- 22 Mart 2009
- 4.953
- 1.454
- Konu Sahibi florence_N
Gençlik hastalığınamı yakalandı acaba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki iyileşiyor çok sevindimZinciri tutunca hazirola geçiyor. Gerçi ilk günler bağlamamistim ama ayağa kalkmiyordu hiç.
Yavrular zor iyileşiyor çoğuda atlatamıyor bu hastalıkları, sizinki toparlanıyor yavaş yavaş ,Yavru köpekler böyle yavaş mi iyileşir? Bizim çocuklar en fazla 2 gün hasta olur. Bugün 3. İğnelerini oldu. Dört gözle yemek yediği günü bekliyorum. Bugün dolma verdim, yedi sandık. Evde resmen bayram havası. Sonra fasulye verdim baktım yemiyor. Meğerse tavuk yemis yemeği. Normalde yaklastirmaz tavukları yanına. Yemeyince lapa püresine talim etti.
Ağzını açmıyor ki. Köpek dişlerinin hemen önünde enjektörün ucunu sokabilecegim küçük bir aralık var. Dudağını dikkatlice aşağı çekip o aralıktan veriyorum. Siringayla geçmesi için de blenderdan geçiriyorum, baldan kıvamlı oluyor. Başka nasıl yedirebilirim ki..Yavrular zor iyileşiyor çoğuda atlatamıyor bu hastalıkları, sizinki toparlanıyor yavaş yavaş ,
Pirinç lapası yemesi güzel süzmeden pilav gibi versenizde olur içine biraz tavuk karıştırıp ,ben ağzına zorla tıkıştırıyordum yesin diye , birde probiyotik jel mide bağırsak sistemlerine iyi geliyor onu vermişti veteriner
Tavuklar çalmış yemeğini demekki
Önden değil yandan verin , ağızları yanak boşluğundan kolay açılır ,ordaki dişler küçükAğzını açmıyor ki. Köpek dişlerinin hemen önünde enjektörün ucunu sokabilecegim küçük bir aralık var. Dudağını dikkatlice aşağı çekip o aralıktan veriyorum. Siringayla geçmesi için de blenderdan geçiriyorum, baldan kıvamlı oluyor. Başka nasıl yedirebilirim ki..
Yazık ya inşallah biran önce iyileşir ,allah razı olsun sizdenYan taraf oluyor yine. Taneli bir şey koyacak kadar ağzını açmıyor. Diş arasından sıkıyorum yalanip yutuyor. Başını havaya kaldırıyorum hafif, kesinlikle yutmuyor. İlla bırakicam, başını öne eğecek.
Burnunu kapatıncada ağızını açar bir de öyle denersiniz .İlk resimde yukarı mi çekiyor? Öyle ise bugün onu da denedim, 2 kere açtı sonra taktik geliştirdi, ben yukarı yaptıkça kafayı kaldırıp dişlerini kilitledi. Bir de dişlerine eldivenle de olsa dokunmak urkutucu geliyor.