Çizgi var gibi ama net görünmüyor test bulanık çekmişsinNormalden 4 gün önce hasta oldum test yaptım yorumlar mısınız ?????
Ya ilk önce aslında daha 4 gün var hasta olmama ama önce kahverengi leke geldi cok az sonra pembeye dondü oda damla kadar yani sonra gün boyu kesilip kırmızı kan geldi ama hastalık zamanı kadar aşırı değil adet belirtisi de yaşamadım bu seferBazi kadinlar ustune gormede yasayabiliyormus insallah oyledir seninkide saglikli bi bebegin vardir.Benzetmek gibi olmasin lutfen uzulmede ama benim dis gebelik gecirdigim zaman boyle olmustu hem pozitif cikmisti hemde normal adetime gore daha az adet olmustum ama ilk basta dis gebelik oldugu anlasilmadan once doktor hamileligin baslarinda kanama normal dedi hep.Kahverengi ya da pembemsiyse korkma ama parlak kirmiziysa sorunlu bi durum olabilir.Iki gunde bi kan vermen gerekebilir.Yerlesme kanamasida olabilir net adet oldunmu.
Canım yanlış olmasın ama acaba kimyasalmı olduFikri olan var mı
Erken gebelik testi yapsana yada varsa başka ondan yapFikri olan var mı
Bende bu ay regl den 5 gün önce lekelenme oldu 10 gün sürdü sonra regl başladı ama öyle böyle değil parça şeklinde oda 10 günden fazla sürdü toplam 23 gün doktora gittim kan testinde gebelik çıktı düşük yapiyormusum meğer ihmal etme derim canımNormalden 4 gün önce hasta oldum test yaptım yorumlar mısınız ?????
Gecenlerde yaptım hatalı dediler 2 gün sonra bunu yaptım yine pozitif kan verdim şimdi bakalım ne cılacakErken gebelik testi yapsana yada varsa başka ondan yap
Taman canım en iyisi yapmışsın hayırlısı artıkGecenlerde yaptım hatalı dediler 2 gün sonra bunu yaptım yine pozitif kan verdim şimdi bakalım ne cılacak
4 gün önce de 1.20 çıkmıştı yine 1.20 cıktı ne düşmüş ne yükselmişTaman canım en iyisi yapmışsın hayırlısı artık
Ozaman gebelik yok değer negatif test hatalı olabilir4 gün önce de 1.20 çıkmıştı yine 1.20 cıktı ne düşmüş ne yükselmiş
Peki beta niye düşmedi neden hala 1.20Ozaman gebelik yok değer negatif test hatalı olabilir
Düşmesi gerekmiyor değer 5 altında zaten negatifPeki beta niye düşmedi neden hala 1.20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?