Teşekkürler yinede araştırayım benİstanbul'da değilim üzgünüm
Küçük kızıma hamile kalabilmek için bir takım ilaçlar kullandım yumurta çatlama iğnesi felan(8Yıl olmayinca) .Aşılama olunca evde gebelik testi yaptım pozitif.Esimde o gün hemen doktorumuza gidelim dedi o sabah gittik kan testi istedi pozitifti. Sisteme düşmüş ben isyerine gelince eşimi aile hekimi aramış eşiniz hamile haberiniz var mı? Diye.Esimde aşılama yaptırdık demis.Kocasiz aşılama yaptıramayacagima göre...Banada islenmiyor, hasta yakinina bile soylemiyoruz, bakanligin talimati var dediler. Bebegim kucuk oldugu icin esimi yollayacaktim. Kendim gittim ogrendim. 1 hafta sonra e nabizda gordum sonucu
Bu arada beta testini de aşılamaya da özel bir hastanede yaptırdım.Antalyanin en gözde hastanelerinden.Sisteme girince demek ,aile hekiminin isguzarligi işte.Bende bayağı kalayladim kocamı arayıp karınız hamile haberiniz varmi ne demek belki ben supriz yapacağım daha işyerine geleli 1 saat olmamış.
Sabah 7de kalkıyorum ise gitmek için.ilk idrar ile yapayım dedim pozitif çıktı o sırada zaten eşim yanımdaydı.hemen doktora gidelim dedi gittik.doktor değerlere de bakalım dedi ve test yaptırdık.Hayir anlamadığım tamda :eşiniz hamile haberiniz var mı diye sormuş. Sabahın 9bucugu gibi.Abi sen o saatte hastana bak yada beni ara teyit et direkt eşimi arayıp o cümleyi kurmuş. Ben isyerine vardım esim aradı böyle böyle oldu diye.Hayir belki supriz yapacağım sabahin7-8i aile hekimini aramak aklıma gelmedi benim telastan(zaten o saatte ulasamam).Esimde şimdi beraberdik haberim var zaten aşılama yaptırdık demis.8 yıl olmayınca bir sabah kalkıp pozitif görünce insan değişik oluyor.Gebelik onlar icin onemliymis. Aile hekimim ozellikle rica etmisti kocandan once bana söyle demistiesinizi aramasını anlayamadim. Sacma olmuş
Belki hemen söylemeyeceksin ne saçma ya hemen ispiyoncu gibi onu niye arıyor. İlk defa duydum böyle bişey.Sabah 7de kalkıyorum ise gitmek için.ilk idrar ile yapayım dedim pozitif çıktı o sırada zaten eşim yanımdaydı.hemen doktora gidelim dedi gittik.doktor değerlere de bakalım dedi ve test yaptırdık.Hayir anlamadığım tamda :eşiniz hamile haberiniz var mı diye sormuş. Sabahın 9bucugu gibi.Abi sen o saatte hastana bak yada beni ara teyit et direkt eşimi arayıp o cümleyi kurmuş. Ben isyerine vardım esim aradı böyle böyle oldu diye.Hayir belki supriz yapacağım sabahin7-8i aile hekimini aramak aklıma gelmedi benim telastan(zaten o saatte ulasamam).Esimde şimdi beraberdik haberim var zaten aşılama yaptırdık demis.8 yıl olmayınca bir sabah kalkıp pozitif görünce insan değişik oluyor.
E nabizda geçen yıl yaptirdigim gebelik testi sonucum bile görünüyor.ozel klinik de olsa test sonucunu sisteme işlemek zorunda degil mi ? Doktor arkadaşlar vardı bilgilendirirler heralde.Merhaba İstanbul’da gizliliğe önem veren özel muayene kadın hastalıklar için hastane iyi bir jinekolog biliyor musunuz? Ve kayda geçmesini istemiyorum bu konu hakkında bilen biri açıklar mı durumj
Reşit olan bireyin kendi cep telefonunu arar. Öğretmen gibi velisini aramaz . gebelik var , gelin takviyelerinizi alın ya da kilo ,tansiyon,şeker , hamilelik sürecindeki bilgilendirmeler için . İspiyonculukla ne alakası var. İşlerini iyi yapıyorlar. Gebelik takip süreci var doğum haftasında bile 2 günde bir arayıp doğum gerçekleşti mi diye bilgi alıyorlar. Doğum sonrasında topuk kanı , kilo, baş çevresi aşı vs için.Belki hemen söylemeyeceksin ne saçma ya hemen ispiyoncu gibi onu niye arıyor. İlk defa duydum böyle bişey.
