Kayitsiz olmaz. Ama resitsen , gizlilik her yerde olmasi gereken bir sey zatenMerhaba İstanbul’da gizliliğe önem veren özel muayene kadın hastalıklar için hastane iyi bir jinekolog biliyor musunuz? Ve kayda geçmesini istemiyorum bu konu hakkında bilen biri açıklar mı durumj
Merhaba İstanbul’da gizliliğe önem veren özel muayene kadın hastalıklar için hastane iyi bir jinekolog biliyor musunuz? Ve kayda geçmesini istemiyorum bu konu hakkında bilen biri açıklar mı durumj
Hastane degil de ozel kliniğe gidin kayit olmuyor orda. Ya da beni kaydetmediler . Kayit yapmamalari garip gelmişti. Ama unlu biryerdi nezihti yani doktor da iyiydiMerhaba İstanbul’da gizliliğe önem veren özel muayene kadın hastalıklar için hastane iyi bir jinekolog biliyor musunuz? Ve kayda geçmesini istemiyorum bu konu hakkında bilen biri açıklar mı durumj
Evet reşitim merdiven altı değil özel bi muayene olsun istiyorum beta veya ultrason e nabıza işler mi aile hekimine bilgi gider mi onu merak ettim bildiğiniz iyi bir yer varsa ya da doktor bilgi verirseniz sevinirimMerdiven altı klinik arıyorsun sen. Kayıtsız işlem yapılmaz. Gizlilik zaten her doktorda vardır çıkıp da bir yerde seni ifşalayacak hali yok eğer reşitsen
Ben beta bide ultrason yaptırmak istiyorum fakat hasta gizlisine önem veren bi yer arıyorum yorumlarda e nabıza işler falan diyor bende fazla bilgim yok bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirimKonu nedir?
Ben beta bide ultrason yaptırmak istiyorum fakat hasta gizlisine önem veren bi yer arıyorum yorumlarda e nabıza işler falan diyor bende fazla bilgim yok bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Hamilelik testi. Eczaneden test aldınız mı? Sağlık ocağında yaptırabilirsiniz onlar enabıza işlenmiyor diye biliyorum
Hamilelik testi. Eczaneden test aldınız mı? Sağlık ocağında yaptırabilirsiniz onlar enabıza işlenmiyor diye biliyorum
Evet öyle yaptım ama reelde oldum stresten çok az geldiDogumdan sonra tümör olup olmadigini anlamak icin pespese 2 kez gebelik testi yapildi. E nabizda görünüyor.
bu kisimdan sonrasi konu sahibi icin: Kürtajda ozel hastanede isleniyor, gebeliğin sonlandırılması olarak gözüküyor.
Aile hekiminizin diger doktorların muayenelerini gormesini e nabizdan engelleyebilirsiniz
Onu bilmiyordum bakama sağlık ocağı evi arıyor pozitif sonuçta.
konu sahibesi bence de eczaneden bir test alıp yapın önce.
Dogumdan sonra tümör olup olmadigini anlamak icin pespese 2 kez gebelik testi yapildi. E nabizda görünüyor.
bu kisimdan sonrasi konu sahibi icin: Kürtajda ozel hastanede isleniyor, gebeliğin sonlandırılması olarak gözüküyor.
Aile hekiminizin diger doktorların muayenelerini gormesini e nabizdan engelleyebilirsiniz
Gidin bir hastaneye beta baktırin.Doktora muayene olmadan.Evet negatif
Onu bilmiyordum bak
Ben yaptırdım enabızda görürüm dedim ama göremedim. İşlenmiyor dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?