- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
İnşallah canım mülakat için önerebileceğin bir şey var mıins gonlune gore olur cnm. katiplik ozel sektore gore iyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım mülakat için önerebileceğin bir şey var mıins gonlune gore olur cnm. katiplik ozel sektore gore iyi.
esin ne is yapio. referans tabiki. kac kelime ile girdin. hangi,komisyon. bunlarin hepsi etkiliİnşallah canım mülakat için önerebileceğin bir şey var mı
Eşim asker eşimin işi olumsuz bir durum oluşturur mu referansım da var kelime sayım çok değil 100 kelime yazdım antepte gircemr
esin ne is yapio. referans tabiki. kac kelime ile girdin. hangi,komisyon. bunlarin hepsi etkili
Swn izmirde mi yaşıyorsunr
esin ne is yapio. referans tabiki. kac kelime ile girdin. hangi,komisyon. bunlarin hepsi etkili
vet cnm, izmirde yasiyorum.Swn izmirde mi yaşıyorsun
sikinti yapma o zaman cnm. ref. etkili herseyden onceEşim asker eşimin işi olumsuz bir durum oluşturur mu referansım da var kelime sayım çok değil 100 kelime yazdım antepte gircem
Bende dokuz eylülde okudum hatta izmir adliyesinde okuldan arkadaşım var çok güzel şehir çok şanslısın teşekkürler verdiğin bilgiler için inşallah bebeklerimiz en kısa zamanda gelire
vet cnm, izmirde yasiyorum.
cnm hayirlisi ile alalim kucaklarimiza. igbeler yoruo beni cok. ins bu ay tutar da tekrr gerek klmzBende dokuz eylülde okudum hatta izmir adliyesinde okuldan arkadaşım var çok güzel şehir çok şanslısın teşekkürler verdiğin bilgiler için inşallah bebeklerimiz en kısa zamanda gelir
İnşallah sadece ovitrelle mi yaptırdın ben menopur klomen ve ovitrelle yaptırdım bu ay iğneler bende kilo yaptı bir çok fazla göğüs ağrım varins
cnm hayirlisi ile alalim kucaklarimiza. igbeler yoruo beni cok. ins bu ay tutar da tekrr gerek klmz
yok cnm crimnon 2 doz tek seferde yaptirdim. ondan once de klomen kullandim 5 gun. bendede gogusler agrio. kistimde var goguslerimde ona bsgliyorum.İnşallah sadece ovitrelle mi yaptırdın ben menopur klomen ve ovitrelle yaptırdım bu ay iğneler bende kilo yaptı bir çok fazla göğüs ağrım var
İnşallah bebeklerdendir bu ağrılar ama iğnelerinde bu tarz etkileri oluyoryok cnm crimnon 2 doz tek seferde yaptirdim. ondan once de klomen kullandim 5 gun. bendede gogusler agrio. kistimde var goguslerimde ona bsgliyorum.
vet doktorum soyledi. hamilelkk belirtilerinin hepsini,yasarsin demistiİnşallah bebeklerdendir bu ağrılar ama iğnelerinde bu tarz etkileri oluyor
Beklemekten başka şansımız yok o yüzdene
vet doktorum soyledi. hamilelkk belirtilerinin hepsini,yasarsin demisti
malesef oyle cnm. sen yptinmi hic testBeklemekten başka şansımız yok o yüzden
Yok yapmadım ayın 17 sine kadar beklicem adet tarihim yarın ama biraz beklemek istiyorum her seferinde gidip negatif sonuç almak yorucu oluyor en azından hastane işleriyle uğraşmamış olurum iğnenin yapıldığı günde sayılıyor mu 15 gün sonra test yapın diyor ya doktorlarmalesef oyle cnm. sen yptinmi hic test
igne dahil dedi doktor. ovulasyon yaptinmi sen bugunlerdeYok yapmadım ayın 17 sine kadar beklicem adet tarihim yarın ama biraz beklemek istiyorum her seferinde gidip negatif sonuç almak yorucu oluyor en azından hastane işleriyle uğraşmamış olurum iğnenin yapıldığı günde sayılıyor mu 15 gün sonra test yapın diyor ya doktorlar
Yok hiçbirşey yapmadım üstünde durmamaya çalışıyorum merak ediyorum ama takıntı haline getirmemeye çalıştığım için testlerle uğraşmak istemiyorum bu forumda biri normal adet tarihinizi bekleyin iğneye göre günüm geçti diye düşünmeyin demiş acaba hangisi doğru diye düşünmeden edemedimigne dahil dedi doktor. ovulasyon yaptinmi sen bugunlerde
Sen ne zaman yaptırdın iğneyiYok hiçbirşey yapmadım üstünde durmamaya çalışıyorum merak ediyorum ama takıntı haline getirmemeye çalıştığım için testlerle uğraşmak istemiyorum bu forumda biri normal adet tarihinizi bekleyin iğneye göre günüm geçti diye düşünmeyin demiş acaba hangisi doğru diye düşünmeden edemedim
25 temmuzda yaptirdim igneyiSen ne zaman yaptırdın iğneyi