- 17 Ağustos 2011
- 22.082
- 137.955
- Konu Sahibi florence_N
Çok saçma ama, nasıl iki farklı şekilde işler sistemleri? Acaba kendi ev köpeğinizi hasta olunca sokak köpeği gibi onlara götüreceksin diye mi düşündüler?Büyükşehir belediyesini şimdi aradım. Sahipli ise veterinere kendi imkaninizla gotureceksiniz dediler. Sokak hayvaniysa da ekiplerimiz alıp tedavi edecek ve hayvan barınağına götürecekler dedi. Tedavi Edip geri getirsinler, ben bu köpeği sahiplenen eğim dedim, geri gelmiyor dedi. Hayvan ambulansları da yaralı ve kazalı hayvanları barınağa götürmek içinmiş.
Çünkü daha iki ay olmadı bizim kuçu kuçu olayı.
Biz belediyeyi aradık,çağrı merkezinden hayvan işlerine baglandik ve sokakta bir köpeğin başına böyle böyle birşey geldi falan dedik. Kaza değil, o da çok hastaydı.
İletişim bilgilerimizi aldılar, gelince bizi arayip köpeği aldılar, her aradığımızda bilgi verdiler ve iki hafta sonra kulağı küpeli bir şekilde geri mahalleye getirdiler. Hatta hiç kriz geçirmemis oradayken,gözlem yapmışlar falan, bayağı da rapor verdiler bize.
Gerçekten umursamaz davranmalarina üzüldüm. İsterseniz bir de belediyeyi arayın , evinizin bahçesine bağlandığınız söylemeyin ama,hep sokaktaymis gibi davranin. Bakalım onlar ne diyecek?
Hayvan orada can çekişirken yaşanan çaresizlik hissini iyi bilirim ya. Umarım bir yolunu bulursunuz : (