Sizde hatlar karıştı galiba. Sonuç çıkar çıkmaz kocayı aramış söylemiş. Kendin diyorsun reşit olan bireyin kendi cep telefonunu arar diye. Belki karısı sürpriz yaparak söyleyecek? Gebelik takibi anne adayı yapıyor zaten? Eşiniz hamile diye araması nedir yani. Benim ve çevremde doğum yapan hiçkimsenin eşini böyle aramadılar. Onlar mı işlerini iyi yapmıyor?Reşit olan bireyin kendi cep telefonunu arar. Öğretmen gibi velisini aramaz . gebelik var , gelin takviyelerinizi alın ya da kilo ,tansiyon,şeker , hamilelik sürecindeki bilgilendirmeler için . İspiyonculukla ne alakası var. İşlerini iyi yapıyorlar. Gebelik takip süreci var doğum haftasında bile 2 günde bir arayıp doğum gerçekleşti mi diye bilgi alıyorlar. Doğum sonrasında topuk kanı , kilo, baş çevresi aşı vs için.
Oraya telefon numarası olarak kocasının numarasini verdiyse onu ararlar. Ellerindeki iletişim numarası neyse o. Suç saglikocaginda değil , konu sahibinde. hatlar karışmadı ,herşeyin farkındayım. Ve gebelik varsa da çağırmak zorundalar.Sizde hatlar karıştı galiba. Sonuç çıkar çıkmaz kocayı aramış söylemiş. Kendin diyorsun reşit olan bireyin kendi cep telefonunu arar diye. Belki karısı sürpriz yaparak söyleyecek? Gebelik takibi anne adayı yapıyor zaten? Eşiniz hamile diye araması nedir yani. Benim ve çevremde doğum yapan hiçkimsenin eşini böyle aramadılar. Onlar mı işlerini iyi yapmıyor?
VarsayımlarOraya telefon numarası olarak kocasının numarasini verdiyse onu ararlar. Ellerindeki iletişim numarası neyse o. Suç saglikocaginda değil , konu sahibinde. hatlar karışmadı ,herşeyin farkındayım. Ve gebelik varsa da çağırmak zorundalar.
Varsayımlar
Hayır ilk kadına ulaşacaklar. Koştura koştura kocayı aramanın saçmalığını savunuyor musun cidden?
Yahu aramışlar diyor. Hayret bişey ya.Hanımefendi kocasını neden arasınlar ya sistemde kayıtlı olan numarayı ararlar. O numaraya ulaşamazlarsa 2. Numarayı ararlar. Hiç mi sağlık ocağına gitmediniz ya da aranmadiniz.
Ben aramamislar demiyorum ki benim lafima atlayan sizsiniz hanımefendi. Siz ispiyoncu gibi neden arıyorlar diyerek aramalarına sasirmissiniz. Zaten normal olan aramaları. Orada kimin numarası kayitliysa aranır. Ay size de laf anlatmak cok zor ya.Yahu aramışlar diyor. Hayret bişey ya.
Asıl ben laf anlatamıyorum. Kadın kocasına söylemeden haberiniz olsun eşiniz hamile demek normal mi?Ben aramamislar demiyorum ki benim lafima atlayan sizsiniz hanımefendi. Siz ispiyoncu gibi neden arıyorlar diyerek aramalarına sasirmissiniz. Zaten normal olan aramaları. Orada kimin numarası kayitliysa aranır. Ay size de laf anlatmak cok zor ya.
Herkes aile hekimine bilgilerini verirken kendi numarasını vermiyor. Eğer eşinin numarasını verdiyse eşini aramışlardır. Onu kast ediyor hanımefendi.Asıl ben laf anlatamıyorum. Kadın kocasına söylemeden haberiniz olsun eşiniz hamile demek normal mi?
Ben de ortada bir yanlışlık var mı yok mu'yu sorgulamıyorum. Olasılıklar sınırsız. Genel olarak eşler söylemeden erkenden aranması yanlış diyorum. Şöyle olmuştur, böyle olmuştur... Ben bunu mu soruyorum?Herkes aile hekimine bilgilerini verirken kendi numarasını vermiyor. Eğer eşinin numarasını verdiyse eşini aramışlardır. Onu kast ediyor hanımefendi.
Normal koşullarda yapılan bir şey değil bu zaten. Aile hekimi neden kocayı arasın kadını arar. Bu şekilde eşin arandığı durumlar yüzde 1 en fazla. O nedenle gerçekleşen olay üzerine olasılıklardan konuşuyoruz.Ben de ortada bir yanlışlık var mı yok mu'yu sorgulamıyorum. Olasılıklar sınırsız. Genel olarak eşler söylemeden erkenden aranması yanlış diyorum. Şöyle olmuştur, böyle olmuştur... Ben bunu mu soruyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?