- 3 Nisan 2014
- 36.133
- 147.293
- 798
Onu bilmiyordum bak
Ben yaptırdım enabızda görürüm dedim ama göremedim. İşlenmiyor dediler bana
regl olmuş zaten.
bu kadar takıntılı insan kendini bilsin sevişmesin bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyordum bak
Ya normalde korunurum ama bi korku oldu bide bir kaç şey yaşadım stres sıkıntı baya etkiledi beni hala kanamam var ama insan ister istemez stres yapıyorYa şimdi diğer mesajlarınızı okudum aşırı takıntılısınız. Regl olmuşsunuz zaten. İdrar testi negatif çıkmış. Bir daha korunmadan ilişkiye girmeyin bence
Yani aile hekimine gitse benden başka kimse bilmez değil mi İstanbul’da iseniz bildiğiniz iyi bir yer var mıBanada islenmiyor, hasta yakinina bile soylemiyoruz, bakanligin talimati var dediler. Bebegim kucuk oldugu icin esimi yollayacaktim. Kendim gittim ogrendim. 1 hafta sonra e nabizda gordum sonucu
Ya bir çok yorum var eğer İstanbul’da iseniz bildiğiniz iyi bir yer var mıOnu bilmiyordum bak
Yani aile hekimine gitse benden başka kimse bilmez değil mi İstanbul’da iseniz bildiğiniz iyi bir yer var mı
ya kürtaj olacaksınız ya zar diktireceksiniz muhtemelen. parayı verirseniz özelde herkes gizlice yaparMerhaba İstanbul’da gizliliğe önem veren özel muayene kadın hastalıklar için hastane iyi bir jinekolog biliyor musunuz? Ve kayda geçmesini istemiyorum bu konu hakkında bilen biri açıklar mı durumj
O zaman ben ultrasona gideyim özel bir muayene öneriyorlar bakalımAile hekimi gebeymissin diye beni aramadı. Benden rica etmişti, gebe kalirsan haber ver dedigi icin kendim soyledim. Ama bana kan tahlili yapılmamıştı. Ultrasonda gorduler.
İstanbulda degilim
Hayır öyle bir şey değil beta baktırmak istiyorum ya ultrason e nabıza işler mi aile hekimine gider mi diye sordum ben adetim stres ve yaşadığım bir kaç olaydan sonra azaldı bende merak ettim neden böyle olduya kürtaj olacaksınız ya zar diktireceksiniz muhtemelen. parayı verirseniz özelde herkes gizlice yapar
devlete ait yerlerde her şey kayıt altında diye biliyorum. ama özele giderseniz kayıtlı olsa bile jinekolojik muayene diye geçer rica edersiniz. önce özelde bi doktora muayene olup şüphenizi ve tersin kayda geçmesini istemediğinizi belirtin yaparlar. özelde yasal süresi geçmiş kocaman bebekleri bile alıyorlarHayır öyle bir şey değil beta baktırmak istiyorum ya ultrason e nabıza işler mi aile hekimine gider mi diye sordum ben adetim stres ve yaşadığım bir kaç olaydan sonra azaldı bende merak ettim neden böyle oldu
Zaten özel bir yer istiyorum İstanbul’da iseniz iyi bir yer biliyor musunuzdevlete ait yerlerde her şey kayıt altında diye biliyorum. ama özele giderseniz kayıtlı olsa bile jinekolojik muayene diye geçer rica edersiniz. önce özelde bi doktora muayene olup şüphenizi ve tersin kayda geçmesini istemediğinizi belirtin yaparlar. özelde yasal süresi geçmiş kocaman bebekleri bile alıyorlar
bilmiyorum ama özel hastane değil özel muayenehane tercih edin o halde. internetten bulabilirsinizZaten özel bir yer istiyorum İstanbul’da iseniz iyi bir yer biliyor musunuz
Olayi doktorlar görüştüm, eşim gelsin alsin diye ikna etmeye calisiyodum. Gecmiste hos olmayan seyler yaşandı, aileler cocuklarini zorla getiriyorlardi vb seyler anlatti, o yuzden sadece sizinle paylasabiliriz dedi. Bu sekilde tahlili yapan kurum hastaya ait bilgileri paylasmayarak aradan çıkmış, sorumluluk almamış oluyorBanada islenmiyor, hasta yakinina bile soylemiyoruz, bakanligin talimati var dediler. Bebegim kucuk oldugu icin esimi yollayacaktim. Kendim gittim ogrendim. 1 hafta sonra e nabizda gordum sonucu
Beta bakılınca İşler bence ama özel muayene olursa sanmıyorum ultrason işlemez zatennBen beta bide ultrason yaptırmak istiyorum fakat hasta gizlisine önem veren bi yer arıyorum yorumlarda e nabıza işler falan diyor bende fazla bilgim yok bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Tamam o zaman bilindiğiniz iyi bir yer var mıDoktorların özel muayenehanesine giderseniz de e nabıza işlemez hiçbir yerde göremezsiniz. Bireysel çalışan kendi muayenehanesi olan yerlerden bahsediyorum. Benim bildiğim kadarıyla özel laboratuvarlar ile çalışıyorlar ve doktor bizzat bilgi veriyor sonuçla ilgili. En azından benimki öyle olmuştu. e nabızda da görünmüyor
Anladım çok teşekkür ederim özel bir muayenede olucamOlayi doktorlar görüştüm, eşim gelsin alsin diye ikna etmeye calisiyodum. Gecmiste hos olmayan seyler yaşandı, aileler cocuklarini zorla getiriyorlardi vb seyler anlatti, o yuzden sadece sizinle paylasabiliriz dedi. Bu sekilde tahlili yapan kurum hastaya ait bilgileri paylasmayarak aradan çıkmış, sorumluluk almamış oluyor
Yani özel muayene olsa beta işlemez değil mi ve bildiğiniz iyi bir yer var mı acabaBeta bakılınca İşler bence ama özel muayene olursa sanmıyorum ultrason işlemez zatenn
İstanbul'da değilim üzgünümTamam o zaman bilindiğiniz iyi bir yer var mı
Benim yok maalesef ama bence işlemez çünkü sgk ile çalışıyorlar kendi laboratuvarları var diye biliyorum yanıltmak istemem yine deYani özel muayene olsa beta işlemez değil mi ve bildiğiniz iyi bir yer var mı acaba
Teşekkür ederim ben biraz araştırıp gideceğimBenim yok maalesef ama bence işlemez çünkü sgk ile çalışıyorlar kendi laboratuvarları var diye biliyorum yanıltmak istemem yine de