrelle versin daha iyi gelişiyor yumurtalar hergün iğne yaptırıyorsun 6 tane birde öyle dene istersen
yeni gordun cnm. allah saglikli versin. zorlastiriosa ins guzllestiriodurBende 2 kere klomen ve ovitrelle denedim olmadı sadece düşük yaptım
Evet hatta doktor aşılama yapalım dedi ama doğal yolla da olur hangisini istersin dedi bende doğal olsun dedim inşallah sonucu da iyi olursen.oylemi yaptn cnm
Amin inşallah canımyeni gordun cnm. allah saglikli versin. zorlastiriosa ins guzllestiriodur
Benimde dün ağrıyordu olcam galiba dedim bugün ağrı filan kalmadı belli olmaz inşallah olmazsın canımYarin adet gunum olucam galiba yumurtaliklarim agriyor adet agrisi gbi hamile olsam bole agrimaz dmi
ay olmsn ins bebisin olsn yaaBenimde dün ağrıyordu olcam galiba dedim bugün ağrı filan kalmadı belli olmaz inşallah olmazsın canım
İnşallah canım hayırlısıyla olsunay olmsn ins bebisin olsn yaa
Insallah bebegim olsun cok istiyorumBenimde dün ağrıyordu olcam galiba dedim bugün ağrı filan kalmadı belli olmaz inşallah olmazsın canım
Yumurtlama belirtisidir onlar canım çünkü o günlerdesin gebelik hemen o günlerde belirti vermiyo inşallah hamile kalmışsındır o günleri degerlendirmeni öneririmHanımlar yumurtlamadan sonra 2 gün boyunca sağ kasığımda batma yaşadım. Sulu beyaz akıntı var ama çok değil. Hep ıslak hissediyorum öyle tarif edeyim. Batma ani hareket yaptığımda devam ediyor. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? Ona göre hareketlerime dikkat edeyim diye danışaydın dedim...